علمی فناوری 12:18 - 04 بهمن 1401

توانبخشی بیماران مبتلا به سکته با «اگزواسکلتون»

به گزارش خبر گزاری مهر به نقل از انگجت، سازمان غذا و داروی این کشور اگزواسکلتون «آتالانت»(Atalante) را برای توانبخشی بیمارانی که قبلا سکته کرده اند، تایید کرد.

این ماشین به خصوص برای افرادی مناسب است که حرکت قسمت بالایی بدن آنها محدود شده است. نسل فعلی اگزواسکلتون آتالانت که به طور خودکار توازنش را برقرار می کند، مجهز به باتری است و می توان گام های آنها را تنظیم کرد در نتیجه برای برداشتن گام های اولیه حین فرایند تراپی یا راه رفتن بهتر به کار می رود.

هرچند این سخت افزار باید در محیط کلینیکی با کمک یک درمانگر مورد استفاده قرار گیرد اما استفاده از آن بدون کمک دستان به بیماران کمک می کند تا بدون در نظر گرفتن قابلیت استفاده از بازوها، گام هایشان را تنظیم کنند.

شرکت واندرکرفت (تولید کننده اگزواسکلتون مذکور) تصمیم دارد در سه ماهه نخست سال جاری میلادی این محصول را به بازار ارائه کند هرچند مشتریان احتمالی آن را اعلام نکرده است.

به طور معمول سازمان غذا و دارو آمریکا به ندرت اگزواسکلتون ها را تایید می کند. ژوئن ۲۰۲۲ میلادی شرکت «اکسو بیونیکز» اجازه یافت تا دستگاه EksoNR را برای توانبخشی ام اس به کار گیرد. اما با تایید اگزواسکلتون واندکرفت این فناوری برای طیف وسیع تری از بیماران فراهم می شود.


11794090
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دنباله‌دار میان‌ستاره‌ای 3I/ATLAS در طول سفر تاریخی خود به فراتر از منظومه شمسی، یک پدیده نجومی نادر را آشکار کرد که دانشمندان را متحیر کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان تغییرات قابل توجهی در باکتری‌های روده بیماران در شروع بیماری التهابی روده کشف کرده‌اند که امکان تشخیص زودهنگام و توسعه درمان‌های نوآورانه را فراهم می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج یک مطالعه نشان داده است که زنان علائم بیماری را بهتر از مردان بروز می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصصان نسبت به گسترش روش‌های جدید برای کلاهبرداری‌های آنلاین با نزدیک شدن به کریسمس و سال نو هشدار می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان از طریق ذره مگنتیت میکروسکوپی، ردپای گاز‌های آتشفشانی را در خاک ماه کشف کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی «شیوه نامه بهداشتی برگزاری مراسم اعتکاف سال ۱۴۰۴» را به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: تاکنون شیر در تمامی استان‌ها در مدارس توزیع شده و در تهران نیز در مدارس ابتدایی دولتی این کار صورت گرفته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت گفت: با هماهنگی صورت گرفته با سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی مقرر شد سهم ارز دارو افزایش یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون درمانگران اعتیاد با هشدار نسبت به قطع ناگهانی شربت تنتور اپیوم، اعلام کرد: حذف این داروی حیاتی، نه‌تنها درمان ۶۰۰ هزار مددجو را مختل می‌کند، بلکه می‌تواند با ورشکستگی هزاران مرکز درمانی و گسترش آسیب‌های اجتماعی، به یک بحران تبدیل...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمون‌های پروانه کارگزاران گمرکی، سازمان راهداری و انتخاب مشاوران رسمی مالیاتی در روز جمعه پنجم دی ماه برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است