بین‌الملل 23:48 - 08 آذر 1401
مقام های یمنی روز سه شنبه هشدار دادند که در جنگ آینده دشمنان یمن نابود خواهند شد.

صنعاء: در جنگ آینده دشمنان را نابود میکنیم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، محمد ناصر العاطفی وزیر دفاع و «محمد عبدالکریم الغماری» رئیس ستاد مشترک ارتش یمن شامگاه سه شنبه به مناسبت پنجاه و پنجمین سالگرد استقلال یمن بیانیه ای منتشر کردند.

در این پیام آمده است ائتلاف متجاوز و کشورهای استعمارگر به فرصت هایی که از سوی یمن برای صلح در این کشور به دشمنان داده میشود توجهی ندارند ولی اگر دشمن این فرصت را غنیمت نداند و تلاش ها راه به جایی نبرد که در پی آن یمن از گرداب جنگ خارج شود، جنگ آینده متجاوزان را در زمین، دریا و هوا خواهد سوزاند.

پایان پیام/.


11751620
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ در دیدار با زلنسکی در کاخ سفید خواستار پذیرش شرایط روسیه برای پایان جنگ شد و به تهدید پوتین درباره نابودی اوکراین اشاره کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند گذرگاه رفح و سایر گذرگاه‌های غزه از فردا صبح بازگشایی و ارسال کمک‌های انسانی از سر گرفته می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هیئتی از حماس برای پیگیری اجرای آتش‌بس و گفت‌و‌گو با میانجیگران وارد قاهره شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کاروان تکواندوکاران افغانستان برای شرکت در مسابقات آسیایی و جهانی عازم بحرین و چین شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در ادامه حملات امروز و نقض مکرر آتش‌بس، رژیم اسرائیل تحویل کمک‌ها به غزه را تا اطلاع ثانوی متوقف خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزارت کشور حکومت طالبان با تکذیب شایعات مربوط به بازگشت نیروهای آمریکایی به پایگاه بگرام، هرگونه توافق با واشنگتن در این زمینه را رد کرد و هشدار داد مردم افغانستان در صورت وقوع چنین اتفاقی سکوت نخواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تایباد از افزایش ۳۰ درصدی خروج اتباع غیرمجاز خودمعرف افغان از مرز دوغارون در مهرماه نسبت به ماه‌های تابستان خبر داد و گفت: از ابتدای امسال بیش از یک میلیون و ۲۰ هزار نفر از این مرز به افغانستان بازگشته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نظام مهندسی معدن ایران با اشاره به ظرفیت‌های گسترده معدنی افغانستان، این پتانسیل را فرصتی طلایی برای گسترش همکاری‌های مهندسی و جذب سرمایه‌گذاری ایرانی خواند و از افتتاح دفتر این سازمان در کابل خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور مهاجرین طالبان از امضای شش تفاهم‌نامه همکاری به ارزش بیش از یک میلیون و ۴۸ هزار دلار با مؤسسات همکار خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس با رد اتهام نقض آتش‌بس، رژیم اسرائیل را به تداوم تجاوزات، جلوگیری از ورود کمک‌های انسانی و نقض مکرر توافق از روز اول متهم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است