سیاسی 09:36 - 01 مهر 1401
وزیر امور خارجه در دیدار همتای نروژی گفت: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باید بر اساس وظایف و مسؤولیت فنی خود عمل کند و از رویکرد سیاسی و دوگانه در مورد برنامه صلح آمیز هسته‌ای فاصله بگیرد.

امیرعبداللهیان: آژانس از رویکرد سیاسی و دوگانه در مورد برنامه هسته‌ای فاصله بگیرد

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، خانم «آنیکن هویتفلد» وزیر خارجه نروژ با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در نیویورک، طرفین در مورد آخرین تحولات موضوعات روابط دوجانبه،  منطقه‌ای و بین‌المللی تبادل نظر کردند. 

وزیر امور خارجه کشورمان در این ملاقات، ضمن اعلام آمادگی برای افزایش تماس‌ها و ترسیم مسیر روشن برای تعمیق و گسترش همکاری‌ها، بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های موجود و متنوع دو کشور تأکید کرد. 

امیرعبداللهیان در مورد مذاکرات لغو تحریم‌ها، ضمن تبیین مواضع جمهوری اسلامی ایران گفت: در صورت وجود اراده لازم نزد آمریکا، توافق همچنان در دسترس است.

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باید بر اساس وظایف و مسؤولیت فنی خود عمل کند و از رویکرد سیاسی و دوگانه در مورد برنامه صلح آمیز هسته‌ای فاصله بگیرد.

وزیر خارجه نروژ نیز در این ملاقات، با تاکید بر موضوعات مطروحه در مناسبات دوجانبه، بر اهمیت همکاری‌های دو کشور تاکید کرد.

وزیر خارجه نروژ علاقه‌مندی کشورش برای حل سریعتر موضوع برجام و گسترش همکاری‌ها را مورد تاکید قرار داد.

پایان پیام/


11695476
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت‌رئیسه مجلس قیمت پیشنهادی مجلس برای گندم بین ۴۵ تا ۵۰ هزار تومان است تا بتوان هزینه‌های تولید کشاورزان را با این قیمت جدید جبران کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه اظهارات سفیر آمریکا در تل‌آویو را مبنی بر مجاز بودن تصرف سرزمین‌های عربی - اسلامی «از نیل تا فرات» توسط رژیم صهیونیستی محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز یکشنبه سوم اسفند ۱۴۰۴ با سید عباس عراقچی تلفنی گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خاندان خائن پهلوی سال هاست که با فتنه‌گری قصد دارد کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی را نابود کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر سردرگمی واشنگتن و شکاف ترامپ با مشاوران بر سر جنگ با ایران پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌گوید اختلالات جی‌پی‌اس را احصا کرده‌ایم و به شورای عالی امنیت ملی منعکس کرده‌ایم و کارگروهی برای آن تشکیل شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که نیروی دریایی و هوایی تمام کشور‌های عضو اتحادیه اروپا تروریستی هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور با تأکید بر اینکه دولت به مشکلات بخش خصوصی واقف است، ادامه داد: دولت در حال پیگیری حل این مشکلات در قالب اصلاحات ساختار اقتصادی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مسعود پزشکیان گفت: دولت در کنار ورزشکاران پارالمپیکی بوده، هست و خواهد بود و برای سربلندی ایران تلاش خواهد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه سیاست خارجی باید در خدمت اقتصاد و تقویت سرمایه اجتماعی قرار گیرد، تاکید کرد: دولت چهاردهم همزمان در سه جبهه مختلف درگیر بوده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است