اقتصادی 17:45 - 15 مرداد 1399

پروژه‌های آبیاری هوشمندسازی می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیمراد اکبری، اعتبار طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری در سال جاری را بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: از این میزان اعتبار، ۱۰۰ میلیون یورو از محل صندوق توسعه ملی تأمین شده است.

وی ادامه داد: در سال جاری تاکنون ۳۲ هکتار از اراضی کشور به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شده‌اند و ۱۳۲ هزار هکتار در حال اجرا است.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی افزود: بیش از ۹۵ درصد تجهیزات و لوازم آبیاری طرح‌های آب و خاک تولید داخل است. همچنین هوشمندسازی پروژه‌های آبیاری برای افزایش بهره‌وری در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد.

اکبری با بیان اینکه طرح احیا و مرمت قنوات امسال ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار دارد، گفت: این میزان اعتبار نسبت به پنج سال گذشته رشد ۱۴ برابری داشته است.

به گفته وی، به نظر می‌رسد هیچ دولتی به اندازه دولت تدبیر و امید در بخش آب سرمایه گذاری نکرده است. در دولت تدبیر و امید و از محل صندوق توسعه ملی حدود ۱۲ میلیارد دلار در بخش آب سرمایه گذاری شده است.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه قبل از انقلاب میزان اجرای طرح آبیاری تحت فشار ۳۸ هزار هکتار و شبکه‌های آبیاری و زهکشی حدود ۱۲۰ هزار هزار هکتار بوده است، گفت: در حال حاضر وسعت اجرای طرح آبیاری تحت فشار به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار و شبکه‌های آبیاری و زهکشی به یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار رسیده است.

وی با اشاره به اینکه سال ۹۲ راندمان آبیاری در کشور ۳۹ درصد بوده است، گفت: با اجرای طرح‌های آب و خاک و سایر عملیات به‌زراعی، هم اکنون راندمان آبیاری به ۴۵ درصد رسیده و بهره وری آب از ۹۲۰ گرم به ۱۴۵۰ گرم ماده خشک به ازای مصرف یک متر مکعب آب رسیده است.


10654508
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فرزانه صادق با تاکید بر اینکه بازآفرینی شهری باید با نگاه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی دنبال شود، به معاونان خود ماموریت داد، ساماندهی محدوده‌های در خطر را با جدیت دنبال کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به هشدار کاهش محسوس دما و یخبندان، کشاورزان هشدار‌های هواشناسی را جدی بگیرند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز گفت: میزان مصرف گاز با توجه به ورود سامانه بارشی جدید به کشور به ۶۵۰ میلیون متر مکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بازار نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه هماهنگی تیم اقتصادی دولت درخصوص سیاست‌های ارزی، تجاری و معیشتی مردم در بانک مرکزی برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق گفت: ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور تا بهمن‌ماه به ۵۰۰۰ مگاوات و در سال آینده به ۱۱ هزار مگاوات افزایش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:طبق گزارش‌های رسمی، فقط معافیت‌های مالیاتی قابل حذف ، بیش از ۸۰۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است. رقمی که می‌توان با نصف آن هم افزایش حقوق را رقم زد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی بانک مرکزی گفت: پیرو تاکید رئیس‌جمهور محترم و در راستای جلسات اخیر هماهنگی تیم اقتصادی دولت در خصوص سیاست‌های ارزی، تجاری و معیشتی مردم، هم‌اکنون ادامه این جلسات در بانک مرکزی در حال برگزاری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مهدی طباطبایی معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور در شبکه اجتماعی نوشت: ‏با نظر و تصمیم ‌رئیس جمهور عبدالناصر ‌همتی رئیس کل بانک مرکزی خواهد شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: براساس برآورد‌های صورت گرفته سطح زیرکشت گندم آبی و دیم سال زراعی جدید به ۶ میلیون هکتار رسیده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است