اقتصادی 17:45 - 15 مرداد 1399

پروژه‌های آبیاری هوشمندسازی می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیمراد اکبری، اعتبار طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری در سال جاری را بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: از این میزان اعتبار، ۱۰۰ میلیون یورو از محل صندوق توسعه ملی تأمین شده است.

وی ادامه داد: در سال جاری تاکنون ۳۲ هکتار از اراضی کشور به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شده‌اند و ۱۳۲ هزار هکتار در حال اجرا است.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی افزود: بیش از ۹۵ درصد تجهیزات و لوازم آبیاری طرح‌های آب و خاک تولید داخل است. همچنین هوشمندسازی پروژه‌های آبیاری برای افزایش بهره‌وری در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد.

اکبری با بیان اینکه طرح احیا و مرمت قنوات امسال ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار دارد، گفت: این میزان اعتبار نسبت به پنج سال گذشته رشد ۱۴ برابری داشته است.

به گفته وی، به نظر می‌رسد هیچ دولتی به اندازه دولت تدبیر و امید در بخش آب سرمایه گذاری نکرده است. در دولت تدبیر و امید و از محل صندوق توسعه ملی حدود ۱۲ میلیارد دلار در بخش آب سرمایه گذاری شده است.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه قبل از انقلاب میزان اجرای طرح آبیاری تحت فشار ۳۸ هزار هکتار و شبکه‌های آبیاری و زهکشی حدود ۱۲۰ هزار هزار هکتار بوده است، گفت: در حال حاضر وسعت اجرای طرح آبیاری تحت فشار به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار و شبکه‌های آبیاری و زهکشی به یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار رسیده است.

وی با اشاره به اینکه سال ۹۲ راندمان آبیاری در کشور ۳۹ درصد بوده است، گفت: با اجرای طرح‌های آب و خاک و سایر عملیات به‌زراعی، هم اکنون راندمان آبیاری به ۴۵ درصد رسیده و بهره وری آب از ۹۲۰ گرم به ۱۴۵۰ گرم ماده خشک به ازای مصرف یک متر مکعب آب رسیده است.


10654508
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل کانون کارگزاران در خصوص بحث رتبه بندی کارگزاری‌ها و اصلاح این دستورالعمل نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هئیت مدیره انجمن دفاتر خدمات مسافرتی گفت: ۵۰ درصد گردشگری کشور در اختیار افراد کاملاً غیرمجاز است؛ افرادی که نه دفتر دارند، نه تخصص و تنها در فضای مجازی جولان می‌دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان امور مالیاتی گفت: اجرای سیستم صدور صورتحساب الکترونیکی در رستوران‌ها به عنوان یک گام مؤثر در جهت شفاف‌سازی مالی و جلوگیری از فرار مالیاتی محسوب می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بازار نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اتحادیه جایگاه‌داران عرضه سوخت گفت: طبق برنامه‌ریزی‌ها، عرضه سوخت بنزین سوپر به مصرف‌کننده نهایی در حداقل زمان هفت روز و حداکثر یک ماه انجام خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت: میانگین توزیع بنزین از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا سوم آذر ماه روزانه ۱۳۳ میلیون لیتر در کل کشور بوده که نسبت به سال گذشته ۶.۷ درصد رشد داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور سازمان جنگل‌ها گفت: براساس آخرین آمار بالای ۹۰ درصد دود لکه‌ها خاموش شد و کمتر از ۱۰ درصد دود مشاهده می‌شود که این به معنای آتش سوزی نیست، بلکه دود پس از خاموش کردن آتش است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» براساس قانون، قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی قبل از آغاز سال زراعی باید مصوب و اعلام شود تا کشاورز بتواند برای کشت برنامه ریزی کند که متاسفانه با گذشت بیش از ۲ ماه از آغاز سال زراعی خبری از تعیین تکلیف ۳۱ قلم محصول کشاورزی نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با اعلام اینکه تعیین سازوکار و زمان حذف سهمیه بنزین خودرو‌های نوشماره در کارگروهی متشکل از دستگاه‌های مسئول تصمیم‌گیری می‌شود، گفت: این تصمیم‌گیری بر اساس اجماع و متناسب با شرایط اقتصادی و اجتماعی خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت: افزایش ۲ هزار تومانی نرخ بنزین کارت‌های اضطراری برای ترغیب مردم است تا از کارت سوخت خود استفاده کنند و زمان دقیق اجرای بنزین ۵ هزار تومانی اعلام می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است