اقتصادی 17:45 - 15 مرداد 1399

پروژه‌های آبیاری هوشمندسازی می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیمراد اکبری، اعتبار طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری در سال جاری را بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: از این میزان اعتبار، ۱۰۰ میلیون یورو از محل صندوق توسعه ملی تأمین شده است.

وی ادامه داد: در سال جاری تاکنون ۳۲ هکتار از اراضی کشور به سامانه‌های نوین آبیاری تجهیز شده‌اند و ۱۳۲ هزار هکتار در حال اجرا است.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی افزود: بیش از ۹۵ درصد تجهیزات و لوازم آبیاری طرح‌های آب و خاک تولید داخل است. همچنین هوشمندسازی پروژه‌های آبیاری برای افزایش بهره‌وری در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد.

اکبری با بیان اینکه طرح احیا و مرمت قنوات امسال ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار دارد، گفت: این میزان اعتبار نسبت به پنج سال گذشته رشد ۱۴ برابری داشته است.

به گفته وی، به نظر می‌رسد هیچ دولتی به اندازه دولت تدبیر و امید در بخش آب سرمایه گذاری نکرده است. در دولت تدبیر و امید و از محل صندوق توسعه ملی حدود ۱۲ میلیارد دلار در بخش آب سرمایه گذاری شده است.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه قبل از انقلاب میزان اجرای طرح آبیاری تحت فشار ۳۸ هزار هکتار و شبکه‌های آبیاری و زهکشی حدود ۱۲۰ هزار هزار هکتار بوده است، گفت: در حال حاضر وسعت اجرای طرح آبیاری تحت فشار به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار و شبکه‌های آبیاری و زهکشی به یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار رسیده است.

وی با اشاره به اینکه سال ۹۲ راندمان آبیاری در کشور ۳۹ درصد بوده است، گفت: با اجرای طرح‌های آب و خاک و سایر عملیات به‌زراعی، هم اکنون راندمان آبیاری به ۴۵ درصد رسیده و بهره وری آب از ۹۲۰ گرم به ۱۴۵۰ گرم ماده خشک به ازای مصرف یک متر مکعب آب رسیده است.


10654508
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: تا ۵ روز آینده در بیشتر مناطق کشور جوی پایدار حاکم است که زمینه ساز تشدید آلاینده‌های جوی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت کشور گفت: قیمت بنزین سوپر مشخص نشده و بر قیمت ۶۵ هزار و ۸۰۰ تومان هزینه حمل فرآورده های نفتی از مبدا بندر که حدود ۱۳ درصد است اضافه خواهد شد بنابراین مردم صبور باشند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت کشور گفت: قیمت بنزین سوپر مشخص نشده و بر قیمت ۶۵ هزار و ۸۰۰ تومان هزینه حمل فرآورده های نفتی از مبدا بندر که حدود ۱۳ درصد است اضافه خواهد شد بنابراین مردم صبور باشند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک مسئول دولتی گفت: صنعت غذا و تأمین غذای سالم از اهمیت زیادی برای تامین و تضمین جامعه سالم برخوردار است و ایران باید در این حوزه به جایگاه خود در بازار جهانی دست پیدا کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: ثبت قرارداد در سامانه خودنویس علاوه بر رعایت سقف اجاره زمینه ساز کاهش چشم گیر هزینه‌ها هم برای متقاضیان می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور اعلام کرد: در پی تداوم آتش‌سوزی در منطقه جنگلی الیت چالوس علی‌نقی حیدریان مدیرکل حوزه ریاست این سازمان به عنوان فرمانده عملیات اطفای حریق منصوب شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فیضی از تولید روزانه ۵۸ میلیون متر مکعب گاز ترش توسط پالایشگاه شهید هاشمی‌نژاد خبر داد و گفت: این امر خود یک رکورد در تولید گاز است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات و نظارت بر بازار بورس انرژی گفت: با توجه به اینکه بنزینی که قرار است عرضه شود بنزین سوپر وارداتی است، قیمت آن بر اساس قیمت‌های بین‌المللی با لحاظ کردن هزینه‌های حمل، هزینه‌های گمرکی و سود واردکننده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: تا زمانی که پول تازه وارد نشود، بازار صرفاً درجا می‌زند و حرکتش بیشتر شبیه یک تعادل موقتی تا آغاز یک روند واقعی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است