اقتصادی 14:00 - 10 اردیبهشت 1404
در دیدار مشاور امور راهبردی و اقتصادی نخست وزیر عراق با مدیرعامل راه‌آهن، بر تسریع پروژه‌های مشترک ریلی و رفع موانع تاکید شد.

پیشرفت ۷۰ درصدی مین روبی از راه آهن شلمچه - بصره

باشگاه خبرنگاران جوان - مدیرعامل راه آهن در نشست با مشاور امور راهبردی و اقتصادی نخست وزیر عراق، با اشاره به اقدامات انجام شده در پروژه شلمچه- بصره گفت: تمام تلاش ما این است که قطار تهران – کربلا به صورت تمام ریلی، مورد بهره برداری قرار گیرد تا زائران عتبات عالیات سفری ایمن و راحت را تجربه کنند.

 ذاکری با اشاره به تجربیات راه آهن ایران در بهسازی و بازسازی خطوط ریلی گفت: بسیاری از خطوط ریلی ایران در سال‌های قبل بازسازی و بهسازی شده‌اند و شرکت‌های ریلی ایرانی تجربیات خوبی در این زمینه دارند. با توجه به نیاز راه آهن عراق برای بازسازی خطوط موجود، در این خصوص اعلام آمادگی کرده و در این راستا می‌توان کارگروه فنی مشترک بین راه آهن‌های دو کشور برای تبادل تجربیات و مشاوره تشکیل داد.

مدیرعامل راه آهن با استقبال از پیشنهاد توسعه همکاری‌ها میان راه آهن ایران و عراق، گفت: دو کشور از سه نقطه مرزی شلمچه، خسروی و مهران قابلیت اتصال به یکدیگر را دارند.

مشاور امور راهبردی و اقتصادی نخست وزیر عراق نیز در خصوص اقدامات انجام شده از سوی طرف عراقی برای راه اندازی پروژه ریلی شلمچه- بصره گفت: دولت عراق این پروژه را به سه بخش تقسیم کرده که بخش نخست یعنی عملیات مین روبی، تاکنون ۷۰ درصد پیشرفت داشته است. بخش دوم نیز مربوط به مسائل مربوط به معارضین زمین بوده که در این بخش هم پیشرفت خوبی داشته‌ایم. بخش سوم نیز مربوط به احداث پل بر روی اروندرود است که پیمانکار آن یک شرکت ایرانی است و تاکنون ۱۵ درصد پیشرفت دارد.

حازم الخالدی، احداث خط ریلی نجف – کربلا را از جمله پروژه‌هایی اعلام کرد که در کشور عراق مورد پیگیری است و می‌تواند در ادامه از طریق مرز خسروی به شبکه ریلی ایران متصل شود.‌

منبع: راه‌آهن


12185145
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت:از آغاز عملیات تا شامگاه ۱۸ اردیبهشت‌ماه، ۳۵ پرواز از ایستگاه‌های تهران، ساری و رشت به مقصد مدینه منوره انجام شده و طی آن، ۸۵۸۸ زائر راهی سرزمین وحی شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، طراحی ابزار‌های نوین مالی در بورس کالا، با هدف سوق دادن نقدینگی به سمت تولید و تحقق سرمایه‌گذاری مولد انجام می‌شود و گواهی سپرده خودرو نیز در همین مسیر تعریف شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت:همزمان با برنامه ریزی صورت گرفته و فرهنگ سازی میزان خود اظهاری در سامانه دوبرابر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن کشتارگاه‌ها و صنایع بسته بندی طیور از توزیع روزانه ۱۶۰۰ تا ۱۷۰۰ تن مرغ در استان تهران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های خروجی ته آن به ویژه کرج _ قزوین گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: همکاری‌های گازی ایران و ترکمنستان مقدمه تجارت منطقه‌ای گاز خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» گمرک جمهوری اسلامی ایران در بخشنامه‌ای از رفع محدودیت صادرات سیب زمینی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی انجمن تولیدکنندگان فولاد گفت: با شروع زود هنگام قطعی برق، از اواسط فروردین ماه امسال به طور میانگین ۵۰ درصد محدودیت برق بر صنایع فولادی اعمال می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:طی روز‌های جمعه و شنبه نیز برخی مناطق در شمال غرب، غرب سواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی رگبار رعد و برق و وزش باد شدید موقتی رخ خواهد داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس امور آمایش سرزمین سازمان برنامه و بودجه گفت: آیین نامه اجرایی آمایش سرزمین در نوبت بررسی در صحن هیات وزیران قرار دارد و انتظار می‌رود به زودی تصویب و به عنوان دستورالعمل اجرایی ابلاغ شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است