اقتصادی 19:05 - 23 بهمن 1403
بنابر گفته مدیرعامل توانیر، کاهش دما و رکورد زنی در مصرف گاز سبب شد محدودیت‌هایی در تامین سوخت نیروگاهی داشته باشیم.

خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده به تهران بازگشت؟

 اکنون شاهد خاموشی در برخی از مناطق تهران هستیم؛ در همین راستا مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل توانیر در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در چند روز گذشته هوا کاهش قابل ملاحظه‌ای روی دما داشته است و سبب شده است تقریبا ۷ الی ۸ درجه در اغلب مناطق ایران دما افت نسبت به هفته قبل داشته باشد و مصرف گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء طبق گزارش شرکت ملی گاز افزایش قابل ملاحظه‌ای داشته باشد و رکورد زده شود همین موضوع سبب شده است محدودیت‌هایی در تامین سوخت نیروگاهی داشته باشم.

او افزود: قطعا پایداری شبکه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و همکاران ما تلاش می‌کنند انشالله بدون خاموشی و یا حداقل خاموشی پیش رویم، اما به هر حال این موضوع سبب شده است که ما خاموشی‌هایی به صورت پراکنده در تهران داشته باشیم که به سرعت برطرف خواهد شد.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: انشالله در روز‌های آینده با کمک صرفه‌جویی مردم که اگر فقط ۱۰ درصد صرفه‌جویی داشته باشند مشکلی نخواهیم داشت و شرایط به شکل مطلوب پیش خواهد رفت.


12154643
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از واریز ۱ میلیارد و ۱۲۰ میلیون لیتر بنزین با نرخ اول و یک میلیارد و ۸۶۶ میلیون لیتر بنزین با نرخ دوم به کارت‌های سوخت خودرو‌ها خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی برای بازرسی ۲۴ هزار شعبه بانکی در سراسر کشور در زمینه مقابله با تراکنش‌های مظنون به پولشویی و حساب‌های اجاره‌ای ضرب‌الاجل یک ماهه داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: در شهر تهران حدود ۲ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد زندگی می‌کنند و در صورت بروز حوادثی مانند زلزله، این موضوع به یک چالش جدی ملی تبدیل خواهد شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات امروز شاخص کل بورس با افزایش ۲۷ هزار و ۷۲۳ واحدی در سطح ۳ میلیون و ۶۵۶ واحدی قرار گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یازدهمین مرحله ثبت درخواست خرید محصولات ایران‌خودرو در قالب طرح‌های فروش فوری و پیش‌فروش و بر اساس اولویت‌بندی متقاضیان از فردا (دوشنبه) آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون عمران مجلس گفت: کمتر از ۱۰ درصد جامعه  دسترسی به خرید بلیت هواپیما دارند و عملا  ۹۰ درصد مردم از خرید بلیت هواپیما محروم هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: راه آهن شلمچه-بصره تا اربعین سال آینده به اتمام می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: راه آهن شلمچه-بصره تا اربعین سال آینده به اتمام می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی بانک مرکزی تصمیمات عملیاتی این بانک برای مدیریت بازار ارز و ثبات بخشی به آن را اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از استقرار گمرک در مرکز لجستیک آپرین به‌عنوان یکی از دستاورد‌های مهم یاد کرد و افزود: بدون حضور گمرک، عملاً امکان شکل‌گیری زنجیره کامل حمل‌ونقل وجود نداشت

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است