اقتصادی 17:03 - 15 مهر 1403
طبق اعلام وزارت راه و شهرسازی حدود بیش از ۲ میلیون متقاضی برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد تنها ۶۰۰ هزار نفر موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند.

فقط یک پنجم متقاضیان وام ودیعه مسکن موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند

همزمان با افزایش نرخ‌های اجاره و رسیدن قیمت مسکن به متری ۸۹ میلیون تومان در بحث خرید و فروش، پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن مطرح شد، اما بانک‌ها برای پرداخت این تسهیلات که بعد‌ها در قانون جهش تولید مسکن مطرح شد؛ مقاومت کردند و این امر خود باعث شد که مستاجران چندین سال برای دریافت تسهیلات ۱۰۰ یا ۲۰۰ میلیون تومانی منتظر باشند.

در همین راستا، محمودی، یکی از مستاجران در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه از ابتدای سال برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن ثبت نام کرده‌ام، اما هنوز بعد از گذشت چندین ماه هیچ تسهیلاتی دریافت نکرده‌ام؛ گفت: وارد نیمه دوم سال شده‌ایم و اجاره ما هم ۳۰ درصد افزایش یافته، اما هیچ تسهیلاتی دریافت نکرده ایم.

وی ادامه داد: بانک‌ها مدام برای دریافت  تسهیلات سنگ‌اندازی می‌کنند و هر بار به هر شعبه‌ای مراجعه می‌کنیم می‌گویند اعتباراتمان به اتمام رسیده است.

او گفت: برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن از بانک‌ها فقط باید آشنا داشته باشیم تا بتوانیم وام بگیریم و بدون آشنا و پارتی هیچ بانکی تسهیلات نمی‌دهد.  

گفتنی است؛ طبق اعلام وزارت راه و شهرسازی یک پنجم متقاضیان در صف انتظار وام ودیعه مسکن موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند. حدود بیش از ۲ میلیون متقاضی برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد تنها ۶۰۰ هزار نفر موفق به دریافت تسهیلات شده‌اند.

تاکنون بیش از ۲ میلیون نفر در سامانه saman.mrud.ir برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد یک میلیون و ۹۳۲ هزار و ۸۰۳ نفر حائز شرایط شناخته و یک میلیون و ۴۲۷ هزار و ۷۳۲ نفر برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به بانک‌ها معرفی شده‌اند.

شاهین‌فر، سرپرست دفتر طرح‌ریزی و پایش طرح‌های مسکن ادامه داد: از کل تعداد معرفی‌شدگان از سوی وزارت راه و شهرسازی، بانک‌ها تاکنون به ۶۰۶ هزار و ۱۲۸ متقاضی تسهیلات ودیعه مسکن پرداخت کرد‌ه‌اند و مبلغ پرداخت شده تاکنون  ۵۵ هزار و ۷۱۴ میلیارد تومان بوده است.

براساس این گزارش، پیش از این داود بیگی نژاد، نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران به باشگاه خبرنگاران گفته بود: تسهیلات ودیعه مسکن و افزایش آن در ابتدای سال نقش بسیار زیادی در افزایش نرخ اجاره مسکن داشته است که  بخش عمده‌ای از آن آثار روانی بوده، اما متاسفانه شاهد آن بوده‌ایم که کمتر متقاضی موفق به دریافت تسهیلات ودیعه شده و تنها  اثرات روانی برای گرانی مسکن را این متقاضیان تجربه کرده‌اند.

حال امید است با حضور وزیر راه و شهرسازی جدید در دولت چهاردهم زمینه برای همکاری بیشتر بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن فراهم شود.

خبرنگار: محبوبه کباری 


12101326
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نهمین نمایشگاه تخصصی ساخت داخل در صنعت پتروشیمی، نفت و گاز (بازار تکنولوژی و نوآوری) همزمان با همایش ملی «سرمایه‌گذاری و تکمیل زنجیره ارزش پتروشیمی» از ۱۵ تا ۱۹ آذرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی پارس جنوبی در حال برگزاری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور گفت: تشدید بارش‌ها در بسیاری از نواحی کشور به ویژه شمال غرب را شاهد خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی گفت: دستور تخریب واحدی در پهنه‌های گسلی نداده‌ایم و فقط در ساخت و ساز‌های جدید اجازه ساخت نداده‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: بنابر آمار ۱۲۰ واحد درگیر بیماری شدند که در صورت عدم واکسیناسیون به موقع، تلفات این ویروس در حوزه دام سنگین به یک میلیون راس می‌رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شریعتمداری گفت:۶۵ میلیون دلار سرمایه‌گذاری در ساخت داخل، ۱۰۱ میلیون دلار صرفه‌جویی خروج ارز حاصل شده است،
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با اصلاح مصوبه جدید بنزینی دولت، خودرو‌های صفرِ تولید داخل که قیمت کارخانه‌ای آنها کمتر از یک میلیارد تومان است، سهمیه بنزین دریافت خواهند کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بهینه‌سازی انرژی شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: پروژه‌های جمع‌آوری فلر و تنوع‌بخشی به سبد انرژی طی چهار سال اخیر، باعث شده ۱.۷ میلیون مترمکعب کاهش مصرف گاز داشته‌ایم
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی از ادامه عملیات تأمین ارز با قوت خبر داد و گفت: از روز شنبه عرضه ارز در بازار افزایش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: جهان پتروشیمی وارد عصر جدیدی می‌شود، عصری که در آن هوش مصنوعی، اقتصاد چرخشی و فناوری‌های سبز یک ضرورت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است