بین‌الملل 10:39 - 05 بهمن 1403
وزارت بهداشت غزه اعلام که تا این لحظه پیکر حدود 100 شهید را از زیر آوار خارج کرده اند و پیکر صدها شهید دیگر هنوز زیر آوار قرار دارند.

بهداشت غزه:کلیه مراکز بهداشتی در نوار غزه تخریب شده است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی در طول 471 روز تجاوز نظامی به نوار غزه، کلیه مراکز بهداشتی اولیه را در این باریکه تخریب کرده‌اند.

این وزارتخانه افزود: تا این لحظه پیکر حدود 100 شهید را از زیر آوار خارج کرده‌ایم و پیکر صدها شهید دیگر هنوز زیر آوار هستند. در ادامه آمده است: نیاز فوری به بیمارستان‌های صحرایی مجهز داریم.

وزارت بهداشت غزه خواستار ورود هیئت‌های بهداشتی به شمال نوار غزه برای انجام عمل جراحی بر روی مجروحان شد. این وزارتخانه همچنین خواستار ورود تجهیزات پزشکی و سوخت بیشتری به نوار غزه شد تا بتوانند خدمات بهداشتی ارائه دهند.

وبسایت آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در گزارشی نوشت که سازمان جهانی بهداشت (WHO) با تأکید بر چالش‌های بهداشتی بسیار زیادِ پیش رو، اعلام کرد تنها نیمی از 36 بیمارستان غزه تا حدودی فعال هستند و تقریباً تمام بیمارستان‌ها آسیب‌دیده یا تا حدی تخریب شده‌اند. همچنین، تنها 38 درصد از مراکز مراقبت‌های بهداشتی اولیه فعال هستند. تخمین زده می‌شود 25 درصد از مجروحان (حدود 30000 نفر) دچار آسیب‌های جسمی دائمی شده‌اند و به توانبخشی مداوم نیاز دارند.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل (OCHA) به نقل از وزارت بهداشت غزه گزارش می‌دهد که از 7 اکتبر 2023 تا 22 ژانویه 2025، حداقل 47161 فلسطینی در غزه کشته و 111166 نفر زخمی شده‌اند. وزارت بهداشت غزه جزئیات 40717 مورد از 42010 مورد مرگ تا 7 اکتبر 2024 را منتشر کرده است که شامل 13319 کودک، 7216 زن، 3447 سالمند و 16735 مرد می‌شود. از میان کودکان کشته‌شده، 786 کودک زیر یک سال بوده‌اند که حدود 6 درصد از کل کودکان کشته‌شده با هویت تأیید‌شده را تشکیل می‌دهند. همچنین، تا 7 اکتبر 2024، 35055 کودک یک یا هر دو والدین خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام/


12145435
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که به حمله ادعایی داعش در سوریه به نیروهای آمریکایی پاسخ می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با تأکید بر اینکه مسئله فلسطین معیار اخلاقی جهان امروز است، گفت آتش‌بس بدون تشکیل کشور مستقل فلسطین، صلح واقعی محسوب نمی‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر مجارستان هشدار داد که توقیف دارایی‌های مسدود شده روسیه «اعلان جنگ» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سوریه می‌گوید که پیش از حمله مرگبار به نیرو‌های آمریکایی در مرکز این کشور، درباره احتمال نفوذ داعش هشدار داده بود، اما به آن توجهی نشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شش نیروی حافظ صلح سازمان ملل در شمال غربی سودان، در درگیری با افرادی که «تروریست» خوانده شدند، جان خود را از دست دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد که سه آمریکایی روز شنبه در سوریه در حمله کمین توسط یکی از اعضای گروه داعش کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صد‌ها نفر در پایتخت سوئد تجمع کردند تا به حملات مداوم اسرائیل به غزه علیرغم توافق آتش‌بس اعتراض کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اروپایی نگرانند که اجرای طرح منطقه غیرنظامی در شرق اوکراین ممکن است زمینه‌ساز پیچیدگی‌های امنیتی و تشدید تنش‌ها شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت که اقدامات تلافی‌جویانه روسیه در پاسخ به مسدود شدن دارایی‌ها توسط اتحادیه اروپا به زودی اعلام خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس با محکوم کردن حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در غزه، آن را نقض آشکار آتش‌بس دانست و خواستار اقدام فوری میانجیگران شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است