بین‌الملل 05:46 - 11 مهر 1401

اردن بر حل سیاسی بحران سوریه تاکید کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، عبدالله دوم پادشاه اردن بر حل سیاسی بحران سوریه تاکید کرد.

بر اساس این گزارش، پادشاه اردن در دیدار با شماری از شخصیت های سیاسی این کشور گفت که اردن خواستار راهکاری است که تمامیت ارضی سوریه را حفظ کند و بازگشت داوطلبانه و امن آوارگان را تضمین نماید.

عبدالله دوم در بخشی دیگر از سخنانش افزود که اردن با مصر و عراق برای پایه ریزی شراکت اقتصادی که نتایج آن بر منطقه و بهبود اوضاع اقتصادی بازتاب دارد، همکاری می کند.

این در حالی است که «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن هم در گذشته راهکار سیاسی را بهترین راه حل برای برون رفت از بحران سوریه دانسته بود.

بر اساس این گزارش، وزیر خارجه اردن گفت: در حال حاضر ۱۱ سال از بحران سوریه سپری می‌شود و این بحران هیچ نتیجه‌ای در بر نداشته است. سوریه به دنبال این بحران تاکنون متحمل خسارت‌های فراوانی شده است.

پیشتر یک مقام بلندپایه سوری سخنانی را در خصوص ازسرگیری تماس‌ها میان دمشق و امان، مطرح کرده بود. وی گفت: ازسرگیری تماس‌ها میان دمشق و امان از یک سال پیش آغاز شده است و این مسأله مربوط به دیروز و امروز نیست.

این مقام عالیرتبه سوری افزود: تماس‌ها میان سوریه و اردن در سطوح عالی میان مقامات دو کشور از سرگرفته شده است.

ابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان هم در هفتمین اجلاس سران کشورهای ضامن روند آستانه که به میزبانی تهران و در محل سالن اجلاس سران کشور برگزار شد، اظهار داشت: حضور نامشروع نیروهای اشغالگر رژیم آمریکا به عاملی بی‌ثبات کننده برای سوریه و منطقه تبدیل شده است. آمریکا ضمن افزایش پایگاه‌های نظامی غیرقانونی در حال غارت منابع طبیعی به ویژه نفت سوریه می‌باشد و تاکید می‌کنم ضروری است هر چه سریع‌تر نیروهای این کشور از کل منطقه از جمله سوریه خارج شوند.


11701016
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا مدعی شد دلیل توقیف تانکر نفتی بزرگ در سواحل ونزوئلا به دلیل نقش داشتن در قاچاق نفت برای ایران و حزب‌الله لبنان تحریم شده بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان اتریش امروز پنجشنبه قانونی را به رأی می‌گذارد که پوشش حجاب اسلامی را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله هوایی ارتش میانمار به یک بیمارستان عمومی در ایالت راخین در غرب این کشور، دستکم ۳۱ نفر کشته و ۶۸ نفر زخمی شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ با ایجاد یک منطقه نظامی‌شده جدید در مرز کالیفرنیا با مکزیک، اختیارات نیرو‌های نظامی آمریکا را برای دستگیری مهاجران غیرمجاز و اجرای قوانین مهاجرتی گسترش داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عفو نتانیاهو نه نشانه قدرت اسرائیل، بلکه پرده‌برداری از فرسودگی و پوسیدگی عمیق ساختاری آن است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اوکراینی اعلام کردند که طرح به‌روز شده‌ای برای خاتمه جنگ با روسیه را به واشنگتن ارسال کرده‌اند، طرحی که بر اساس آن دیدگاه‌های کی‌یف در نظر گرفته شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ونزوئلا با محکوم کردن توقیف یک نفتکش توسط نیرو‌های آمریکایی در سواحل خود، این اقدام را «دزدی دریایی بین‌المللی» و بخشی از برنامه عمدی واشنگتن برای غارت منابع انرژی این کشور عنوان کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نفر در آتش‌سوزی بازار در سن پترزبورگ روسیه کشته شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که ایالات متحده یک نفتکش را در سواحل ونزوئلا توقیف کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایسلند به عنوان پنجمین کشور در اعتراض به حضور رژیم صهیونیستی در یوروویژن ۲۰۲۶، انصراف خود را اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است