بین‌الملل 22:17 - 23 بهمن 1403
نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز (سه‌شنبه) رسما مذاکرات مرحله دوم توافق غزه را متوقف کرد.

نتانیاهو رسما مذاکرات مرحله دوم توافق غزه را متوقف کرد

نخست وزیر رژیم صهیونیستی که برخلاف توافقات، تمایلی به ورود به دومین مرحله از توافق آتش‌بس با حماس نداشت، امروز (سه‌شنبه) رسما مذاکرات مرحله دوم توافق غزه را متوقف کرد.

 پس از آنکه جنبش حماس در اعتراض به عدم پایبندی رژیم صهیونیستی به توافق آتش بس، از به تعویق افتادن تحویل اسیران صهیونیست خبر داد، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز رسما توقف مذاکرات مرحله دوم توافق تبادل اسیران را اعلام کرد.

پیشتر «لیؤور حوریف»، کارشناس سیاسی صهیونیست اعلام کرد: برخی از واقعیت‌ها پیرامون عامل بحران توافق آتش بس در غزه اینگونه است؛ اسرائیل متعهد شد تیم مذاکره‌کننده را به دوحه برای انجام مذاکرات مرحله دوم در شانزدهمین روز از مرحله نخست اعزام کند، اما این کار را نکرد. بعد از گذشت زمان، به جای آن، اسرائیل تیم مذاکره کننده‌ای را با سطح اختیارات پایین فرستاد و به آن اختیار بررسی مرحله دوم را نداد. سخنگویان کابینه نتانیاهو و وزیران از تاکید بر تصمیم خود برای عدم اجرای مرحله دوم توافق دست برنداشتند.

منبع: ایسنا


12154698
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که وزارت دفاع در حال آماده‌سازی اقدامات جدیدی برای تقویت ظرفیت نظامی این کشور است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای با آکسیوس گفته است که انتظار دارد دور دوم مذاکرات آمریکا و ایران هفته آینده برگزار شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌ها حاکی از آن است که یک محموله نفت خام از ونزوئلا به سمت اراضی اشغالی در حرکت است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه روسیه بار دیگر بر همبستگی کشورش با مردم کوبا و ونزوئلا تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد که این اتحادیه ابتدا باید در مورد آنچه که از مسکو می‌خواهد قبل از هرگونه مذاکره‌ای توافق کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جی دی ونس، معاون رئیس جمهور آمریکا وارد جمهوری آذربایجان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل حزب‌الله لبنان گفت که ایران مقاومت را در منطقه احیا کرد و در کنار مظلومان جهان ایستاد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه گفته است که می‌خواهد شرکای اروپایی را در از سرگیری گفت‌و‌گو با همتای روس خود مشارکت دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی رئیس جمهور اندونزی گفت که یک نیروی حافظ صلح چندملیتی پیشنهادی برای غزه می‌تواند در مجموع حدود ۲۰ هزار نیرو داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت گرینلند ادعا‌های مجدد رئیس جمهور آمریکا در مورد این جزیره را مورد انتقاد قرار داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است