بین‌الملل 22:17 - 23 بهمن 1403
نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز (سه‌شنبه) رسما مذاکرات مرحله دوم توافق غزه را متوقف کرد.

نتانیاهو رسما مذاکرات مرحله دوم توافق غزه را متوقف کرد

نخست وزیر رژیم صهیونیستی که برخلاف توافقات، تمایلی به ورود به دومین مرحله از توافق آتش‌بس با حماس نداشت، امروز (سه‌شنبه) رسما مذاکرات مرحله دوم توافق غزه را متوقف کرد.

 پس از آنکه جنبش حماس در اعتراض به عدم پایبندی رژیم صهیونیستی به توافق آتش بس، از به تعویق افتادن تحویل اسیران صهیونیست خبر داد، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز رسما توقف مذاکرات مرحله دوم توافق تبادل اسیران را اعلام کرد.

پیشتر «لیؤور حوریف»، کارشناس سیاسی صهیونیست اعلام کرد: برخی از واقعیت‌ها پیرامون عامل بحران توافق آتش بس در غزه اینگونه است؛ اسرائیل متعهد شد تیم مذاکره‌کننده را به دوحه برای انجام مذاکرات مرحله دوم در شانزدهمین روز از مرحله نخست اعزام کند، اما این کار را نکرد. بعد از گذشت زمان، به جای آن، اسرائیل تیم مذاکره کننده‌ای را با سطح اختیارات پایین فرستاد و به آن اختیار بررسی مرحله دوم را نداد. سخنگویان کابینه نتانیاهو و وزیران از تاکید بر تصمیم خود برای عدم اجرای مرحله دوم توافق دست برنداشتند.

منبع: ایسنا


12154698
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که درپی مذاکرات فعلی با کوبا احتمال دستیابی به توافق با این کشور بسیار زیاد است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس شورای امنیت روسیه گفت که روسیه به دنبال شعله‌ور کردن یک درگیری جهانی نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین در واکنش به تهدیدهای نظامی آمریکا و اسرائیل علیه ایران، ضمن ارائه حمایت سیاسی، اقتصادی و نظامی گسترده، خود را به‌عنوان «صدای عقلانیت» در خاورمیانه معرفی کرده و هشدار می‌دهد که هرگونه ماجراجویی نظامی واشنگتن می‌تواند ثبات منطقه و امنیت ا...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسناد تازه افشا شده مرتبط با پرونده اپستین شامل ایمیل‌ها و ارجاعاتی است که از امانوئل مکرون قبل و بعد از انتخابات سال ۲۰۱۷ نام می‌برد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های وابسته به دولت عربستان سعودی در ماه‌های اخیر به‌طور فزاینده‌ای رویکردی تند و ضداسرائیلی در پیش گرفته‌اند؛ تغییری معنادار که نشانه‌ای از کاهش چشمگیر چشم‌انداز عادی‌سازی روابط میان ریاض-تل‌آویو به همراه داشته است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدرن دیپلماسی در گزارشی می‌نویسد چین قصد دارد یک «توازن قدرت» جدید ایجاد کند که مانع از دستیابی اسرائیل به اهداف خود در ایران شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه صهیونیستی معاریو گزارش داد که کشور‌های حاشیه خلیج فارس به آمریکا هشدار دادند که حمله به ایران هزینه بسیار سنگینی خواهد داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حضور پررنگ مدیران صنایع نظامی اسرائیل در یک نمایشگاه بین‌المللی این پرسش را تقویت کرده که آیا تل‌آویو در حال فاصله گرفتن از سناریوی تقابل با ایران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرگئی شویگو، دبیر شورای امنیت روسیه و وانگ یی، وزیر امور خارجه چین در پکن دیدار کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری می‌گویند کاهش تنش‌ها بین ایران و آمریکا، قیمت نفت را ۴ درصد کاهش داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است