علمی فناوری 14:33 - 10 خرداد 1402

توسعه بازار کسب‌وکار و زیرساخت‌های تخصصی علوم شناختی

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، امسال ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری؛ تعامل و همکاری با مراکز علمی، تخصصی و دانشگاهی را افزایش می‌دهد.

تحقق مأموریت‌های این ستاد بر اساس هدف‌گذاری در قالب نقشه راه پیگیری می‌شود و در گام جدید تلاش می‌شود با ابزارهایی که در توسعه و گسترش این دانش حاصل شده است، بازار کسب و کار برای ارائه خدمات به جامعه و تولید محصولات شناختی توسعه و گسترش یابد.

این ستاد در حوزه تربیت و تأمین نیروی انسانی متخصص نیز آمادگی دارد تا از ورود دانشجویان و اساتید سایر رشته‌ها به حوزه علوم و فناوری‌های شناختی استقبال کرده و آموزش‌های تخصصی را به آنها ارائه کند.

گفتنی است، در این راستا بازدیدهای دوره‌ای دبیر و معاونین ستاد از فعالیت‌های حوزه‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی در سطح کشور را در دستور کار قرار داده است. در برنامه جدید ستاد توسعه علوم شناختی و فناوری‌های شناختی معاونت علمی؛ توانمندسازی بازار کسب و کار در حوزه علوم شناختی و حمایت‌های مالی و سرمایه‌گذاری در بخش اکوسیستم شناختی مورد توجه و پیگیری جدی است و تلاش‌ها برای گسترش زیرساخت‌های تخصصی در حوزه علوم شناختی در سطح کشور ادامه می‌یابد.


11904867
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: قوانین موجود در حوزه خدمت پزشکان عمومی نیازمند اصلاح هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت با بیان اینکه، محوریت نظام سلامت با پزشکان عمومی و اجرای پزشکی خانواده است، گفت: مسیر مراجعه به پزشک باید اصلاح شود و اقتصاد سلامت بهبود یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به حضور بیش از ۱۰۷هزار پزشک عمومی در کشور و با تاکید بر اینکه کمبود پزشک نداریم، گفت: سیاست‌های پذیرش دانشجوی پزشکی باید به قبل از سال ۱۴۰۰ بازگردد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس، گفت: «مقاومت در برابر اجرای قانون افزایش ظرفیت، آمار‌های خلاف واقع و بهانه کمبود زیرساخت، منافع گروهی خاص را حفظ کرده و بحران کمبود پزشک و صف‌های طولانی درمان را رقم زده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت نام آزمون ملی دندانپزشکی، آزمون ارزشیابی دانش‌آموختگان فیزیوتراپی، داروسازی و آزمون ارزیابی علمی متقاضیان انتقال از خارج در رشته‌های علوم پزشکی تا صبح یکشنبه ۲۱ دی تمدید شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه‌های علم و صنعت ایران و علم و فرهنگ در اطلاعیه‌های جداگانه‌ای از تعویق زمان برگزاری امتحانات نیمسال اول ۱۴۰۵-۱۴۰۴ خبر دادند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل فرآورده‌های طبیعی سازمان غذا و دارو از اجرای یک اقدام داوطلبانه و پیشگیرانه در خصوص برخی سری ساخت‌های شیرخشک وارداتی و همزمان از تسهیل فرآیند دریافت شیرخشک رژیمی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت جوانی جمعیت را نخستین اولویت نظام سلامت خواند و گفت: اکنون حدود ۱۲ درصد از جمعیت کشور سالمند هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: در حال حاضر حدود ۱۷ هزار دانش‌آموز با نیاز‌های ویژه در مدارس عادی تحصیل می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در اطلاعیه وزارت علوم تاکید شده است که امتحانات دانشگاه‌ها به صورت حضوری برگزار شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است