بین‌الملل 19:23 - 08 اردیبهشت 1404
رئیس‌جمهور ترکیه اعلام کرد که از ۹ دسامبر سال گذشته تاکنون، ۲۰۰ هزار شهروند سوری از ترکیه به کشورشان بازگشته‌اند. 

اردوغان: ۲۰۰ هزار سوری از ترکیه به کشورشان بازگشته‌اند 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، روز دوشنبه اعلام کرد که از ۹ دسامبر سال گذشته تاکنون، ۲۰۰ هزار شهروند سوری از ترکیه به کشورشان بازگشته‌اند. 

اردوغان در مراسم مدیریت مهاجرت ترکیه تأکید کرد علیرغم مشکلات، موانع و خرابکاری‌های مختلف، سوریه به تدریج در حال بهبود است. 

او افزود: با بهبود شرایط سوریه، بازگشت مهاجران سوری شتاب گرفته است.

بشار اسد که نزدیک به ۲۵ سال بر سوریه حکومت کرد، دسامبر گذشته پس از واگذاری حکومت به روسیه رفت.

در پایان ژانویه، دولت انتقالی سوریه تشکیل شد که قانون اساسی قدیم، نهاد‌های امنیتی، گروه‌های مسلح، مجلس و حزب بعث را منحل کرد. 

اردوغان با استناد به داده‌های سازمان بین‌المللی مهاجرت (IOM) گفت: بیش از ۲۸۱ میلیون مهاجر در جهان وجود دارد و تعداد کارگران مهاجر از ۱۶۵ میلیون نفر فراتر رفته است. در ۳-۴ سال گذشته، شمار پناهندگان به ۱۲۰ میلیون نفر رسیده است. هر دقیقه حداقل ۲۰ نفر به دلیل درگیری، سرکوب یا تروریسم مجبور به ترک خانه‌هایشان می‌شوند. 

رئیس‌جمهور ترکیه با اشاره به نابرابری در پذیرش پناهندگان گفت: اگرچه سیاست قدرت‌های غربی عامل اصلی مهاجرت اجباری است، اما وقتی نوبت به تقسیم بار مسئولیت می‌رسد، هیچ یک از آنها دیده نمی‌شوند. از هر ۱۰۰ پناهنده در جهان، ۷۵ نفر توسط کشور‌های کم‌درآمد یا با درآمد متوسط پذیرفته می‌شوند، نه کشور‌های ثروتمند. 

ترکیه در طول ۱۳ سال جنگ داخلی سوریه، میزبان حدود ۴ میلیون سوری بوده است - بیشتر از هر کشور دیگری در جهان. 

اظهارات اردوغان در حالی مطرح می‌شود که بهبود نسبی شرایط امنیتی در شمال سوریه، فشار‌های داخلی در ترکیه برای بازگشت پناهندگان و تلاش آنکارا برای عادی‌سازی روابط با دمشق دیده می‌شود.

این آمار نشان‌دهنده تغییر الگو‌های مهاجرتی در منطقه پس از تحولات اخیر سیاسی در سوریه است.

منبع: آناتولی


12184517
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی با تصویب طرحی جدید، اقدامی را آغاز کرده که می‌تواند مالکیت فلسطینیان را تضعیف و مسیر گسترش شهرک‌ها را هموارتر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع فلسطینی می‌گویند شمار افراد مجروح که به کمک پزشکی نیاز دارند بسیار زیاد است و بازگشایی جزئی گذرگاه رفح کارگشا نخواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور سابق آمریکا گفته است که معتقد است موجودات فضایی وجود دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه می‌گوید یک روستای دیگر در جنوب شرقی اوکراین را تصرف کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو برای گفت‌و‌گو با ایالات متحده، کشور‌های اروپایی و دیگران درباره استقرار یک «اداره موقت خارجی» در اوکراین تحت نظارت سازمان ملل آمادگی دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت غزه اعلام کرد با شهادت ۱۰ فلسطینی دیگر در حملات ۲۴ ساعت گذشته ارتش اسرائیل، مجموع شهدای جنگ از اکتبر ۲۰۲۳ به بیش از ۷۲ هزار نفر افزایش یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین با انتشار آماری از حملات هوایی روسیه در هفته گذشته، ادعا کرد زیرساخت‌های انرژی و مسکونی اوکراین هدف اصلی این حملات بوده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش رژیم صهیونیستی قرار است روز یکشنبه رزمایشی را در نزدیکی کرانه باختری اشغالی برگزار کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش سوریه می‌گوید پس از هماهنگی با آمریکا، کنترل پایگاه شدادی را به دست گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آذربایجان در کنفرانس امنیتی مونیخ مدعی شد که روسیه با وجود دریافت مختصات دقیق سفارت این کشور در کی‌یف، در سه نوبت آن را هدف حملات خود قرار داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است