وبگردی 11:06 - 04 فروردین 1404
رسانه‌های فرانسوی نوشته‌اند سرکرده‌ی گروهک تروریستی منافقین در فرانسه برای خود زندگی فوق لاکچری دارد.

خوشگذرانی مریم رجوی و درماندگی اعضای منافقین!

باشگاه خبرنگاران جوان - کانال اخبار فوری در پیامرسان بله در پستی درباره زندگی مرفه مریم رجوی؛ سرکرده گروهک تروریستی منافقین در فرانسه نوشت:

رسانه‌های فرانسوی نوشته‌اند که سرکرده‌ی گروهک تروریستی منافقین در فرانسه برای خود زندگی فوق لاکچری داشته و صدها هزار یورو خرج رفاه و تفریحات خود می‌کند.

این درحالیست که اعضای این گروهک تروریستی در آلبانی و کانادا و... در سال‌های اخیر، دچار درماندگی شده و زیر فشارها و محدودیت‌های فراوان و سختی قرار دارند.

یک رسانه‌ فرانسوی در همین رابطه نوشته است که مریم رجوی در بهترین هتل‌ها اقامت داشته و برای خود و نزدیکانش زندگی بسیار مجللی در فرانسه راه انداخته است.

این رسانه در ادامه با اشاره به پولشویی منافقین از ورود دادگستری فرانسه به این مسئله برای انجام تحقیقات خبر داده است؛ اتفاقی مهم که بی‌تردید در صورت بررسی و تحقیقات دقیق ابعاد جدیدی از فساد و خوشگذرانی‌های سرکرده منافقین و البته پولشویی‌های این گروهک را معلوم خواهد کرد.


12170166
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار وبگردی

وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» اشغالگران صهونیست عمداً گذرنامه‌های فلسطینیانی را که به آفریقای جنوبی مهاجرت کردند، مهر نمی‌زنند تا از بازگشت آن‌ها به غزه جلوگیری کنند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» راکون‌های شهری در واکنش به زندگی کنار انسان‌ها، دچار تغییرات فیزیکی شده‌اند؛ گامی که شاید سرآغاز فرآیند اهلی‌سازی این حیوانات باشد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» طی چند قرن گذشته، هستیِ ما دگرگون شده و کیفیت زندگی بشر عملاً یک‌شبه بهبود چشمگیری یافته است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» بعضی از اجرام کیهانی می‌توانند از موادی ساخته شده باشند که نور را جذب می‌کنند و باعث می‌شوند آن‌ها بسیار تاریک به نظر برسند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» بحران جدید آلمان به‌ظاهر «نبرد جوان‌ها با بومرها»ست، اما واقعیت چیز دیگری است.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» اگر دیابت ریشه در یک داستان شیطانی داشت، شیرینی‌ها به سختی می‌توانستند در نقش‌های فرعی این داستان قرار بگیرند.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» چت‌بات‌ها مثل تیغ دو لبه هستند؛ اگر شماره کارت اعتباری‌تان را به آنها بدهید یا برای تشخیص پزشکی به آنها اعتماد کنید، پشیمان خواهید شد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» به جای مصرف زیاد دارو‌های شیمیایی، با تایید علم پزشکی می‌توانید از سنبل‌الطیب برای تسکین درد‌های عضلانی و بازگشت آرامش پس از زایمان استفاده کنید.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» فشار‌های ذهنی باعث گرایش مخاطب به محتوای سطحی شده؛ روندی خطرناک که ذائقه جامعه را تغییر داده و سطح توقع را پایین می‌آورد.
وبگردی
«باشگاه خبرنگاران» قاضی فرانسوی لاهه گفت: تحریم‌های آمریکا آن‌قدر عمیق است که حتی نمی‌توانم در کشور خودم یک هتل رزرو کنم یا آنلاین خرید کنم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است