سیاسی 23:26 - 20 شهریور 1403
وزیر خارجه ارمنستان در دیدار با معاون وزیر خارجه بر نقش مثبت ایران در تحولات قفقاز جنوبی و اهمیت ایران در سیاست خارجی ارمنستان تاکید کرد.

وزیر خارجه ارمنستان بر اهمیت ایران در سیاست خارجی ایروان تاکید کرد

محمدحسن شیخ الاسلامی معاون وزیر امور خارجه و رئیس مرکز مطالعات سیاسی و بین المللی در حاشیه اولین دور مجمع گفت وگوی ایروان که روز سه شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۳ در ایروان افتتاح شد، با آرارات میرزویان وزیر امور خارجه ارمنستان دیدار کرد.

آرارات میرزویان وزیر خارجه ارمنستان در این دیدار با اشاره به گفت وگوی تلفنی خود با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه و تاکید بر این که مایل است در اولین فرصت دیدار دو وزیر خارجه صورت گیرد، بر اهمیت جمهوری اسلامی ایران در سیاست خارجی ارمنستان تاکید کرد و ضمن اشاره به نقش مثبت جمهوری اسلامی ایران در تحولات قفقاز جنوبی و قدردانی از سیاست‌های کشورمان در این حوزه، برای تقویت هر چه بیشتر همکاری‌ها در حوزه اندیشکده‌ای و آموزشی اعلام آمادگی کرد.

محمدحسن شیخ الاسلامی معاون وزیر امور خارجه نیز ضمن ابلاغ مراتب سلام‌های گرم سید عباس عراقچی وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران به دولت و ملت ارمنستان، بر اراده دولت چهاردهم مبنی بر حفظ و توسعه سیاست سنتی دوستی و همکاری همه جانبه با کشور همسایه و دوست ارمنستان تاکید کرد.

وی همچنین با اشاره به حضور هیات‌های دانشگاهی و اندیشکده‌ای ارمنستان در تهران در ماه‌های اخیر و نیز برگزاری دوره آموزش‌های دیپلماتیک جهت دیپلمات‌های جوان ارمنستان در مرکز مطالعات سیاسی و بین المللی، بر آمادگی جهت توسعه همکاری‌ها در حوزه اندیشکده‌ای و آموزشی و نیز اسناد تاریخی تاکید کرد.

شیخ الاسلامی که برای شرکت در مجمع گفت وگوی ایروان به ارمنستان سفر کرده، در نشست ویژه این مجمع، طی سخنانی مواضع جمهوری اسلامی ایران در حوزه قفقاز جنوبی را تبیین کرد.


12091491
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی تأکید کرد: در پی حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای ایران، ازسرگیری کامل بازرسی‌ها از سوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مشروط به اتخاذ تدابیر ویژه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل اعلام کرد که ایران صلح، ثبات و توسعه در افغانستان را به‌طور مستقیم مرتبط با امنیت ملی خود می‌داند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه گفت: ایران با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد و شیوه‌نامه روشنی راجع به نحوه ایفای تعهدات پادمانی تدوین کرد. اکنون نوبت طرف‌های مقابل است که از این فرصت برای تداوم مسیر دیپلماتیک استفاده کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات درباره اختلال های پیش آمده در اینترنت توضیح داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات درباره اختلال‌های پیش آمده در اینترنت توضیح داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» با ابلاغ رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، آیین‌نامه نحوه نام‌گذاری روز‌ها و مناسبت‌های خاص پس از ۱۶ سال مورد بازنگری کلی قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور خطاب به کارشناسان اقتصادی گفت: انتظار داریم که بهترین راهکار‌های بهینه کردن هزینه‌ها بدون ایجاد نارضایتی و مشکل را به دولت ارائه دهید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران اعلام کرد:بازسازی منازل آسیب دیده از جنگ توسط شهرداری موجب کاهش آلام و افزایش خدمت رسانی شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور تاکید کرد: موازی‌کاری‌ها و اقدامات تکراری باید سامان داده شده و دستگاه‌های متولی آنها در هم ادغام شوند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور تاکید کرد: موازی‌کاری‌ها و اقدامات تکراری باید سامان داده شده و دستگاه‌های متولی آنها در هم ادغام شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است