اقتصادی 20:17 - 09 آذر 1403
سازمان برنامه و بودجه کشور با صدور اطلاعیه‌ای درباه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان توضیحاتی ارائه کرد.

هزینه‌کرد مازاد بر منابع حاصل از افزایش مالیات برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان نیاز به مجوز قانونی دارد

سازمان برنامه و بودجه کشور با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: "این سازمان طی نامه‌ای به مجلس محترم شورای اسلامی، ضمن تشریح کامل فرایند متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و پیشنهاد گزینه‌های مختلف، اظهار نموده که هزینه‌کرد مازاد بر مبلغ ۵۰ همت بابت این موضوع در سال ۱۴۰۳ و اجرای هر کدام از گزینه‌های پیشنهادی، نیاز به مجوز قانونی و تأمین منابع دارد. "

۱. با توجه به مفاد جزء (۱) بند (ر) ماده (۲۸) قانون برنامه هفتم پیشرفت، مقرر شده است که حقوق بازنشستگان کشوری، لشکری و صندوق فولاد، طی سه سال به ۹۰ درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مشمول کسور شاغلان مشابه برسد.

۲. در بند (ر) تبصره (۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ نیز مقرر شده یک درصد به مالیات بر ارزش افزوده اضافه شده و صرف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مندرج در بند ۱ فوق شود.

۳. ردیف هزینه‌ای متناظر با یک درصد افزایش مزبور با شماره ۶۳-۵۵۰۰۰۰ با عنوان "متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان" فقط به مبلغ ۵۰ همت در جدول شماره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ منظور شده است. 

۴. برای اجرای قانون در چارچوب مصوبات هیئت تطبیق، به مبلغ ۷۵ همت منابع نیاز است.

۵. همان‌طور که اشاره شد، رقم مندرج در ردیف قانونی، فقط ۵۰ همت است. 

۶. سازمان برنامه و بودجه کشور به استناد بند‌های (ت) و (ج) ماده (۱۸) قانون برنامه هفتم، اجازه هزینه و صرف منابع مازاد بر آنچه (۵۰ همت) در قالب ردیف ۶۳-۵۵۰۰۰۰ قانون بودجه ۱۴۰۳ توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شده است را ندارد.

۷. سازمان برنامه و بودجه کشور طی نامه‌ای به مجلس محترم شورای اسلامی، ضمن تشریح کامل فرایند متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و پیشنهاد گزینه‌های مختلف، اظهار نموده که هزینه‌کرد مازاد بر مبلغ ۵۰ همت بابت این موضوع در سال اول (۱۴۰۳) و اجرای هر کدام از گزینه‌های پیشنهادی، نیاز به مجوز قانونی و تأمین منابع دارد.

۸. شایان ذکر است تمامی موارد مذکور، عیناً به طور شفاف و دقیق به استحضار ریاست محترم جمهوری نیز رسیده است.

بدیهی است به محض ابلاغ مجوز‌های قانونی و تأمین منابع برای سال جاری و متناسب آن برای سال آینده، مطابق قانون عمل خواهد شد. "

منبع: مرکز روابط عمومی، امور بین‌الملل و مدیریت دانش سازمان برنامه و بودجه کشور


12121602
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: افزایش کیفیت محصولات، کاهش مراجعات مردمی و ارتقای سطح خدمات پس از فروش باید به‌صورت ملموس در خروجی عملکرد خودروسازان دیده شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: با توجه به خشکی ابتدای فصل و گران بودن بذر جو، امسال سطح زیرکشت گندم به ۶ میلیون و ۷۰۰ هزارهکتار رسید که در مقایسه با سال قبل ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار هکتار افزایش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف کننده را ۲۷۰ هزارتومان اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت برق حرارتی با اشاره به افزایش ۳ درصدی تولید نیروگاه‌های حرارتی نسبت به سال گذشته، گفت: میزان انرژی از دست رفته این نیروگاه‌ها ۱۱ درصد کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۲۹ بهمن بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ایران و روسیه در حاشیه نوزدهمین نشست کمیسیون مشترک همکاری اقتصادی دو کشور چهار تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور بین الملل و بازرگانی وزیر نفت گفت: مسیر توسعه همکاری‌ها و جذب سرمایه‌گذاری، با تمرکز بر توسعه میادین نفتی، با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت مدیره انجمن مالی اسلامی ایران گفت: تجربه سال‌های گذشته نشان داده است که در صورت نبود قوانین شفاف، همواره عده‌ای با دسترسی به ابزار‌های سریع‌تر و پیشرفته‌تر، منافع بازار را در اختیار می‌گیرند و نتیجه آن، بی‌اعتمادی و خروج سرمایه‌گذا...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس امور بانکی در رابطه با تصمیم جدید بانک مرکزی در زمینه محدود کردن دسترسی بانک‌های دارای اضافه برداشت به سامانه ساتنا نکاتی را بیان کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ در زمان انتشار این خبر هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۹۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است