علمی فناوری 14:17 - 10 مهر 1403
مدیر کل دفتر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت ملی پست از بازدید رایگان موزه ملی ارتباطات به مناسبت ۹ اکتبر (۱۸ مهر) روز جهانی و هفته پست خبر داد.

بازدید از موزه ملی ارتباطات رایگان شد

مهدی مقصودی با اشاره به اینکه در راستای تقویت فرهنگ موزه گردی و افزایش سطح آگاهی عمومی نسبت به تاریخ و پیشینه ابزار‌ها و وسایل ارتباطی بازدید از موزه ارتباطات رایگان شده است گفت: علاقه‌مندان می‌توانند از ۱۴ لغایت ۲۰ مهر ماه به صورت رایگان از موزه ملی ارتباطات بازدید به عمل آورند.

به گفته وی، موزه ملی ارتباطات شامل سالن‌های مخابرات، تلفن و تلگراف، رادیو، تمدن‌های بین‌المللی، اسناد و نامه‌ها، پست، چاپار و بخش‌های اداری و اجرایی است.

موزه ملی ارتباطات در خیابان امام خمینی (ره) جنب سردر باغ ملی واقع شده است و دوستداران فرهنگ و تاریخ می‌توانند همه روزه، به جز ایام تعطیل رسمی از ساعت ۹ الی ۱۶ از این موزه بازدید کنند.


12099257
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آب میوه تازه پرتقال با کاهش فعالیت ژن‌های مرتبط با استرس و التهاب به بهبود سلامت قلب کمک می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شتاب انقلاب هوش مصنوعی در پزشکی فرصت‌های بی‌سابقه‌ای برای دقت تشخیص، سرعت درمان و کاهش هزینه‌های نظام سلامت ایجاد کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد که ثبت‌نام داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۵ دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی از روز یکشنبه، ۱۶ آذرماه آغاز می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» حسین سیمایی صراف با تاکید بر اینکه موضوع بحران آب مثل اغلب موضوعات فرابخشی است، گفت: رئیس‌جمهور با باور و اعتقاد به سمت دانشگاه آمده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته پزشکان و متخصصان تغذیه، رعایت نکات ساده غذایی می‌تواند به بدن کمک کند تا بهتر با عفونت مبارزه کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره ایدز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیش از ۲۰ هزار بیمار مبتلا به اچ آی وی در کشور تحت درمان هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» داده‌های برخی از کاربران ChatGPT به دلیل آسیب‌پذیری در یک سرویس خارجی که برای تجزیه و تحلیل داده‌ها استفاده می‌شود، به خطر افتاد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جزئیات فعالیت‌های آموزشی و اداری دانشگاه آزاد اسلامی در روز سه شنبه ۱۱ آذرماه اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای عالی فضای مجازی با تاکید بر لزوم ارتقای پلتفرم‌های داخلی متناسب با نیاز‌های جامعه، تصریح کرد: درعین‌حال فیلترینگ پلتفرم‌های خارجی که بعضاً پیشبرد کسب‌وکار مردم روی آنها انجام می‌شود کمکی به حل درست موضوع نمی‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت ملی گاز ایران و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با هدف بهسازی و هوشمندسازی موتورخانه‌های مدارس و جایگزینی بخاری‌های فرسوده با بخاری‌های راندمان بالا به منظور کاهش ناترازی گاز طبیعی و صرفه جویی در مصرف انر...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است