علمی فناوری 16:15 - 25 فروردین 1400

هیات بازبینی فیس بوک درخواست های حذف محتوا را بررسی می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، هیأت نظارت فیس بوک روز گذشته اعلام کرد کاربران می‌توانند درباره پست‌ها، تصاویر و ویدئوهایی که تصور می‌کنند نباید در این پلتفرم باقی بمانند، درخواست ارائه کنند.

این هیأت اعلام کرد درخواست حذف از تمام کاربرانی را قبول می‌کند که نسبت به محتوای پست شده توسط دیگران معترض هستند و از فرایندهای تجدیدنظر فیس بوک خسته شده‌اند.

تاکنون کاربران این شبکه اجتماعی فقط درصورتی قادر به درخواست تجدیدنظر از هیأت نظارت بودند که محتوای آنها توسط فیس بوک حذف شده بود.

توماس هیوز مدیر هیأت نظارت فیس بوک در بیانیه‌ای اعلام کرد: اینکه کاربران بتوانند برای حذف محتوا از فیس بوک درخواست ثبت کنند، نشان دهنده گسترش قابلیت‌های هیأت نظارت است.

فیس بوک سال گذشته هیأت بازبینی را ایجاد کرد تا به عنوان مرجع نهایی درباره ماندن یا حذف شدن محتوا در پلتفرم هایش تصمیم گیری کند.

از زمان آغاز به فعالیت این هیأت حدود ۳۰۰ هزار درخواست به آن ارجاع شده‌اند. البته این بدنه بررسی درخواست‌ها را اولویت بندی می‌کند زیرا احتمالاً روی کاربران سراسر جهان تأثیر گذار است.

این هیأت به کاربران اجازه می‌دهد برای حذف محتوا از طرف سوم درخواست ثبت کنند و در این میان از حریم شخصی کاربران نیز حفاظت می‌کند.


11025915
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت مددکاری اجتماعی را تلفیقی از علم، هنر و عشق دانست و گفت: هدف نظام درمانی باید به‌گونه‌ای باشد که بیماران، علاوه بر رنج بیماری، دغدغه و رنج دیگری را متحمل نشوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات با اشاره به جزئیاتی از حمله سایبری به زیرساخت‌های ارتباطی کشور، درباره علت کندی اینترنت نیز توضیح داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره ایدز وزارت بهداشت از افزایش سه‌برابری انجام تست‌های تشخیص اچ‌آی‌وی در پویش «من هم تست اچ‌آی‌وی می‌دهم» خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست بازرسی فنی و نظارت اداره کل داروی سازمان غذا و دارو، به اظهارات مطرح‌شده درباره بی‌اهمیت بودن تاریخ انقضای دارو، واکنش نشان داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر بهداشت با اشاره به نقش مددکاران، گفت: مهم‌ترین عنصر در مددکاری، تسهیل‌گری همبستگی اجتماعی در کشور است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: کارگروه‌های حمایت از کودکان در تمامی بیمارستان‌های دولتی کشور تشکیل شده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه‌های شهید بهشتی، تهران و علامه طباطبایی اعلام کردند که کلاس‌های آموزشی آنها تا پایان نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ غیر حضوری خواهد بود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: به مناسبت سالروز شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی، از ۸ دی‌ماه سال جاری ۲۸ مدرسه آماده پذیرش زائران است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: تلاش ما بر این است که دارو‌های مشمول بیمه و ضروری افزایش قیمت نداشته باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان موفق شده است دقت و حساسیت تشخیص زودهنگام سرطان سینه را افزایش دهد و هم‌زمان از ارجاعات غیرضروری بیماران برای بررسی‌های تکمیلی بکاهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است