اقتصادی 16:19 - 09 مهر 1401

کاهش نرخ تورم در استان مرکزی نسبت به میانگین کشوری

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص الائمه ظهر شنبه در نشست ستاد تنظیم بازار استان مرکزی اظهار کرد: اولویت اصلی دستگاه‌های مسئول در استان مرکزی تأمین کالاهای اساسی باشد و خوشبختانه هم‌اکنون هیچ مشکلی در تأمین کالاهای اساسی نداریم.

وی با بیان اینکه تنها نگرانی ما برای تأمین کالاهای اساسی در ماه‌های آینده مرغ است، افزود: تمام توان استان را برای رفع این مشکل پای‌کار می‌آوریم.

استاندار مرکزی بیان کرد: جلوگیری از قاچاق مرغ در استان مرکزی ضرورت دارد و باید این مسئله مدیریت شود و جهاد کشاورزی ملزم است با برقراری کشیک شبانه‌روزی از هرگونه آسیب احتمالی جلوگیری کند.

استاندار مرکزی با اشاره به اقدام برای جوجه ریزی کافی در استان ادامه داد: اخذ مجوزهای لازم برای اصلاح قیمت مرغ نیز از اقدامات ضروری دیگری است که باید در دستور کار نهادهای مسئول قرار گیرد.

مخلص الائمه با تأکید بر حفظ آرامش جامعه و پرهیز از ایجاد تنش و حساسیت بین مردم عنوان کرد: مردم باید اطمینان داشته باشند که هیچ‌گونه کمبودی در تأمین کالاهای اساسی استان وجود ندارد و تصمیمات و اقدامات ستاد تنظیم بازار استان نیز باید برای مردم امیدآفرین باشد.

وی گفت: مردم در مورد قطعه‌بندی مرغ و قیمت این محصول اعتراضاتی دارند و نظارت کافی باید در این خصوص انجام شود.

استاندار مرکزی با بیان اینکه در شهریورماه شاهد کاهش معنادار نرخ تورم استان مرکزی نسبت به سایر آمارهای کشوری هستیم، تصریح کرد: نرخ تورم کل کشور در شهریورماه سال جاری ۲.۲ درصد بوده اما این نرخ در استان مرکزی ۰.۸ درصد به ثبت رسیده است.

مخلص الائمه ادامه داد: لازم است دلایل کاهش قابل توجه نرخ تورم در استان شناسایی شود و در صورت امکان استمرار پیدا کند.

وی بیان کرد: نرخ تورم در خوراکی‌ها کل کشور ۲.۱ درصد است در حالی که این نرخ در استان مرکزی ۰.۳ دهم درصد است و در این شاخصه اقتصادی نیز در استان کاهش معناداری را تجربه کرده است.

استاندار مرکزی افزود: یکی از مهمترین مشکلات استان مرکزی نبود یک شرکت حمل‌ونقل معتبر درون استان است که باید سرمایه‌گذار مناسب در استان وارد شود و یک شرکت بزرگ و معتبر بتواند اقدامات لازم را انجام دهد.

مخلص الائمه عنوان کرد: اقدامات دولت سیزدهم در نانوایی‌ها با نصب کارت‌خوان‌های ویژه، نگرانی‌ها را از قاچاق آرد بسیار کاهش داده است.


11700173
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده دام و طیور از روند فعلی ثبت سفارش واردات نهاده‌های دامی انتقاد کرد و در این خصوص توضیحاتی داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وقتی بازسازی خانه شروع می‌شود، فضای زندگی به‌سرعت تغییر می‌کند. اتاق‌ها از دسترس خارج می‌شوند، گرد و غبار در همه‌جا پخش می‌شود و صدای مداوم ابزار‌های کارگاهی اجازه استراحت نمی‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران و روسیه اعلام کرد با وجود تلاش‌های گسترده سازمان توسعه تجارت و امضای موافقت‌نامه آزاد با اتحادیه اوراسیا، بین نهاد‌های داخلی هماهنگی برای این فرصت اقتصادی وجود ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هنگام بررسی مکمل‌های ورزشی، یکی از دغدغه‌های رایج در میان ورزشکاران، موضوع عوارض جانبی احتمالی آنهاست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» استعفای معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی تکذیب شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۲۶ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: با ایجاد زنجیره تولید تا توزیع، قیمت گوشت قرمز با حذف واسطه‌ها ۳۰ درصد کاهش می‌یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شورای‌هماهنگی‌بانک‌ها اعلام کرد: حسب اطلاعیه استانداری تهران مبنی بر تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، بانک‌های عضو این شورا در استان تهران، به صورت کشیک فعالیت خواهند داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان ساتبا گفت: امروز ۴۴۵ مگاوات نیروگاه افتتاح خواهد شد و که باتوجه به این افتتاح، ظرفیت نیروگاه‌های انشعابی کشور به ۴۳۰ مگاوات می‌رسد.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان تهران، میزان هدررفت واقعی آب در این استان را زیر ۱۰ درصد اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است