علمی فناوری 15:22 - 28 خرداد 1400
رئیس هیات مدیره انجمن بلاک‌چین ایران در واکنش به نامه وزارت کشور مبنی بر توقف فعالیت این انجمن گفت: این انجمن تاکنون ۳۶ پروژه که دارای ریسک بالایی بوده‌اند در لیست هشدار خود اطلاع‌رسانی کرده است تا موجب پیشگیری از حیف و میل اموال عمومی شود و تعلیق فعالیت‌های انجمن موجب ناامیدی افرادی که شرافتمندانه در حال تلاش بوده‌اند خواهد شد.

واکنش انجمن بلاک‌چین به نامه تعلیق شدنش

به گزارش ایسنا، در هفته‌ای که گذشت خبر تعلیق انجمن بلاک‌چین و توقف فعالیت‌های این انجمن به دستور وزارت کشور منتشر شد. در بخشی از نامه دستور توقف فعالیت این انجمن کنوشته شده: «با عنایت به گزارش‌های واصله مبنی بر اقدامات مغایر با اساسنامه و خلاف تعهدات آن انجمن و لزوم رسیدگی و بررسی گزارش‌های واصله تا حصول نتیجه و تصمیم‌گیری نهایی در خصوص آن انجمن، مقتضی است از تاریخ ابلاغ این تذکر تا اطلاع ثانوی فعالیت‌های آن انجمن به طور کامل متوقف شود».

در این راستا سپهر محمدی -رئیس هیات مدیره انجمن فناوران زنجیره بلوک (بلاکچین)- در واکنش‌ به نامه‌ای با محتوای این دستور، در بیانیه‌ای اظهار کرد: هنوز رسما نامه‌ای به دبیرخانه انجمن واصل نشده است اما از شمایل نامه مشخص است که نامه صحیح و درست باشد؛ لذا بلافاصله پس از رویت نامه، کلیه فعالیت‌های انجمن متوقف شده و هیچ خبر و بیانیه جدیدی در کانال‌های خروجی و سایت انجمن قرار و هیچ تغییری در محتواهای قبلی انجام نمی‌گیرد.

وی ادامه داد: به همه اعضای محترم انجمن اطمینان می‌دهم که هیات مدیره و انجمن حسب بالاترین فهمی که از قوانین کشور دارند هیچ کار خلاف قانونی انجام نداده‌اند و البته این حق وزارت کشور است که از انجمن در حوزه فعالیت‌های خود تفتیش کند. از نامه مشخص است که لیست هشدار در کانون چالش‌ها قرار دارد ‌و هوش بالایی نمی‌خواهد که بفهمیم این نتیجه آبی است که انجمن در خوابگه مورچگان ریخته است. طبق قانون سازمانهای مردم‌نهاد، بازوی مدعی‌العموم برای صیانت از حقوق عامه در حوزه تخصصی خود هستند.

محمدی خاطرنشان کرد: انجمن با افتخار تا این لحظه ۳۶ پروژه که دارای ریسک بالایی بوده‌اند در لیست هشدار خود در سایت اطلاع‌رسانی کرده است تا موجب پیشگیری از حیف و میل اموال عمومی شود. در چند مورد هم مثل پروژه BRG مقام قضائی با آنها برخورد کرده است. هیات مدیره، طبیعتا اسناد خود را در اسرع وقت به وزارت کشور تقدیم خواهد کرد، اما تعلیق فعالیت‌های انجمن قاعدتا موجب ناامیدی افرادی که شرافتمندانه در حال تلاش بودند و شادی کسانی که قصد حیف و میل اموال عمومی را داشتند خواهد شد و مسئولیت این موضوع به عهده وزارت کشور است. 

انتهای پیام


11111262
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم‌ها و کلیپ‌های درمانی موجود در فضای مجازی هرگز نمی‌توانند راهکار مناسبی برای بیماران باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که آلودگی هوا تهدیدی جدی برای سلامت افراد به ویژه کودکان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نهمین دوره رقابت استارتاپی اینوتکس‌پیچ به‌عنوان یکی از رویداد‌های معرفی ایده‌های نو و اتصال استارتاپ‌ها به سرمایه‌گذاران، امسال در ۶ استان میزبان برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با پرسیدن چهار سوال کلیدی می‌توان به تشخیص زودهنگام سرطان پروستات و نجات جان انسان‌ها کمک کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس چهاردهمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی مواد و متالورژی (IMAT۲۰۲۵) از رشد ۲ برابری ارسال مقالات به دبیرخانه کنفرانس نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: به‌نحوی که امسال از دانشکده‌های متالورژی سراسر کشور مقاله دریافت کردیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان مدت‌هاست که نسبت به فراوانی غیرقابل توضیح عناصری مانند نیتروژن و آب در نمونه‌های خاک ماه که توسط فضانوردان آپولو آورده شده است، سردرگم هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موسسه رنگ پنتون، رنگ سال ۲۰۲۶ خود را اعلام که آن را «رقصنده ابر» نامگذاری کرده است. این رنگ نماد آغاز‌های جدید است و با شباهت نزدیکش به سفید خنثی مشخص می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برای جلوگیری از کم خونی ناشی از فقر آهن، مصرف غذا‌های غنی از آهن ضروری است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم گفت: سرمایه‌گذاری صنعت در زیرساخت‌های پژوهشی دانشگاه‌ها با استفاده از ابزار مالیاتی، ضمن منتفع کردن دانشگاه و صنعت، زمینه توسعه علمی کشور را تقویت می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت گفت: اکنون ۲۰ هزار نفر در جاده‌ها به دلیل تصادفات در سال فوت می‌کنند که اکثرا جوان و نیروی محرک و کاری کشور هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است