علمی فناوری 10:51 - 30 دی 1403
سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگ‌های فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو به اهمیت کترینگ‌های صنعتی در حفظ سلامت عمومی اشاره کرد.

نظارت بر کترینگ‌های صنعتی برای حفظ سلامت عمومی

احمدرضا نصیری گفت: کترینگ‌های صنعتی نقش مهمی در تأمین غذای کارکنان کارخانه‌ها، بیمارستان‌ها، مدارس، شرکت‌های ترابری اعم از ریلی، زمینی، هواپیمایی و دیگر گروه‌های بزرگ دارند. با توجه به این گستره فعالیت، رعایت معیار‌های بهداشتی و کیفیت مواد غذایی از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی اظهار داشت: سازمان غذا و دارو بازرسی‌های دوره‌ای از کترینگ‌های صنعتی را به‌طور منظم انجام می‌دهد تا از رعایت معیار‌های ایمنی غذا اطمینان حاصل کند. همچنین، نمونه‌برداری‌های تصادفی از مواد غذایی و آزمایش آنها برای شناسایی هرگونه آلودگی میکروبی یا شیمیایی بخشی از فرآیند نظارتی ما است.

نصیری با اشاره به چالش‌های این حوزه تصریح کرد: مدیریت پسماند‌های غذایی، کنترل مواد اولیه و حفظ زنجیره سرد از جمله مواردی است که کترینگ‌های صنعتی باید به آن توجه ویژه داشته باشند. همچنین، کوچک‌ترین تخلف در رعایت معیار‌های بهداشتی می‌تواند آسیب جدی به سلامت عمومی وارد کند و با خاطیان به‌صورت قانونی برخورد خواهد شد.

سرپرست این اداره همچنین از اقدامات حمایتی سازمان خبر داد و گفت: برای ارتقای کیفیت و ایمنی در این صنعت، سازمان غذا و دارو تلاش دارد فرآیند صدور مجوز برای کترینگ‌های مجهز و مدرن را تسهیل کند. همچنین، آموزش نیروی انسانی و ترویج استفاده از فناوری‌های پیشرفته مانند سیستم‌های مدیریت ایمنی غذا از دیگر اولویت‌های ما است.

وی اظهار داشت: انتظار داریم کترینگ‌های صنعتی نه‌تنها به رعایت دقیق معیار‌ها پایبند باشند، بلکه با نوآوری در ارائه خدمات و کاهش پسماند غذایی، در مسیر توسعه پایدار نیز گام بردارند. سلامت عمومی جامعه، هدف مشترک ما و فعالان این صنعت است.

منبع: سازمان غذاودارو


12142888
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: رژیم گیاهخواری می‌تواند سلامت بدن را ارتقا دهد، اما برای جلوگیری از کمبود‌های تغذیه‌ای باید با منابع حیوانی یا مکمل‌ها همراه باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید روی موش‌ها نشان می‌دهد که خطر ابتلا به سرطان در طول زندگی فرد ممکن است تا حدی قبل از تولد مشخص شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت گفت: بیش از ۸۹۰ بیمارستان در کشور دارای واحد آموزش به بیمار هنگام ترخیص هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دانشگاه تورنتو با ترکیب یادگیری ماشین و چاپ سه‌بعدی در مقیاس نانو، موادی ساخته‌اند که به اندازه فولاد مقاوم بوده و به سبکی فوم هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره غذا‌های ویژه سازمان غذا و دارو، بر اهمیت نظارت دقیق بر میزان سبوس‌گیری از آرد مصرفی طبق استاندارد‌های ملی و تأثیر آن بر سلامت عمومی جامعه تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس تجزیه و تحلیل داده‌های یک کارآزمایی بالینی که در آن بیش از ۷۰۰ سالمند شرکت داشتند، مصرف یک گرم امگا ۳ در روز ممکن است سرعت پیری بیولوژیک را کاهش دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، ابتلای افراد غیر سیگاری به سرطان ریه در سراسر جهان رو به افزایش است و ابتلا به این بیماری در میان زنان روند صعودی دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مطالعه‌ای جدید نشان داده است که ماه نمرده و فعالیت‌های ژئولوژیک تازه‌ای در آن وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک فرد همیشه از نظر بیولوژیکی به همان میزان سن تقویمی خود پیر نمی‌شود؛ بلکه پیری بیولوژیکی سریعتر در مقایسه با سن تقویمی با افزایش خطر بیماری و مرگ و میر مرتبط است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به خط قرمز وزارت آموزش و پرورش مبنی بر عدم تحصیل دانش‌آموزان در مدارس غیر استاندارد، بر لزوم ارتقای کیفیت فضاهای آموزشی تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است