بین‌الملل 22:27 - 12 آذر 1401

واکنش شورای امنیت به حمله تروریستی به سفارت پاکستان در افغانستان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آنی، شورای امنیت سازمان ملل متحد امروز شنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که حمله تروریستی روز گذشته به سفارت پاکستان در کابل را به شدت محکوم می کند.

در بیانیه صادره از سوی شورای امنیت سازمان ملل در این خصوص آمده است: اعضای شورای امنیت از همه طرف های مسئول می خواهد تا به ایمنی و امنیت اماکن دیپلماتیک، کنسولی و دیپلمات های کشورهای عضو سازمان ملل احترام گذاشته و امنیت آنها را تضمین کنند. اعضای شورای امنیت بر اصل مصونیت اماکن دیپلماتیک و کنسولی و تعهدات کشورهای میزبان بر اساس کنوانسیون ۱۹۶۱ وین در مورد روابط دیپلماتیک و کنوانسیون ۱۹۶۳ وین در مورد روابط کنسولی جهت انجام تمام اقدامات لازم برای حفاظت از اماکن دیپلماتیک در برابر هر گونه نفوذ یا آسیب و جلوگیری از هرگونه برهم زدن آرامش این مراکز یا لطمه زدن به اعتبار آنها و هرگونه حمله به اماکن دیپلماتیک، کارگزاران و مقامات کنسولی تاکید دارند.

منابع امنیتی دیروز جمعه از تیراندازی افراد ناشناس به ساختمان سفارت پاکستان در مرکز شهر کابل پایتخت افغانستان خبر دادند.

«شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان در صفحه شخصی خود در توئیتر، تلاش برای حمله به هیئت دیپلماتیک کشورش در کابل را به شدت محکوم کرد و نوشت: خواستار رسیدگی فوری و برخورد با عاملان این اقدام شنیع هستم.

وزارت امور خارجه پاکستان هم با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: سفارت پاکستان در افغانستان مورد حمله قرار گرفت و هدف، «عبیدالرحمن نظامانی» رئیس هیئت دیپلماتیک ما بوده است. «نظامانی» در این حمله آسیب ندید اما محافظ امنیتی او زخمی شد. اجرای تحقیقات فوری درباره این حمله و بازداشت و محاکمه عاملان آن را خواستاریم و حکومت طالبان باید به سرعت درباره آن تحقیق کند تا روشن شود چه کسی عامل این حمله بوده است. طالبان باید اقدامات فوری را برای تضمین امنیت دیپلمات‌ها و اتباع پاکستانی در افغانستان انجام دهد.

وزارت امور خارجه افغانستان نیز اعلام کرد: تیراندازی و تلاش برای حمله به سفارت پاکستان در کابل را محکوم می‌کنیم. ما به هیچ طرفی اجازه نمی‌دهیم امنیت هیئت‌های دیپلماتیک را در کابل را در معرض خطر قرار دهد.


11754274
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه تاکید کرد که رژیم اسرائیل به دنبال نقض آتش بس و شروع دوباره نسل کشی مردم غزه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه آمریکایی مدعی شد رئیس جمهور ونزوئلا اخیرا برای دریافت موشک، رادار و پهپاد از روسیه، چین و ایران درخواست کمک نظامی کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در سخنانی تاکید کرد که در صورتی که باقی کشور‌ها آزمایش اتمی انجام دهند، واشنگتن نیز آزمایش هسته‌ای انجام خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا ادعا می‌کند که دولت او هیچ برنامه‌ای برای اقدام نظامی در داخل خاک ونزوئلا ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام ونزوئلایی ضمن محکوم کردن حضور نظامی آمریکا در دریای کارائیب تاکید کرد که سود قاچاق مواد مخدر به جیب آمریکا سرازیر می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پسر رئیس جمهور آمریکا می‌گوید به دلیل درک احساسات مردم این کشور می‌تواند نامزد ریاست جمهوری آن شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پسر رئیس جمهور آمریکا می‌گوید به دلیل درک احساسات مردم این کشور می‌تواند نامزد ریاست جمهوری آن شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی دو شهرک در جنوب لبنان را هدف قرار داد که در یکی از آنها دست‌کم یک نفر به شهادت رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع آمریکایی می‌گوید حل مناقشه اوکراین یک ضرورت برای حفظ ارزش دلار آمریکا در جهان است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه بدون مشخص کردن کشور‌های شرکت کننده، گفت که آنکارا هفته آینده میزبان نشستی بین‌المللی درباره غزه خواهد بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است