اقتصادی 08:44 - 10 مهر 1401

سرطان خون ارمغان شرکت‌های نفتی برای مردم عراق

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از عرب‌نیوز، سازمان ملل هشدار داده که شهروندان عراقی که در نزدیکی میادین نفتی این کشور زندگی می‌کنند با احتمال بالا در ابتلای به سرطان خون مواجه هستند.

سازمان ملل این مناطق را قربانگاه‌های مدرن نامیده است و می‌گوید شرکت‌های نفتی نظیر بریتیش پترلیوم انگلیسی هلندی و انی ایتالیا در این مناطق منافع مالی را نسبت به حقوق بشر و جان انسان‌ها در اولویت قرار داده‌اند.

این دو شرکت بخش قابل توجهی از فعالیت‌های نفتی در میادین نفتی عراق به خصوص در بصره را به خود اختصاص می‌دهند و دلیل افزایش ابتلای مردم عراق به سرطان خون گاز خطرناکی است که پس از فلر شدن گاز استخراج شده همراه با نفت در این مناطق در هوا پخش می‌شود.

گاز فلرشده یا سوخته در این میادین حاوی آلاینده دی اکسید کربن، متان و دوده سیاه است که بسیار آلاینده و خطرناک هستند. اگرچه بر اساس قانون سوزاندن یا فلر کردن گاز در ۱۰ کیلومتری مناطق مسکونی در عراق ممنوع است، اما در برخی مناطق این کشور فاصله سکوهای فلر با مناطق نفتی حدود ۳ کیلومتر است.

بر اساس یک گزارش افشاشده از وزارت بهداشت عراق بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۸ نرخ ابتلای به سرطان خون در مناطق مسکونی نزدیک میادین نفتی در این کشور ۲۰ درصد بالا رفته است.


11700405
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت راه آهن گفت: این هفته اولین محموله واردات خودرو شامل ۶ هزار دستگاه از بندر شهید رجایی وارد بندر خشک آپرین خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اتحادیه بنکداران موادغذایی گفت: کارخانه هادر کنار فروش روغن، کالاهای اجباری مانند تن ماهی یا کیک به بنکداران تحمیل می‌شود. این در حالی است که حاشیه سود روغن برای بنکدار حدود سه درصد است و تحمیل کالاهای کم‌تقاضا، آن‌ها را ناچار می‌کند...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت توانیر اعلام کرد: طی تابستان امسال بیش از ۷ هزار مگاوات بار مصرفی مشترکان انرژی‌بر از ساعات اوج بار شبکه کاسته و به ساعات غیر اوج منتقل شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران با اشاره به رشد ۱۲ درصدی حمل کالا و بار از طریق ریل تا پایان آبان ماه امسال، از توسعه صادرات به افغانستان با افزایش حمل ریلی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران گفت: ۵۶۶ دستگاه استخراج رمز ارز و ۱۰۷۷ عدد انواع بُرد کامپیوتری مربوط به آن در شهرستان کهریزک کشف و توقیف شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز دوشنبه  ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۵۷ میلیون تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل میدکو گفت: امسال بیش از ۳۰ میلیون تن جابه‌جایی بار از طریق میدکو انجام شده که از این میزان، حدود ۱۲ میلیون تن در مسیر‌هایی قرار داشته که امکان حمل ریلی وجود داشته است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر صندوق تامین خسارت‌های بدنی گفت: در بحث لوکوموتیو‌های بین شهری، آمار پوشش بیمه شخص ثالث به بیش از نود درصد رسیده‌اند، اما در حوزه واگن‌های مسافری و باری، این آمار هنوز رضایت‌بخش نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: براساس آمار شیوع بیماری تب برفکی به ۹ هزار و ۸۰۰ راس دام خسارت وارد کرد که این امر‌منجر به تلف شدن ۹۳۰ راس دام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اطلاعات تابلو‌های معاملاتی مرکز مبادله ارز و طلای ایران نرخ فروش در تالار دوم به ۱۳۲ هزار و ۵۰۷ تومان و این نرخ در تالار اول ۱۲۸ هزار و ۶۴۷ تومان معامله شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است