اقتصادی 15:00 - 11 آذر 1401

تمهید سرفصل جدید تأمین ارز به‌صورت اسکناس برای بازرگانان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، مصطفی قمری‌وفا اظهار کرد: به‌منظور پاسخ‌گویی به نیازهای ارزی و تسهیل در تأمین ارز به‌صورت اسکناس در سرفصل‌های مصارف ارزی، ترتیبات فروش ارز به صورت اسکناس به بازرگانان دیروز ۱۰ آذر به بانک‌های ملی ایران، سپه، تجارت، ملت و صادرات ایران ابلاغ شد.

سخنگوی بانک مرکزی افزود: بازرگانان (اشخاص حقیقی) می‌توانند از فردا ۱۲ آذر ۱۴۰۱ با ارائه «کارت بازرگانی دارای حداقل یک ماه اعتبار» و «گواهی سابقه فعالیت تجاری از وزارت صنعت، معدن و تجارت (حداقل به مدت یک سال)» به متصدیان شعب منتخب بانک‌های یاد شده، نسبت به خرید ارز به‌صورت اسکناس تا سقف شش هزار (۶,۰۰۰) یورو یا معادل آن به سایر ارزها در سال با نرخ توافقی اقدام کنند.

وی گفت: این امکان به محض مهیا شدن امکان استعلام کارت‌های بازرگانی، فروش اسکناس در سرفصل مزبور برای صرافی‌های مجاز نیز میسر خواهد شد.


11753353
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مصرف گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء همزمان با کاهش دما در ابتدای این هفته اوج گرفت و در نهمین روز آذر به بیش از ۵۲۴ میلیون مترمکعب رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: عرضه ۲۰ هزار موتور سیکلت برقی در تهران به عنوان شهر پایلوت را آغاز کرده‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب کشور گفت:  پرشدگی کل سد‌های کشور ۳۲ درصد است، اما این عدد در مورد سد‌های تهران تنها ۹ درصد است که بخش قابل توجهی از آن به دلیل رسوب است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: با اجرای قانون مالیات بر سوداگری شاهد کاهش سفته بازی و هدایت نقدینگی به سمت بازار‌های مولد می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی بانک مرکزی با اعلام اینکه دوشنبه ۱۷ آذر، حراج سکه طلای بانک مرکزی انجام خواهد شد، گفت: برنامه پیش‌فروش سکه نیز هفته پایانی آذر برگزار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۱۲ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد گفت: تامین ارز نهاده‌های دامی در حال پیگیری و ترخیص در حال انجام است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: واردات آب به صورت مجازی و حقیقی در دستور کار ما است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در دنیایی که هر تصمیم و هر خرید تنها با یک جست‌و‌جو آغاز می‌شود، حضور در لحظه‌ای که کاربر نیازش را بیان می‌کند، یک امتیاز ساده نیست؛ یک مزیت رقابتی تعیین کننده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری استخدامی کشور گفت:دولت جذب ۵۰۰ مدیر جوان را آغاز می‌کند و اصلاحات ساختاری را پیش می‌برد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است