اقتصادی 15:00 - 11 آذر 1401

تمهید سرفصل جدید تأمین ارز به‌صورت اسکناس برای بازرگانان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، مصطفی قمری‌وفا اظهار کرد: به‌منظور پاسخ‌گویی به نیازهای ارزی و تسهیل در تأمین ارز به‌صورت اسکناس در سرفصل‌های مصارف ارزی، ترتیبات فروش ارز به صورت اسکناس به بازرگانان دیروز ۱۰ آذر به بانک‌های ملی ایران، سپه، تجارت، ملت و صادرات ایران ابلاغ شد.

سخنگوی بانک مرکزی افزود: بازرگانان (اشخاص حقیقی) می‌توانند از فردا ۱۲ آذر ۱۴۰۱ با ارائه «کارت بازرگانی دارای حداقل یک ماه اعتبار» و «گواهی سابقه فعالیت تجاری از وزارت صنعت، معدن و تجارت (حداقل به مدت یک سال)» به متصدیان شعب منتخب بانک‌های یاد شده، نسبت به خرید ارز به‌صورت اسکناس تا سقف شش هزار (۶,۰۰۰) یورو یا معادل آن به سایر ارزها در سال با نرخ توافقی اقدام کنند.

وی گفت: این امکان به محض مهیا شدن امکان استعلام کارت‌های بازرگانی، فروش اسکناس در سرفصل مزبور برای صرافی‌های مجاز نیز میسر خواهد شد.


11753353
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر صندوق تامین خسارت‌های بدنی با اشاره به جزئیات بخشودگی جریمه بیمه شخص ثالث وسایل نقلیه ریلی گفت: در مورد قطار‌های شهری یا مترو‌ها نیز متأسفانه آمار کلی از تعداد آنها و وضعیت بیمه‌شان نداریم و مقداری ابهام در وضعیت آماری پوشش شخص ثالث قط...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طرح‌های پست، انتقال، فوق‌توزیع، توسعه شبکه فشار ضعیف و توزیع برق استان اصفهان، با حضور برخط وزیر نیرو و استاندار اصفهان به بهره‌برداری رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ۱۰۰ درصدی جریمه بیمه شخص ثالث وسایل نقلیه ریلی بخشوده می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات دولتی و عمومی از تکمیل ۲ بیمارستان و طرح توسعه ضلع شرقی حرم مطهر حضرت معصومه (س) در دولت چهاردهم خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر سامانه هوشمند سوخت گفت: در اجرای فرآیند تازه، هیچ تغییر سخت‌افزاری در جایگاه‌های عرضه سوخت ایجاد نشده و اصلاحات صرفاً در بخش نرم‌افزاری انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز چند رشته انفجار کنترل شده در پردیس توسط اکیپ‌های متخصص برای راهسازی انجام خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی گفت: در یک تا دو سال آینده، تحولات مثبتی در حوزه دانش‌بنیان کردن بخش کشاورزی، استفاده از هوش مصنوعی و بهره‌گیری از اینترنت اشیا رقم می‌خورد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امور مالیاتی کشور نظام مالیاتی جدید را داده‌محور دانست و گفت با استقرار سامانه‌ها، چالش‌های سنتی جای خود را به فرآیندهای سیستمی داده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو از بهره‌برداری بیش از ۴۸ طرح مهم در حوزه انتقال و توزیع برق در کشور خبر داد و گفت: این طرح‌ها نقش مؤثری در افزایش پایداری شبکه و توسعه هوشمندسازی صنعت برق دارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه وشهرسازی گفت: در حال حاضر حجم مبادلات تجاری ایران و آذربایجان حدود ۶۵۰ میلیون دلار است که با هدف‌گذاری‌های میلیارد دلاری دو کشور فاصله دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است