سیاسی 13:44 - 06 خرداد 1402

روابط ایران و عمان می‌تواند الگوی کشورهای منطقه باشد

عباس مقتدایی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به سفر قریب‌الوقوع سلطان عمان به ایران، اظهار داشت: روابط ایران و عمان در طول سال‌های گذشته روند رو به رشدی داشته و همواره تلاش شده است تا از ظرفیت‌های کشورهای منطقه برای حفظ صلح و ثبات در منطقه خلیج فارس بهره‌برداری شود.

وی متذکر شد: در سفر سال گذشته حجت‌الاسلام رئیسی، رئیس‌جمهور کشورمان به عمان شاهد بودیم که مقامات این کشور استقبال گرمی از رئیس‌جمهور و مسئولان ما داشتند و توافقات خوبی میان دو کشور منعقد شد و نشان داد دو کشور ایران و عمان در مسیری صحیح برای حسن همجواری قرار دارند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: سفر قریب‌الوقوع سلطان عمان به ایران و توافقاتی که قرار است در این سفر در دستورکار قرار گیرد، می‌تواند تکمیل کننده و ادامه دهنده روند صحیحی باشد که در طول ماه‌های گذشته در روابط دو کشور شکل گرفته است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: عمان به عنوان یک کشور دوست و همسایه همواره نقش جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یکی از بزرگترین کشورهای منطقه که دارای قدرت درون زاست، مورد توجه قرار داده و تلاش کرده روابط خوبی را با کشورمان برقرار کند. عمان همواره با در نظر گرفتن اینکه ایران می‌تواند لنگرگاهی برای تأمین ثبات و صلح پایدار در منطقه باشد، همکاری‌های خوبی با ایران داشته است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به نظر شما سلطان عمان در سفر به کشورمان حامل چه پیام مهمی است، گفت: از الان گمانه‌زنی درباره محتوای پیام ویژه سلطان عمان ممکن نیست و نباید زودهنگام یا پیش‌گویانه پیام احتمالی وی را مورد تحلیل قرار دهیم.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و عمان گفت: باید منتظر ماند، چرا که پس از پایان سفر سلطان عمان به کشورمان بیانیه‌ای که صادر خواهد شد و در آن بیانیه همه مسائل و پیام آنان مشخص می‌شود. فارغ از این مسئله می‌توان گفت روابط دوستانه ایران و عمان می‌تواند الگویی برای همه کشورهای منطقه باشد.


11901006
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان در مراسم ختم همسر و دو فرزند آقای سقاب اصفهانی حضور یافت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی با حضور در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه دولتی باکو، در خصوص دیدگاه ایران راجع به اهمیت دیپلماسی و همکاری میان دولت‌ها برای حل و فصل مسائل بین‌المللی صحبت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مزایای برگزاری انتخابات الکترونیک در سرعت، دقت و صحت، انتخابات تناسبی را گامی بزرگ و تحولی برشمرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در دانشگاه دولتی باکو، از نسخه آذری کتاب «قدرت مذاکره» با حضور وزیر امور خارجه و رئیس دانشگاه دولتی باکو رونمایی شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به منظور رایزنی دیپلماتیک راهی باکو شده است، با معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با بیان اینکه نیاز کشور به انرژی پاک ضروری است، گفت: جهان از اینکه ایران به سمت توسعه فناوری‌های هسته‌ای پیشرفته گام بردارد، نگران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر عزم دولت بر اجرای برنامه هفتم پیشرفت، گفت: راهبرد دولت در اجرای این برنامه، اولویت دادن به مسائل اقتصادی و معیشتی مردم است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: اگر قرار است در دولت سیاستی اعمال شود، باید فرآیند مبتنی بر تجربه‌های جهانی در نظر گرفته شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: باید شرایط سرمایه‌گذاری ایرانیان خارج از کشور را فراهم کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: مهمترین توافقی که امروز من و وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان کردیم، ادامه گفت‌وگوها، مشورت‌ها و افزایش رفت و آمد‌ها بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است