سیاسی 13:44 - 06 خرداد 1402

روابط ایران و عمان می‌تواند الگوی کشورهای منطقه باشد

عباس مقتدایی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به سفر قریب‌الوقوع سلطان عمان به ایران، اظهار داشت: روابط ایران و عمان در طول سال‌های گذشته روند رو به رشدی داشته و همواره تلاش شده است تا از ظرفیت‌های کشورهای منطقه برای حفظ صلح و ثبات در منطقه خلیج فارس بهره‌برداری شود.

وی متذکر شد: در سفر سال گذشته حجت‌الاسلام رئیسی، رئیس‌جمهور کشورمان به عمان شاهد بودیم که مقامات این کشور استقبال گرمی از رئیس‌جمهور و مسئولان ما داشتند و توافقات خوبی میان دو کشور منعقد شد و نشان داد دو کشور ایران و عمان در مسیری صحیح برای حسن همجواری قرار دارند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: سفر قریب‌الوقوع سلطان عمان به ایران و توافقاتی که قرار است در این سفر در دستورکار قرار گیرد، می‌تواند تکمیل کننده و ادامه دهنده روند صحیحی باشد که در طول ماه‌های گذشته در روابط دو کشور شکل گرفته است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: عمان به عنوان یک کشور دوست و همسایه همواره نقش جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یکی از بزرگترین کشورهای منطقه که دارای قدرت درون زاست، مورد توجه قرار داده و تلاش کرده روابط خوبی را با کشورمان برقرار کند. عمان همواره با در نظر گرفتن اینکه ایران می‌تواند لنگرگاهی برای تأمین ثبات و صلح پایدار در منطقه باشد، همکاری‌های خوبی با ایران داشته است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به نظر شما سلطان عمان در سفر به کشورمان حامل چه پیام مهمی است، گفت: از الان گمانه‌زنی درباره محتوای پیام ویژه سلطان عمان ممکن نیست و نباید زودهنگام یا پیش‌گویانه پیام احتمالی وی را مورد تحلیل قرار دهیم.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و عمان گفت: باید منتظر ماند، چرا که پس از پایان سفر سلطان عمان به کشورمان بیانیه‌ای که صادر خواهد شد و در آن بیانیه همه مسائل و پیام آنان مشخص می‌شود. فارغ از این مسئله می‌توان گفت روابط دوستانه ایران و عمان می‌تواند الگویی برای همه کشورهای منطقه باشد.


11901006
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران خواستار فرآیندی شفاف و فراگیر در انتخاب دبیرکل است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» صمصامی می‌گوید زمانی که ارز ترجیحی حذف می‌شود، یعنی همان کالای وارداتی باید با نرخ آزاد تأمین شود و در نتیجه قیمت‌ها جهش پیدا می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس می‌گوید یکی از مسائل مهمی که در پدیده مهریه اتفاق افتاده، کاستی‌هایی است که ما در عرصه اقتصادی داریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر آشفتگی بازار ارز، ناگفته‌های بزرگ‌ترین باند قاچاق سوخت و تساوی تیم استقلال مقابل خیبر پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه مسئولیت جامعه جهانی و سازمان ملل متحد برای اتخاذ تدابیری فوری و موثر جهت توقف جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی را یادآور شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» با ابلاغ رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، سقف سن مجاز برای ثبت‌نام در آزمون اختصاصی تربیت معلم دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای مدت سه سال آینده تا ۳۰ سال تعیین شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رییس‌جمهور در دیدار جمعی از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت گفت: هر کاری که مروج بی عدالتی در بین استان‌ها باشد ممنوع است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه کشور با نسخه‌های کلی و تصمیمات غیرمیدانی درمان نمی‌شود، گفت: یکی از مشکلات اصلی کشور، وجود مراکز متعدد تصمیم‌گیری بدون پذیرش مسئولیت است؛ هر نهادی که تصمیم می‌گیرد باید مسئولیت آن را نیز بپذیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه، در جمع‌بندی سفر خود به مینسک اعلام کرد که روابط ایران و بلاروس در زمینه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی رو به توسعه است و با تشکیل کمیسیون‌ها و رایزنی‌های مشترک، مسیر هموار برای گسترش همکاری‌ها فراهم شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت شایعه استعفای وزیر نفت را تکذیب کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است