سیاسی 13:44 - 06 خرداد 1402

روابط ایران و عمان می‌تواند الگوی کشورهای منطقه باشد

عباس مقتدایی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به سفر قریب‌الوقوع سلطان عمان به ایران، اظهار داشت: روابط ایران و عمان در طول سال‌های گذشته روند رو به رشدی داشته و همواره تلاش شده است تا از ظرفیت‌های کشورهای منطقه برای حفظ صلح و ثبات در منطقه خلیج فارس بهره‌برداری شود.

وی متذکر شد: در سفر سال گذشته حجت‌الاسلام رئیسی، رئیس‌جمهور کشورمان به عمان شاهد بودیم که مقامات این کشور استقبال گرمی از رئیس‌جمهور و مسئولان ما داشتند و توافقات خوبی میان دو کشور منعقد شد و نشان داد دو کشور ایران و عمان در مسیری صحیح برای حسن همجواری قرار دارند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: سفر قریب‌الوقوع سلطان عمان به ایران و توافقاتی که قرار است در این سفر در دستورکار قرار گیرد، می‌تواند تکمیل کننده و ادامه دهنده روند صحیحی باشد که در طول ماه‌های گذشته در روابط دو کشور شکل گرفته است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: عمان به عنوان یک کشور دوست و همسایه همواره نقش جمهوری اسلامی ایران را به عنوان یکی از بزرگترین کشورهای منطقه که دارای قدرت درون زاست، مورد توجه قرار داده و تلاش کرده روابط خوبی را با کشورمان برقرار کند. عمان همواره با در نظر گرفتن اینکه ایران می‌تواند لنگرگاهی برای تأمین ثبات و صلح پایدار در منطقه باشد، همکاری‌های خوبی با ایران داشته است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به نظر شما سلطان عمان در سفر به کشورمان حامل چه پیام مهمی است، گفت: از الان گمانه‌زنی درباره محتوای پیام ویژه سلطان عمان ممکن نیست و نباید زودهنگام یا پیش‌گویانه پیام احتمالی وی را مورد تحلیل قرار دهیم.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و عمان گفت: باید منتظر ماند، چرا که پس از پایان سفر سلطان عمان به کشورمان بیانیه‌ای که صادر خواهد شد و در آن بیانیه همه مسائل و پیام آنان مشخص می‌شود. فارغ از این مسئله می‌توان گفت روابط دوستانه ایران و عمان می‌تواند الگویی برای همه کشورهای منطقه باشد.


11901006
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با حضور در وزارت جهاد کشاورزی، ضمن بررسی آخرین وضعیت کالا‌های اساسی و برنامه‌های بخش کشاورزی، بر ضرورت انسجام مدیریتی و تداوم مسیر‌های تعریف‌شده در اجرای سیاست‌های دولت تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اظهارات مداخله‌جویانه رئیس‌جمهور آمریکا تصریح کرد: ایرانیان در گفت وگو و تعامل با یکدیگر برای حل مشکلات، اجازه هیچ‌گونه مداخله خارجی را نخواهند داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با خانواده شهید سلامی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رهبر انقلاب گفت: ‏هر دست مداخله‌گری که با بهانه‌جویی به ⁧امنیت ایران⁩ نزدیک شود، پیش از رسیدن با ⁧ پاسخ پشیمان‌کننده⁩، قطع خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: دولت و نظام مشکلات معیشتی را به رسمیت می‌شناسد و حل آنها را در صدر اولویت‌ها قرار داده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی در واکنش به مداخلات ترامپ در امور داخلی ایران گفت: مردم آمریکا بدانند ماجراجویی را ترامپ شروع کرد. مراقب سربازان خود باشند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان در واکنش به تبلیغات رسانه‌ای علیه ایران تصریح کرد: ایران، ملتی قوی و پایدار، با مردمی آگاه و رهبری فرزانه و توانمند است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان در پیامی سالروز پیروزی انقلاب کوبا را تبریک گفت و بر تعمیق مناسبات ایران و کوبا تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور خطاب به فرمانداران حوزه‌های انتخابیه ذیربط، دستور شروع فرایند انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری و میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی را صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری درباره سخنان اخیر پزشکیان در زمینه انتخاب غلامرضا نوری قزلجه به‌عنوان وزیر کشاورزی توضیحاتی ارائه کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است