اقتصادی 12:35 - 13 آبان 1403
رئیس انجمن صنفی گاوداران گفت: بنابر آمار سالانه ۲.۵ تا ۳ میلیون تن شیرخام جذب کارخانجات شیرخشک می شود که در صورت عدم اصلاح تعرفه صادرات کره، میزان شیر جذب شده توسط کارخانجات شیرخشک سرگردان می شود.

تعرفه صادرات کره به منظور تنظیم بازار داخل افزایش یافت

سیداحمد مقدسی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: هم اکنون کارخانجات هرکیلو شیرخام با نرخ مصوب ۱۰ هزارتومان درب دامداری و ۱۸ هزار و ۷۵۰ تومان درب کارخانه خریداری می کنند. همچنین به ازای هر یک دهم افزایش یا کاهش ۳۰۰ تومان کم و زیاد می شود.

او با بیان اینکه تولید شیرخام تا پایان سال به ۱۱.۷ میلیون تن می رسد، افزود: کارخانجات مطالبات دامداران را همانند سنوات قبل بین یک تا ۳ ماه پرداخت می کنند که این موضوع دامداران را با مشکلاتی روبرو می کند.

مقدسی قیمت تمام شده هرکیلو شیرخام را ۲۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: با توجه به قیمت دستوری لبنیات، امکان تامین هزینه ها وجود ندارد و از طرفی دریافت مابه التفاوت ۱۵۰ هزارتومان به ازای صادرات هرکیلو کره، عملا صادرات را متوقف کرده است که  استمرار این روند منجر به تعطیلی کارخانه های شیرخشک می شود.

رئیس انجمن صنفی گاوداران با بیان اینکه کمبودی در عرضه کره نداریم، گفت: بنابر آمار سالانه ۸۰ هزارتن کره تولید می شود که ۵۰ هزارتن آن در داخل  مصرف و ۳۰ هزارتن مابقی باید صادر شود، چنانچه مازاد کره صادر نشود، دامداران و کارخانجات با چالش هایی روبرو می شوند چراکه مصرف سالانه از ۵۰ هزارتن بیشتر نیست.

به گفته مقدسی، علی رغم آنکه در تولید و عرضه کره مشکلی وجود ندارد، اما متاسفانه برخی برندهای لبنی توزیع کره در بازار را کاهش دادند.

او با بیان اینکه سالانه ۱۰ تا ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزارتن شیرخام در کشور مصرف مب شود، گفت: بنابر آمار سالانه ۲.۵ تا ۳ میلیون تن شیرخام جذب کارخانجات شیرخشک می شود که در صورت عدم اصلاح تعرفه صادرات کره، میزان شیر جذب شده توسط کارخانجات شیرخشک سرگردان می شود. گفتنی است سالانه یک میلیون و ۵۰۰ هزارتن شیرخام پس از تبدیل به فرآورده های لبنی صادر می شود.

 خبرنگار: آزاده محبی


12112048
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: شرکت راه آهن باید با تقویت مبادی مرزی، ظرفیت ترانزیت کشور را به ۱۵ میلیون تن در سال برساند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل جامعه حسابداران رسمی ایران گفت: ۹۵ درصد بازار سرمایه، ۶۰ درصد از شبکه بانکی کشور و بیش از ۸۰ درصد صنعت بیمه را تحت حسابرسی داریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان اداری استخدامی گفت: سازمان اداری استخدامی برنامه دارد که‌ پرداخت‌های اضافی را مبتنی بر عملکرد کارکنان انجام دهد تا عدالت در نظام پرداخت رعایت شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان اداری استخدامی گفت: سازمان اداری استخدامی برنامه دارد که‌ پرداخت‌های اضافی را مبتنی بر عملکرد کارکنان انجام دهد تا عدالت در نظام پرداخت رعایت شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در شرایطی که بازار دندانپزشکی در ایران با رشد قابل توجهی رو‌به‌رو است، تقاضا برای خدمات ایمپلنت دندان در شهر‌های بزرگ مانند تهران و کرج افزایش چشمگیری یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از ابتدای سال جاری تا ۱۱ آذرماه در مجموع ۴۰ میلیارد و ۱۹۴ میلیون دلار برای نیاز‌های مختلف وارداتی کشور توسط بانک مرکزی تأمین ارز انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ساک دستی آماده و چاپ روبان دو ابزار ساده، اما خیلی مهم برای بسته‌بندی حرفه‌ای فروشگاه‌ها هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از بازنگری کلی در طرح جامع پایانه سومار و تکمیل طرح جامع مرز خسروی خبر داد و گفت: توقف کامیون‌ها در نقطه صفر مرزی به حداقل می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: تا پایان هفته فراخوان ثبت نام خودروهای متقاضی تبدیل از بنزین به دوگانه سوز ال‌پی‌جی را اعلام خواهیم کرد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: تا پایان هفته فراخوان ثبت نام خودروهای متقاضی تبدیل از بنزین به دوگانه سوز ال‌پی‌جی را اعلام خواهیم کرد

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است