میکروبیوم های روده در ابتلا به ام اس نقش دارند


میکروبیوم های روده در ابتلا به ام اس نقش دارند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، به گفته محققان مکانیسم‌های جدیدی که توسط آن این باکتری‌ها ممکن است به طور بالقوه بر ابتلا به بیماری و پاسخ به درمان تأثیر بگذارند، یافت شده اند.

«سرجیو بارانزینی»، نویسنده اصلی مطالعه از دانشگاه کالیفرنیا، گفت: «این مطالعه مرجعی است که برای سال‌های آینده توسط این رشته مورد استفاده قرار خواهد گرفت».

پیشرفت‌ها در توالی‌یابی DNA در اوایل دهه ۲۰۱۰ این امکان را برای دانشمندان فراهم کرد تا بررسی کنند که چه باکتری‌هایی در مدفوع، خون، بافت مخاطی و نمونه‌های پوست وجود دارد.

برای این تحقیق، دانشمندان ۵۷۶ بیمار ام اس را از ایالات متحده، بریتانیا، اسپانیا و آرژانتین انتخاب کردند و سپس تعداد مساوی از افراد ژنتیکی غیر مرتبط از همان خانواده‌ها را به عنوان گروه کنترل انتخاب کردند.

محققان ده‌ها گونه باکتری جدید مرتبط با ام اس را شناسایی کردند.

بارانزینی در بیانیه خبری گفت: «ما از تعداد گونه‌هایی که به طور متفاوتی در بیماران مبتلا به ام اس وجود داشتند در مقایسه با گروه کنترل شگفت‌زده شدیم.»

محققان با مطالعه مسیرهای بالقوه ای که این باکتری‌ها رمزگذاری می‌کنند، نکاتی در مورد عملکرد باکتری‌ها به دست آوردند، اما مطالعات متفاوتی برای درک تک تک باکتری‌ها مورد نیاز است.

بر اساس این مطالعه، برخی از باکتری‌هایی که با ام‌اس مرتبط هستند، به نظر می‌رسد در کمک به انسان در فراوری فیبر گیاهی نقش دارند. محصولات جانبی حاصل از این معمولاً در غلظت‌های بالا در بیماران ام‌اس یافت می‌شوند. به نظر می‌رسد گونه‌های دیگر باکتری بر التهاب و تولید انرژی سلول تأثیر دارند.

بیماران تحت درمان با اینترفرون بتا -۱a، قدیمی ترین روش درمانی ام اس، غلظت اسیدهای چرب کوتاه زنجیر کوتاه‌تری در مدفوع خود دارند. آنها همچنین غلظت بیشتری از این اسیدها در خون خود داشتند.

محققان بر این باورند که اینترفرون با افزایش انتقال این مولکول‌ها از روده به جریان خون عمل می‌کند.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار گوناگون

گوناگون
«خبرگزاری فارس» #شهرداری_تهران #باید_برخاست
گوناگون
«خبرگزاری فارس» به دلیل دردسرهای فراوان تعمیر و نگهداری و هزینه های بالای بالگرد اروپایی تایگر، اوکراین پیشنهاد تحویل رایگان استرالیا را رد کرد.
گوناگون
«خبرگزاری فارس» به گزارش روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان تویسرکان، تئاتر «شیدای امین» ویژه بانوان، با همت حوزه علمیه خواهران تویسرکان، چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۱۴:۳۰ در سالن اجتماعات این حوزه برگزار می‌شود.
گوناگون
«خبرگزاری فارس» قوم ثمود با وجود دیدن نشانه روشن الهی، راه طغیان و سرکشی را انتخاب کردند، ماجرای ناقه صالح نشان می‌دهد چگونه تکذیب حقیقت و سرپیچی از فرمان خدا، سرانجام جامعه‌ای قدرتمند را به نابودی کشاند.
گوناگون
«خبرگزاری فارس» از سالن و پلاتو تا به خیابان، شاید راهی دور و دشوار نباشد؛ اما چه کسی است که نداند، از این عبور و در انحنای مسیری که نمایش را از پلاتو و سالن های محدود و محصور، به کف خیابان و بطن زندگی جاری مردم شهر می کشاند، چیزی شبیه همین زندگی متولد می ...
گوناگون
«خبرگزاری فارس» معاون پرورشی و تربیت‌بدنی آموزش و پرورش شهرستان سقز از موفقیت دانش‌آموز این شهرستان و کسب رتبه اول کشوری در مسابقات فرهنگی هنری «فردا» خبر داد.
گوناگون
«خبرگزاری فارس» مدیرکل صلح و امنیت بین‌المللی وزارت امور خارجه، یکشنبه ضمن دعوت سفیر نروژ در تهران به وزارت امور خارجه نسبت به استمرار بی‌عملی نروژ در قبال فعالیت‌های غیرمجاز استارلینک اعتراض کرد.
گوناگون
«خبرگزاری فارس» «او پس از آنکه اسرائیل بارها انتقال پزشکی‌اش از غزه را به تعویق انداخت، هر دو دست و یکی از پاهایش را از دست داد.»
گوناگون
«خبرگزاری فارس» وزیر نفت، ژیلا صادقی، بازرسان آژانس انرژی اتمی، جاسوس منتسب به دانشگاه امام صادق(ع)، نمایندگان مجلس، و... بسته خبری امشب فالس نیوز را تشکیل می‌دهند.
گوناگون
«خبرگزاری فارس» با استفاده از شبکه بزرگ میادین تره‌بار و فروشگاه‌های شهروند، کالاهای اساسی با واردات، خرید سلف و قراردادهای بلندمدت برای نیاز ۶ماهه تهران تأمین می‌شود. خرید مستقیم و حذف واسطه‌ها و دلالان هم هزینه و قیمت تمام‌شده را کاهش می‌دهد تا تشدید احت...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است