بین‌الملل 22:44 - 28 تیر 1405
ترامپ در حالی آمریکا را درگیر جنگ در آسیای غربی کرده که در داخل نیز به دلیل سیاست‌گذاری‌های نادرست، مشکلات متعددی را رقم زده است.

بحران‌های چندگانه در آمریکا؛ کارنامه دولت ترامپ زیر ذره‌بین

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - گاردین در گزارشی بررسی کرد که تصمیمات سیاسی دونالد ترامپ از زمان بازگشت به کاخ سفید، توانایی دولت فدرال برای مقابله با چالش‌های متعدد در زمینه‌های گوناگون را کاهش داده و حتی در برخی موارد آنها را تشدید کرده است. در یک سال گذشته، دولت او اقداماتی مانند کاهش نیروی کار فدرال، لغو برخی مقررات زیست‌محیطی و کاهش بودجه پژوهش‌های علمی را دنبال کرده است.

در همین هفته، ترامپ در سخنرانی‌ای درباره سلامت انتخابات آمریکا ابراز تردید کرد و هفته گذشته نیز فردی مخالف حمایت از محیط زیست را مسئول نظارت بر گزارش دولت درباره تغییرات آب‌وهوایی آمریکا کرد. همزمان، آمریکا با شیوع گسترده بیماری انگلی «سیکلوسپوریازیس» روبه‌رو شده که می‌تواند باعث اسهال شدید و طولانی‌مدت شود.

به طور کلی، تلاش ترامپ برای کاهش کارمندان دولتی، بخش‌های مختلفی از جمله نهاد‌های مرتبط با امنیت انتخابات را نیز تحت تأثیر قرار داده است.

طبق اظهارات مارک وارنر، سناتور دموکرات، کاهش نیرو در آژانس امنیت سایبری و زیرساخت آمریکا باعث از دست رفتن حدود یک‌سوم کارکنان این نهاد شده است. دولت همچنین پیشنهاد کاهش ۷۰۷ میلیون دلاری بودجه این آژانس را مطرح کرده است.

دیگر نهاد‌های مسئول مقابله با دخالت خارجی در انتخابات نیز با کاهش نیرو مواجه شده‌اند. بر اساس این گزارش، اف‌بی‌آی از ژانویه ۲۰۲۵ تاکنون حدود ۲۸۰۰ مأمور خود را از دست داده است.

از سوی دیگر، کاهش بودجه در دولت ترامپ، بر مقابله با برخی بیماری‌ها تأثیر گذاشته است. مقام‌های بهداشت عمومی در پنج ایالت آمریکا، از جمله میشیگان با یکی از بزرگ‌ترین شیوع‌های بیماری انگلی سیکلوسپوریازیس در سال‌های اخیر مواجه شده‌اند. این بیماری باعث اسهال شدید می‌شود و مسئولان می‌گویند کمبود منابع، روند ردیابی بیماری را کند کرده است.

این گزارش می‌گوید دولت آمریکا حدود ۱۱.۴ میلیارد دلار از بودجه ادارات بهداشت ایالتی و محلی کاسته و برنامه‌های هماهنگی برای مقابله با بیماری‌های ناشی از غذا را محدود کرده است.

همچنین آمریکا در سال ۲۰۲۶ با افزایش موارد سرخک روبه‌رو است؛ به‌طوری که احتمال دارد رکورد سال گذشته، که بدترین میزان در سه دهه اخیر بود، شکسته شود.

در زمینه محیط زیست نیز، دولت ترامپ پس از بازگشت به کاخ سفید، مجموعه‌ای از اقدامات را برای کاهش مقررات زیست‌محیطی انجام داده است. در شرایطی که بخش‌هایی از آمریکا به دلیل دود آتش‌سوزی‌های کانادا با مشکلات کیفیت هوا روبه‌رو هستند، کارشناسان هشدار داده‌اند این سیاست‌ها می‌تواند آسیب‌پذیری آمریکا در برابر بحران‌های زیست‌محیطی را افزایش دهد.

دولت ترامپ همچنین برخی برنامه‌های تحقیقاتی اقلیمی را متوقف کرده، بودجه تحقیقات آب‌وهوایی را کاهش داده و از برخی همکاری‌های بین‌المللی مرتبط با تغییرات اقلیمی فاصله گرفته است.

منبع: گاردین


12294099
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز دوشنبه در جدیدترین ادعای واهی خود، ایران را به پرداخت هزینه‌ای «چندین برابر» بابت کشتن هر سرباز آمریکایی تهدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه روسیه، سرگئی لاوروف، روز دوشنبه در مسکو با همتای کره‌شمالی خود، چوی سون-هوی، دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع امنیت دریایی روز دوشنبه از حمله به دو نفتکش یونانی در نزدیکی تنگه هرمز خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترکیه تهدید کرده است در صورت ورود گروه‌های کُرد به خاک ایران (در چارچوب طرحی که موساد تدوین کرده)، با پوشش هوایی از ایران حمایت خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشنگتن می‌گوید عملیات در اولین «مناطق آزمایشی» در جنوب لبنان به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای اجرای چارچوب آتش‌بس توافق شده بین اسرائیل و لبنان آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه کانادا، روز دوشنبه در کنار همتای پاکستانی خود در اسلام‌آباد از تهران و واشنگتن خواست تا به گفت‌وگو روی آورند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا، کوبا را به راه‌اندازی یک کارزار جاسوسی چنددهه‌ای متهم کرد و مدعی شد هاوانا به «بالاترین سطوح دولت» در واشنگتن نفوذ کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اندی برنهام، نخست‌وزیر تازه‌منصوب انگلیس اعلام کرد اولین تماس‌های او شامل دونالد ترامپ و ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، خواهد بود
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان و قطر با ارائه پیشنهادی مشترک، از آمریکا و ایران خواسته‌اند تا برای ازسرگیری مذاکرات متوقف‌شده، به مواضع پیش از ۹ ژوئیه بازگردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انصارالله یمن محاصره دریایی عربستان سعودی را اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است