اقتصادی 20:03 - 14 آذر 1400

توان تولید سالیانه هزار اتوبوس برقی در کشور وجود دارد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی صادقی نیارکی، در مراسم امضای قرارداد تولید ۴۵ هزار خودروی تاکسی و وانت دوگانه‌سوز (CNG) بین شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و شرکت ایران‌خودرو گفت: در راستای بازسازی و نوسازی خودروهای فرسوده، امروز اولین اتوبوس برقی ایران خودرو دیزل رونمایی شد.

معاون وزیر صمت گفت: نفت یک ثروت بین نسلی است و این جزو سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است که با کاهش مصرف سوخت زمینه را برای ایجاد ارزش افزود بالاتر و افزایش صادرات فراهم کنیم.

صادقی نیارکی تصریح کرد: برنامه های دولت به دو گونه است. اول بحث اقدامات ناظر به فعالیت‌های آتی، از جمله طراحی جعبه دنده‌ها که تا افق ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ محقق خواهد شد و همچنین دیگری خودروهای پایه گازسوز است.

صادقی نیارکی با تاکید بر اینکه با شیوه تأمین مالی که بیان شد می‌توان به هدف یک میلیون خودروی گاز رسوز رسید، افزود: بحث بعدی بازسازی و نوسازی ناوگان فرسوده با اولویت ناوگان عمومی خواهد بود که در همین زمینه اتوبوس برقی ایران خودرو دیزل رونمایی شد. مدیرعامل ایران خودرو دیزل در همین راستا به بنده گفتند که توان سالیانه ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس برقی در یک شرکت وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته به اهداف ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید نرسیدیم، گفت: با استفاده از امکانات و مزیت‌های نسبی کشور، هم خودروهای به‌روز تولید شده و هم در مصرف نفت به عنوان ثروت بین نسلی صرفه جویی خواهد شد.


11351885
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه روز‌های پایانی سال و در ماه اسفند، یکی از پرتکرارترین پرسش‌ها میان سرمایه‌گذاران این است: «الان طلا بخریم یا بفروشیم؟».
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه فناوری و هوشمندسازی سازمان راهداری گفت: حداکثر تردد بین‌استانی در روز‌های ۲۹ اسفند تا اول فروردین و با عبور ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار وسیله از سطح جاده‌ها پیش‌بینی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های اخیر، فشارهای روانی ناشی از سبک زندگی شهری، مشکلات اقتصادی، روابط پیچیده انسانی و استرس‌های شغلی باعث شده مراجعات به روانشناس افزایش چشمگیری داشته باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در محور قزوین _ کرج گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از فردا شنبه در شهر‌های شمالی شاهد کاهش نسبی دمای هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت: با توجه به نوسان نرخ ارز و قیمت جو و ذرت و افزایش هزینه های تولید، قیمت منطقی خرید تضمینی هرکیلو گندم ۵۲ هزارتومان است‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نظام مهندسی کشور گفت: با گذشت ۳۰ سال از عمر نظام مهندسی حوزه طراحی و نظارت روندی مستمر و رو به رشد داشته و در بخش اجرا نیز به‌ویژه در سال‌های اخیر اقدامات مؤثری آغاز شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه کافه قنادان تهران گفت: تمامی واحد‌های تولیدی اقدام به تولید شیرینی شب عید کردند و کمبودی در این خصوص وجود ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن کشتارگاه و صنایع بسته بندی طیور گفت: برآوردها حاکی از آن است که از نیمه اسفند با ازدیاد تقاضا قیمت مرغ به نرخ منطقی نزدیک شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر امور گلخانه‌های وزارت جهاد گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که تا پایان سال تولید محصولات گلخانه‌ای به بیش از ۳ میلیون و ۸۰۰ هزارتن برسد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است