اقتصادی 20:03 - 14 آذر 1400

توان تولید سالیانه هزار اتوبوس برقی در کشور وجود دارد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی صادقی نیارکی، در مراسم امضای قرارداد تولید ۴۵ هزار خودروی تاکسی و وانت دوگانه‌سوز (CNG) بین شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و شرکت ایران‌خودرو گفت: در راستای بازسازی و نوسازی خودروهای فرسوده، امروز اولین اتوبوس برقی ایران خودرو دیزل رونمایی شد.

معاون وزیر صمت گفت: نفت یک ثروت بین نسلی است و این جزو سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است که با کاهش مصرف سوخت زمینه را برای ایجاد ارزش افزود بالاتر و افزایش صادرات فراهم کنیم.

صادقی نیارکی تصریح کرد: برنامه های دولت به دو گونه است. اول بحث اقدامات ناظر به فعالیت‌های آتی، از جمله طراحی جعبه دنده‌ها که تا افق ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ محقق خواهد شد و همچنین دیگری خودروهای پایه گازسوز است.

صادقی نیارکی با تاکید بر اینکه با شیوه تأمین مالی که بیان شد می‌توان به هدف یک میلیون خودروی گاز رسوز رسید، افزود: بحث بعدی بازسازی و نوسازی ناوگان فرسوده با اولویت ناوگان عمومی خواهد بود که در همین زمینه اتوبوس برقی ایران خودرو دیزل رونمایی شد. مدیرعامل ایران خودرو دیزل در همین راستا به بنده گفتند که توان سالیانه ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس برقی در یک شرکت وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته به اهداف ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید نرسیدیم، گفت: با استفاده از امکانات و مزیت‌های نسبی کشور، هم خودروهای به‌روز تولید شده و هم در مصرف نفت به عنوان ثروت بین نسلی صرفه جویی خواهد شد.


11351885
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل صندوق تامین خسارت‌های بدنی در خصوص عملکرد صندوق در پرداخت مابه التفاوت دیه مرد و زن نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، با توجه به شرایط تولید و سیاست‌های تنظیم بازار، قیمت محصولات پروتئینی در آستانه ماه رمضان در آرامش به سر می‌برد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بهره‌برداری کامل از راه آهن چابهار _زاهدان در ابتدای سال آینده اجرایی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عرضه انواع محصولات دو شرکت خودروسازی ایران خودرو و سایپا در قالب فروش آنلاین و فروش فوری طی چند روز گذشته خود باعث شده است که بازار خودرو کمی آرام و قیمت‌ها روند کاهشی پیدا کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن خرما گفت: با توجه به موجودی خرما در سردخانه کمبودی در عرضه وجود ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن کشتارگاه و صنایع بسته بندی طیور گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید، مشکلی در عرضه مرغ نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حذف ارز چند نرخی به واسطه تقویت صادرات در مقابل حذف تقاضای کاذب واردات و حمایت از تولید ملی کشور، نه تنها یک اقدام بزرگ و مهم اقتصادی دولت به شمار می‌رود بلکه خواسته اصلی تولیدکنندگان و بخش واقعی و غیردولتی اقتصاد از دولت بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بودجه سال آینده مصوب کردند که ۳۰ هزار میلیارد ریال برای گازرسانی به شهرستان‌های فاقد گاز سراسری از محل صادرات گاز اختصاص داده شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت ساخت گفت:پیش بینی می‌شود تا پایان سال ۸ همت قبض عوارض آزادراهی صادر شود، اما کمتر از ۴ همت درآمد از محل آن کسب شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است