علمی فناوری 15:53 - 31 شهریور 1401

حملات سایبری در کوتاه ترین زمان ممکن رصد و خنثی می شود

امیر خوراکیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: با توجه به اینکه در شرایط کنونی بسیاری از خدمات عمومی در فضای مجازی به مردم ارائه می شود ، دشمنان ملت ایران از هر فرصتی سوء استفاده می کنند تا با ایجاد اختلال در این سرویس ها و خدمات از طریق حملات سایبری زندگی روزمره مردم رو دچار اشکال کنند.

وی با اشاره به اینکه جدای از اقدامات عملی بیشتر تلاش می شود با ایجاد نگرانی در جامعه از احتمال اشکال در این خدمات به نارضایتی عمومی دامن زده شود و مردم را نگران کنند، افزود:  با تدابیری که اندیشیده شده و با هماهنگی و همکاری بسیار خوب و تلاش بی وقفه ای که بین دستگاههای مربوطه وجود دارد ، اکثر قریب به اتفاق این حملات به سرعت رصد شده و خنثی می شود.

خوراکیان تاکید کرد: مواردی که بعضا برای مدت کوتاهی موثر واقع می شود در کوتاه ترین زمان ممکن برطرف شده است لذا در حال حاضر تقریبا همه مواردی که دچار اختلال شده بود مشغول ارایه خدمات هستند.

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی گفت: با پیش بینی ها و تلاش هایی که انجام شده و تداوم نیز دارد جای هیچگونه نگرانی در این رابطه برای مردم عزیز نیست.


11695257
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: در زمان پیش‌ثبت‌نام بخشی از شهریه به عنوان مبلغ پیش‌پرداخت از اولیاء دریافت می‌شود که این مبلغ نهایتا ۲۰ درصد از شهریه سال جاری مدارس است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم با بیان اینکه حامی حضوری بودن دانشگاه‌ها هستیم و ریسک آن را هم پذیرفتیم، ادامه داد: اما به شرطی که دانشگاه محل خشونت نشود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزش ابتدایی با اشاره به تجربه ناموفق تکالیف سنتی نوروزی گفت: ارائه هرگونه تکلیف اجباری مانند «پیک شادی» یا «پیک نوروزی» در ایام تعطیلات عید ممنوع است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اورژانس کشور اعلام کرد: نیرو‌های اورژانس در بیش از ۱۹۰۰ پایگاه جاده‌ای و استفاده از حدود ۳۰۰ دستگاه آمبولانس نوسازی شده در طرح نوروزی با هدف ارائه خدمات سلامت و امدادرسانی به مردم مشارکت فعالی خواهند داشت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل آموزش و پرورش استان تهران گفت: ۱۵۰ مهد کودک و کودکستان بدون مجوز تعطیل شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی فعال موفق به طراحی دستگاهی نوآورانه شده که می‌تواند تنها در ۱۵ ثانیه پس از برداشت تومور، سلول‌های سرطانی باقی‌مانده در بدن بیمار را شناسایی کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ثبت‌نام آزمون سراسری ۱۴۰۵ از ۱۸ تا ۲۸ اسفند ۱۴۰۴ انجام می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش گفت: بررسی و بازنگری رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش از چند سال گذشته آغاز شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت با اشاره به آمار تکان‌دهنده تلفات جاده‌ای در دو دهه اخیر گفت: شمار جان‌باختگان تصادفات معادل جمعیت یک شهر ۴۰۰ هزار نفری است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌مقام رئیس کل سازمان نظام پزشکی تهران بزرگ گفت: تعداد دارویی که در نسخه‌های ایران تجویز می‌شود، بالاتر از استاندارد جهانی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است