اقتصادی 13:43 - 29 اردیبهشت 1401
دبیر شورای عالی مناطق آزاد گفت: مجوز تاسیس اولین بانک آفشور کشور از بانک مرکزی اخذ شد و رایزنی برای ایجاد شبکه سهامداران در حال انجام است.

مجوز تاسیس اولین بانک فراساحل‌ کشور از بانک مرکزی اخذ شد ‌

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، سعید محمد، دبیر شورای عالی مناطق آزاد، امروز در نشست خبری ضمن تشریح شرایط مناطق آزاد و مناطق ویژه کشور اظهار داشت: امروز با حضور ویدئوکنفرانسی رئیس جمهور 82 پروژه صنعتی، عمرانی و کشاورزی با بیش از 61 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی قشم، ارس، کیش، انزلی و ماکو و مناطق ویژه اقتصادی پارسیان، سهلان، بوشهر، لرستان، لامرد، بجنورد و نمین به صورت همزمان‌ به بهره‌برداری رسید.

مشاور رئیس‌جمهور در تشریح جزئیات پروژه‌های افتتاح شده گفت: در این دوره از افتتاح پروژه ‌های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، اشتغالزایی به صورت مستقیم و غیرمستقیم برای بیش از 8 هزار نفر ایجاد خواهد شد.

وی افزود: در مجموع 39 طرح صنعتی، 39 طرح عمرانی و 4 طرح کشاورزی در اولین فاز از افتتاح طرح های صنعتی، عمرانی و کشاورزی در مناطق آزاد در دولت سیزدهم افتتاح شد.

محمد تاکید کرد: مجوز تاسیس اولین بانک آفشور کشور از بانک مرکزی اخذ شد و رایزنی برای ایجاد شبکه سهامداران در حال انجام است.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد ادامه داد: سهامداران خارجی برای سرمایه‌گذاری در این بانک فراساحلی (Offshore) اعلام آمادگی کردند که با تاسیس این بانک مزایای بسیاری از جمله تسهیل سرمایه‌گذاری ایرانیان خارج از کشور در ایران به وجود می‌آید‌.

محمد ضمن بیان تراز تجار مناطق آزاد و مناطق ویژه گفت: با وجود اینکه همگان تصور می‌کنند، واردات در مناطق آزاد و ویژه از صادرات بیشتر است اما مطابق آمار میزان صادرات در این مناطق ۱۱ میلیارد دلار بیشتر از واردات است.

* نمایندگان مجلس در بودجه ۱۴۰۱ نگاه ملی نداشتند

محمد همچنین گفت: نمایندگان‌ مجلس در قانون بودجه سال ۱۴۰۱ نگاه ملی نداشتند و قصد داشتند مناطق آزاد را به ذیل وزارت اقتصاد ببرند.

وی ادامه داد: نمایندگان می‌خواهند دست خود را برای استیضاح‌ باز کنند و در خواست خود را اعمال کنند که این مسئله می‌تواند به توسعه مناطق آزاد لطمه بزند.

این مقام مسئول گفت: خوشبختانه این مسئله در مجمع تشخیص به دلیل مغایرت با برنامه ششم توسعه رد شد.

ادامه دارد...


11566540
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در پانزدهمین جلسه کارگروه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم گزارش عملکرد شبکه بانکی در تامین مالی تولید و ارز مورد نیاز واردات کالا‌های اساسی و صنعتی بررسی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:طی پنج روز آینده در اغلب مناطق کشور جوی آرام همراه با افزایش محسوس دما پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با اتصال بانک‌ها به وب‌سرویس قضایی، استعلام دعوای مرتبط با چک‌های برگشتی برخط شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت:راه اندازی سامانه درخواست بخشودگی جرایم مالیاتی زمینه ساز تسهیل فرآیند‌های غیرحضوری و بهبود فضای کسب‌وکار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بهینه‌سازی مصرف انرژی گفت: طبق‌ برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، ۲۰۰ میلیون مترمکعب مصرف انرژی در سال جاری صرفه جویی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سفر با قطار، به دلیل امنیت بالا، راحتی و امکان لذت بردن از مناظر طبیعی در طول مسیر، همواره یکی از محبوب‌ترین گزینه‌ها برای مسافرت‌های طولانی بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بر بازار سهام نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام وزیر صمت گفت:اکنون و با هدف شفافیت، کالا‌هایی نظیر فولاد و مس از طریق بورس عرضه می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی بر ضرورت تعیین خط‌مشی‌ها و اولویت‌های اصلی برای نحوه هزینه‌کرد منابع تأکید کرد و دو موضوع استیجار و بافت فرسوده را اولویت‌های این وزارتخانه دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با حکم وزیر نیرو، محمد اله داد به عنوان سرپرست شرکت مادرتخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر)، منصوب شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است