علمی فناوری 17:44 - 26 بهمن 1404
یک دانشمند روس می‌گوید که روسیه می‌تواند از ربات‌ها برای کاوش غار‌های ماه استفاده کند.

امکان کاوش در غار‌های ماه توسط ربات‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان - ولادیمیر سوردین، ستاره‌شناس روسی و محقق ارشد موسسه نجوم استرنبرگ، خاطرنشان می‌کند که هزینه ارسال یک انسان به فضا تقریباً معادل ارسال ده ربات است.

به گفته وی، روسیه باید بر کاوش غار‌های ماه با استفاده از ربات‌های کوچک تمرکز کند، زیرا این امر به طور قابل توجهی ارزان‌تر از ماموریت‌های سرنشین‌دار است و می‌تواند زمینه‌ای منحصر‌به‌فرد را نشان دهد که هیچ کشور دیگری هنوز آن را کاوش نکرده است.

او می‌گوید: «ما باید یک زمینه ارزان، اما نوآورانه پیدا کنیم، زمینه‌ای که قبلاً هیچ کس از آن استفاده نکرده باشد. به عنوان مثال، غار‌های ماه را در نظر بگیرید. آنها برای مهاجران اولیه روی ماه بسیار مناسب هستند. اما ما قبل از اینکه بدانیم داخل آنها چیست، انسان را به داخل آنها نمی‌فرستیم، بنابراین ربات‌های کوچکی را برای کاوش این غار‌ها و گزارش در مورد مناسب بودن آنها خواهیم فرستاد.»

او خاطرنشان کرد که هزینه ارسال یک انسان به فضا تقریباً معادل ارسال ده ربات است و افزود که این دستگاه‌ها به انرژی خورشیدی متکی هستند که در سطح ماه به وفور یافت می‌شود.

سوردین معتقد است که غار‌های ماه مکان‌های ایده‌آلی برای ایجاد سکونتگاه‌های اولیه هستند، چرا که دمای مطلوب حدود ۱۷ درجه سانتیگراد را ارائه می‌دهند و از تابش و نوسانات دمای سطح محافظت می‌کنند. با این حال، اطلاعات در مورد آنها بسیار محدود است.

او بر نیاز مهندسان و فیزیکدانان جوان برای توسعه ربات‌های کوچک که به طور خاص برای اکتشاف غار‌ها طراحی شده‌اند - وسایل نقلیه‌ای که قادر به نفوذ به زیرسطح ماه باشند - تأکید کرد. او خاطرنشان کرد که نتایج این کار برای جامعه علمی جهانی از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود و به روسیه اجازه می‌دهد تا در مسابقه اکتشاف ماه، جایگاه پیشرو را به دست آورد.

منبع: TASS


12259491
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان دانشگاه تگزاس یک باتری الکتریکی توسعه داده‌اند که در دما‌های پایین تا -۵۰ درجه سانتیگراد به طور موثر کار می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان سلامت، یک روال ساده حمام کردن را برجسته کرده‌اند که می‌تواند به کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب کمک کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه اخیر نشان داده است که قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خاصی که «مواد شیمیایی ابدی» نامیده می‌شوند، روند پیری بیولوژیکی بدن را تسریع می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خشکی پوست می‌تواند ناشی از عوامل خارجی و داخلی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک دانشمند روس می‌گوید که روسیه می‌تواند از ربات‌ها برای کاوش غار‌های ماه استفاده کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» صبحانه، یکی از مهمترین وعده‌های غذایی برای انسان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر برنامه استاندارد و ایمنی ستاد توسعه فناوری نانو گفت: حضور فعال ایران در کمیته‌های تخصصی جهانی، علاوه بر تسهیل تجارت و صادرات محصولات، نقش تعیین‌کننده‌ای در صیانت از منافع ملی دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم از دریافت ۴۴۲۶ اثر در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فارابی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در ماه رمضان نوشیدن آب و مایعات باید به اندازه‌ای مناسب و استاندارد باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» افزایش ظرفیت پزشکی در دهه ۶۰، زمینه‌ای فراهم کرد که نخبگان با تحصیل در رشته‌ی پزشکی، تحول در نظام سلامت را محقق سازند. موفقیتی که تکرار آن در روزگار امروز، کشور را در برابر موج سالمندی بیمه خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است