اجتماعی 08:44 - 29 اردیبهشت 1404
در شرایطی که هنوز اجرای مرحله سوم طرح کالابرگ مشخص نیست نمایندگان مجلس از اختصاص بودجه و ضرورت اجرای طرح کالابرگ تا پایان سال سخن می‌گویند.

اجرای طرح کالابرگ در ابهام/ نماینده مجلس: کالابرگ باید تا پایان سال اجرا شود

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین قربانی - اولین گام اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در دولت چهاردم در اسفندماه سال ۱۴۰۳ برداشته شد و دهک‌های یک تا هفت مشمول این طرح قرار گرفتند و امکان خرید ۱۱ قلم کالای اساسی با اعتبار کالابرگ فراهم شد.

به گفته کارشناسان اجرای این طرح توانسته تأثیر خوبی بر وضعیت معیشت مردم داشته باشد و حتی برخی مسئولان ادامه این طرح را مورد تاکید قرار دادند.

پیس از دو مرحله موفق اجرای طرح کلابرگ الکترونیکی، اکنون که روزهای پایانی اردیبهشت‌ماه را سپری می‌کنیم خبری از اجرای مرحله سوم کالابرگ نیست و در هاله‌ای از ابهام قرار دارد به صورتی که سخنگوی طرح کالابرگ می‌گوید آغاز مرحله سوم این طرح مشروط به تصمیم‌گیری هیأت دولت و ابلاغ رسمی به وزارت رفاه است.

اخیرا رئیس مجلس خبرگان رهبری از دولت خواسته بود که دولت کالابرگ را برای اقشار مختلف و اقشار ضعیف و محروم جامعه گسترش دهد، به طوری که مردم با کالابرگ بتوانند، همه مواد غذایی مورد نیاز خود را تامین کنند.

پیشتر رئیس مجلس گفته بود دولت هرچه سریعتر اجرای کامل و دائم کالابرگ الکترونیک و طرح‌های صرفه‌جویی برای حل ناترازی انرژی را آغاز کند.

میثم ظهوریان، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با رسانه‌ها گفته در لایحه بودجه ۱۴۰۴ برای ادامه این طرح پیش‌بینی‌های لازم صورت گرفته است و مشکلی از نظر منابع مالی وجود ندارد.

علی بابایی‌کارنامی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی قانون است و باید تا پایان سال اجرا شود و بیش از ۱۵۰ همت در بودجه سال جاری برای اجرای این طرح پیش‌بینی شده است.

در حالی که مرجان دبیری سخنگوی طرح کالابرگ هفته گذشته گفته در مرحله دوم بیش از ۵۷ میلیون نفر از اعتبار این طرح استفاده کردند و مسئولان بر تداوم اجرای این طرح تاکید دارند، اما تا این لحظه ادامه اجرای کالابرگ الکترونیکی مشخص نیست و باید منتظر تصمیم نهایی دولت و تأمین اعتبار لازم برای مرحله سوم بود.


12190999
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد که تونل توحید امشب مسدود می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: شمار قابل توجهی از وسایل نقلیه توقیفی در پارکینگ‌های استان مازندران موجود است؛ برخی از آنها حدود ۱۰ سال است که تعیین تکلیف نشده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: شمار قابل توجهی از وسایل نقلیه توقیفی در پارکینگ‌های استان مازندران موجود است؛ برخی از آنها حدود ۱۰ سال است که تعیین تکلیف نشده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قرار بود حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی از امروز با احتساب افزایش سالانه و اجرای مرحله دوم متناسب‌سازی پرداخت شود، اما حقوق‌ها بدون افزایش به حساب‌ها واریز شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا فراجا، با نزدیک شدن به ایام امتحانات نهایی، نسبت به افزایش فعالیت کلاهبرداران در فضای مجازی با وعده‌های فریبنده فروش سوالات یا پاسخ‌نامه امتحانات نهایی هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۱۸ هزار دانش‌آموز در منطقه ۱۵ تهران با نقاشی‌هایی در یادبود کودکان شهید غزه، پیام صلح و همدلی را از دل مدارس به جهان مخابره کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست مشترک ناصر امانی عضو شورای اسلامی شهر تهران با حضور مهدی قمی شهردار منطقه ۱۱ در ناحیه ۳ منطقه ۱۱ برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودرو‌های تهران با تأکید بر لزوم مدیریت زمان از شهروندان خواست برای تسهیل ارائه خدمات، از طریق اپلیکیشن «شهرزاد» یا «تهران من» نسبت به نوبت‌گیری اینترنتی اقدام کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تامین اجتماعی از صدور احکام افزایش سالیانه و اجرای مرحله دوم متناسب‌سازی مستمری بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش خود خبر داد.
اجتماعی
«خبرگزاری تسنیم» وزیر امور خارجه طالبان روز گذشته اظهار داشت که" مردم ایران نباید شک کنند که طالبان نیت بدی در رابطه با حقابه ندارند و به معاهده هیرمند پایبند هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است