اجتماعی 11:46 - 20 خرداد 1404
۹ عضو گروهک تروریستی داعش که در سال ۹۶ قصد عملیات تروریستی در ایران علیه مردم را داشتند، پس از دستگیری و طی روال قانونی، به دار مجازات آویخته شدند.

حکم اعدام ۹ تروریست داعشی اجرا شد

باشگاه خبرنگاران جوان - هفتم بهمن‌ماه ۱۳۹۶ بود که فرمانده نیروی زمینی سپاه از انهدام یک تیم تروریستی داعش در منطقه غرب کشور خبر داد. 

به گفته سردار پاکپور، داعش قصد داشت با اعزام عناصر خود به داخل ایران، در شهر‌های مرزی و مرکزی کشور چند علمیات تروریستی علیه مردم انجام دهد که در تور اطلاعاتی و امنیتی رزمندگان اسلام قرار می‌گیرند. 

رزمندگان قرارگاه نجف سپاه با همکاری سربازان گمنام امام زمان (ع) پس از اشراف اطلاعاتی، شناسایی مشخصات، موقعیت دقیق و محل اختفای تیم تروریستی در مناطق صعب العبور غرب کشور، اقدام به محاصره تروریست‌ها کرده و در یک عملیات نظامی، تعدادی از عناصر داعش را به هلاکت رسانده و تعدادی دیگر را نیز دستگیر کردند. 

در جریان این عملیات، تعدادی از عناصر داعشی نیز با منفجر کردن جلیقه انتحاری به هلاکت رسیدند.

در این درگیری ۳ نفر از رزمندگان قرارگاه نجف به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

از اعضای این تیم تروریستی انواع سلاح‌های جنگی، مهمات، اسلحه تیربار، ۵۰ عدد نارنجک، تعدادی دوربین ترمال، کلت کمری و مقادیر زیادی مهمات و خشاب کشف شد. 

پرونده این متهمان به اتهام محاربه از طریق بغی و قیام مسلحانه و نگهداری سلاح جنگی با نیابت قضایی به دادسرای عمومی و انقلاب تهران ارجاع و پس از انجام تحقیقات و صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال شد. 

پس از برگزاری جلسات رسیدگی به پرونده با حضور متهمان و وکلای آنها، دادگاه با توجه به محتویات و مستندات پرونده، اقاریر و اعترافات متهمان در کلیه مراحل دادرسی، حمل سلاح، درگیری با ماموران سپاه پاسداران و به شهادت رساندن سه نفر از رزمندگان قرارگاه نجف، ۹ نفر از اعضای گروه تروریستی داعش را به اعدام محکوم کرد. 

در نهایت پس از تایید و ابرام حکم دادگاه از سوی دیوان عالی کشور، ۹ عضو گروه تکفیری-تروریستی داعش به دار مجازات آویخته شدند.

منبع: مرکز رسانه قوه قضاییه


12199163
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس آگاهی با صدور بیانیه‌ای مواردی را برای آنکه زائران اربعین، سفری با خاطری آسوده و به دور از دغدغه و ایمن داشته باشند به عموم مردم توصیه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران، از ادامه بررسی لایحه «حمایت از شهروندان تهرانی در ۶ حوزه ماموریتی شهرداری تهران در دوره جنگ تحمیلی آمریکایی-صهیونیستی» در جلسه آتی صحن شورا خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران، از افتتاح همزمان ۷ پروژه عمرانی در هفت منطقه پایتخت خبر داد و گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها، ۵۷ کیلومتر از مسیر‌های تردد شهری کوتاه می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طبق دستور قضایی صادر شده، دستور پلمب کافه‌های ساعدی‌نیا کماکان برقرار است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد اربعین بنیاد شهید و امورایثارگران گفت: مواکب‌های بنیاد پایگاه‌های تولید محتوا، تبیین فرهنگ ایثار و شهادت و روایت مظلومیت شهدای کشور در عرصه بین‌المللی هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» والدین باید با کودکان خود با زبان بازی صحبت کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف ۱۲۳ دستگاه ماینر قاچاق به ارزش بیش از ۶ میلیارد تومان در بازار تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حتی اگر در محدوده‌ای آنتن وجود نداشت، باز هم می‌توان از طریق تلفن همراه از آتش‌نشانی درخواست کمک کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد مرکزی اربعین در اطلاعیه‌ای آغاز برنامه رسمی اربعین حسینی را از امروز اعلام و برای شرکت در این مراسم به زائران توصیه‌هایی ارائه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از ورود این سازمان به پرونده سبدفروشی دارو در شبکه توزیع خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است