سیاسی 15:29 - 03 آذر 1401
نماینده ایران در نشست شورای حقوق بشر با اشاره به دلسوزی‌های ریاکارانه آلمان گفت: مدعیان حقوق بشر، زندگی زنان و کودکان ایرانی را از طریق تحمیل و اجرای تحریم‌های یکجانبه و حمایت از فعالیت‌های تروریستی، هدف قرار داده‌اند.

مدعیان حقوق بشر زندگی زنان و کودکان ایرانی را با تحریم‌ها هدف قرار داده‌اند

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، «خدیجه کریمی» مدیرکل امور بین‌الملل معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری در نشست ویژه شورای حقوق بشر گفت: ادعاها و دلسوزی‌های آلمان که تامین کننده سلاح‌های شیمیایی برای رژیم صدام جهت استفاده علیه مردم ایران بوده و موجب شهادت و مجروحیت بیش از ۱۰۰ هزار نفر ایرانی شده، غیرواقعی و ریاکارانه است.  

خدیجه کریمی در سخنرانی خود در این نشست اظهار داشت: براساس آمارها و گزارش‌های معتبر، ایران یکی از موفق‌ترین کشورها در ارتقاء و تقویت نقش و مشارکت اجتماعی زنان در حوزه‌های مختلف مانند بهداشت، آموزش، نرخ باسوادی، اقتصاد، حضور در عرصه های ورزشی و ... است. 

کریمی افزود: کشورهای مدعی حقوق بشر که امروز بانی برگزاری این نشست ویژه شده‌اند، با اعمال تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران، حقوق بنیادین آنان، بویژه حقوق زنان و دختران و کودکان را در ایران به صورت جدی و فاحش نقض می‌کنند و با اینگونه اقدامات غیرانسانی، نمی‌توانند مدعی حمایت از حقوق زنان و دختران و کودکان در ایران باشند. آنان با دادن پناه امن به گروه‌های مختلف تروریستی که در ۴۰ سال گذشته بیش از ۱۷ هزار نفر از ایرانیان را در اقدامات مختلف تروریستی در داخل ایران به شهادت رسانده‌اند، نشان داده‌اند که ادعاهای حقوق بشری آنها فریبکارانه است. با چنین سابقه‌ای، این کشورها صلاحیت اخلاقی ارائه رهنمودهای حقوق بشری به دیگر کشورها را ندارند!

مدیرکل امور بین‌الملل معاونت زنان و خانواده همچنین با اشاره به حادثه  فوت خانم مهسا امینی و ابراز تاسف، گفت: بعد از این اتفاق، تمامی مسؤولان عالیرتبه و نهادهای مرتبط در جمهوری اسلامی ایران با فوریت و جدیت پیگیری‌ها و اقدامات لازم برای بررسی تمام ابعاد این حادثه را انجام دادند. اما متاسفانه اظهارنظرها و مداخلات عجولانه و مبتنی بر اطلاعات نادرست برخی از مقامات غربی و همچنین دروغ‌های رسانه‌ای، اعتراضات مسالمت آمیز اولیه در ایران را به سمت خشونت و چندی بعد اقدامات تروریستی سوق داد و موجب بروز آشوب‌ها، اغتشاشات و آسیب‌های جدی جانی و مالی به مردم عادی، پرسنل نیروی انتظامی و ماموران حافظ امنیت و همچنین خسارت به اموال دولتی و خصوصی شد.

کریمی در این نشست همچنین با اشاره به نقش مخرب برخی رسانه‌های فارسی زبان مستقر در آمریکا و انگیس، اظهار داشت: این رسانه‌ها نقش  برجسته و پررنگی در جهت دادن و هدایت خشونت‌ها و اغتشاشات داشتند و به صورت علنی، خشونت و اغتشاش را تبلیغ می‌کردند و حتی شیوه درست کردن کوکتل مولوتف را نیز آموزش می‌دادند. شبکه‌هایی مثل اینستاگرام، توئیتر و واتساپ نیز با ایجاد حساب‌های کاربری غیرواقعی با پراکندن اخبار جعلی در خصوص حوادث، سعی در تحریک احساسات عمومی و تشدید خشونت‌ها و اغتشاشات داشته‌اند و کماکان به این اقدامات خشونت بار و تحریک آمیز خود ادامه می‌دهند. 

وی در بخشی دیگر از سخنرانی خود گفت: آنانی که ادعای پرچمداری حقوق بشر می‌کنند، زندگی زنان و کودکان ایرانی را از طریق تحمیل و اجرای تحریم‌های یکجانبه و حمایت از فعالیت‌های تروریستی علیه آنان، هدف گرفته‌اند. خشونت سیستماتیک علیه زنان و کودکان در این کشورها، ممانعت از پذیرش زنان پناهنده، سکوت در برابر وضعیت زنان در یمن و فلسطین و ترور شهیده شیرین ابوعاقله و گورهای جمعی کودکان بومی در کانادا، برخی نمونه‌هایی هستند که موجب بی اعتباری ادعاهای این کشورها درخصوص حقوق زنان می‌شود.

کریمی در پایان گفت: علیرغم تمامی مداخلات خارجی و تلاش های مذبوحانه برای بی ثبات کردن ایران، ملت بزرگ ایران یکبار دیگر با حضور میلیونی خود در خیابان ها در روز ۱۳ آبان، دشمنان خود را ناامید کرد.

پایان پیام/


11747047
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس در کمیسیون تلفیق بودجه گفت: ازجمله مسائل مهم که باید به آن توجه کنیم شرایط معیشتی مردم است و باید حتما قدرت خرید مردم را افزایش دهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب نماز جمعه تهران با تاکید بر اینکه قدرت موشکی جمهوری اسلامی ایران خواهد ماند، گفت: اگر دشمنان بخواهند به این کشور آسیبی برسانند، روزگارشان تبدیل به شب سیاه خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: با توسعه تجارت انرژی با اتحادیه اوراسیا و کشور‌های منطقه، جمهوری اسلامی ایران به مرکز مبادلات انرژی منطقه‌ای تبدیل خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان طی سفر به روسیه در دانشگاه میگیمو سخنرانی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور پزشکیان به مناسبت زادروز حضرت مسیح (ع) پیامی به زبان انگلیسی در حساب شخصی خود در شبکه ایکس منتشر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید دولت فرمانده جنگ اقتصادی ندارد و و اجزای دولت دارند به هم می‌زنند، این به آن شلیک می‌کند و آن یکی به این شلیک می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵، همسان‌سازی اطلاعات با دولت، کنترل منابع تورم‌زا و ترمیم حقوق را از محور‌های اصلی بررسی کلیات بودجه دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ایستادگی ملت ایران، عامل اصلی شکست همه‌جانبه دشمنان در جنگ ۱۲ روزه بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران در شامگاه ولادت حضرت عیسی مسیح (ع) به دیدار خانواده شهید مسیحی رازمیک خاچاطوریان رفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور «سند ملی سلامت زنان جمهوری اسلامی ایران»، را به عنوان یک چارچوب جامع و راهبردی برای ارتقای سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی زنان را ابلاغ کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است