سیاسی 04:15 - 31 تیر 1400
یک کارشناس مسائل غرب آسیا:
یک کارشناس مسائل غرب آسیا در مورد طرح چهارماده ای چین در ارتباط با موضوع سوریه و سفر وزیر خارجه این کشور به دمشق و دیدارش با مقامات عالیرتبه این کشور عربی اظهار کرد : طرح ارائه شده از سوی چین در مورد سوریه ماهیت امنیتی ندارد و بیشتر ماهیتش اقتصادی و مرتبط با بازسازی سوریه است . 

طرح ارائه شده از سوی چین در مورد سوریه، دارای ماهیت اقتصادی است نه امنیتی 

سعدالله  زارعی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه  ورود چین به موضوع سوریه در زمان پایان بحران امنیتی این کشور صورت گرفته است، خاطر نشان کرد:  این  مسئله نشان دهنده این موضوع است که طرح ارائه شده از سوی چین ماهیت امنیتی نداشته بلکه بیشتر  ماهیت اقتصادی دارد و مربوط به بازسازی سوریه است.

 وی با بیان اینکه این انتظار وجود داشت که  چینی ها با توجه به فعالیت های اقتصادی شان در منطقه به موضوع  سوریه نیز ورود کنند و پیشنهاداتی را برای بازسازی این کشور ارائه کنند، ابراز عقیده کرد: سیاست چین در مورد مسائل غرب آسیا و به‌طورکلی آسیا یک سیاست همکاری جویانه است و ماهیت نظامی و امنیتی ندارد، چین به عنوان کشوری که دارای توانمندی های بزرگ  اقتصادی است ،  می خواهد در بخش‌های مختلف اقتصادی منطقه غرب آسیا  حضور و مشارکت داشته باشد و ضمن تامین منافع خود کمکی به حل مسائل منطقه نیز داشته باشد.

 این کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه به نظر می رسد که تلاش چین برای حضور در محیط اقتصادی غرب آسیا از جمله سوریه با هماهنگی کشورهایی چون ایران و روسیه نیز همراه است ،تصریح کرد:  این تعامل و هماهنگی در  چارچوب منافع منطقه‌ای صورت می گیرد.

 سعدالله زارعی همچنین با بیان اینکه عموما  چینی ها برای حل مسائل غرب آسیا مسئولیت امنیتی بر عهده نمی گیرند چرا که سیاست‌شان در این راستا نیست و هدف آن ها از ارائه طرح مورد اشاره در مورد سوریه انجام یک  اقدام همکاری جویانه اقتصادی است، تاکید کرد: از دیگر سو سوریه احتیاج دارد که در حوزه زیرساخت ها کمک های خارجی دریافت کند تا بتواند از آنها برای بازسازی استفاده کند در همین چارچوب این اطمینان خاطر را دارد که می تواند قراردادهای طولانی مدت با چین در حوزه‌های مختلف اقتصادی منعقد کند.

انتهای پیام


11157234
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» با حکم رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، حمیدرضا حاجی بابایی به سمت «رئیس ستاد مرکزی دهه فجر و چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی» منصوب شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) گفت: تجربه جنگ ۱۲ روزه نشان داد که نیازمند نهادینه‌شدن تفکر راهبردی پدافند غیرعامل در بدنه اجرایی کشور هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مردم چالوس در مجلس می‌گوید مهم‌ترین درس مهار آتش‌سوزی در جنگل‌ الیت این بود که یک وفاق بسیار خوبی بین همه نیروهای دولتی و مردمی ایجاد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور طرح انتقال آب دریای عمان به فلات مرکزی (حد فاصل سیرجان تا اصفهان) که با حمایت عمده شرکت فولاد مبارکه اجرا شده است را افتتاح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر شهرآورد بدون گل استقلال و پرسپولیس و مناقشه بر سر مهریه پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سیمایی صراف می‌گوید فارغ‌التحصیلان دانشگاه امام صادق (ع) به هیچ عنوان نگران نباشند و مدارکشان در اسرع وقت تایید می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: ما نمی‌خواهیم هزینه دولت را بالا ببریم؛ ما نمی‌خواهیم از محل افزایش تورم و از جیب مردم برای دولت خرج کنیم.‌
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: ما نمی‌خواهیم هزینه دولت را بالا ببریم؛ ما نمی‌خواهیم از محل افزایش تورم و از جیب مردم برای دولت خرج کنیم.‌
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت با بیان اینکه تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین هنوز نهایی نشده است، تاکید کرد: حتما زمانبندی دقیق اجرا به محض قطعی شدن اعلام می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری از حضور پزشکیان در مراسم روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است