سیاسی 21:18 - 02 فروردین 1404
سیدعباس عراقچی و بدرعبدالعاطی بعد از ظهر امروز در یک تماس تلفنی در خصوص تحولات منطقه رایزنی و تبادل نظر کردند.

گفت‌و‌گوی تلفنی وزرای خارجه ایران و مصر

باشگاه خبرنگاران جوان - سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بدرعبدالعاطی وزیر خارجه مصر بعد از ظهر امروز در یک تماس تلفنی در خصوص تحولات منطقه رایزنی و تبادل نظر کردند.

عراقچی در این گفت‌و‌گو، از سرگیری حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، کشتار غیرنظامیان و جلوگیری از ورود کمک‌های بشردوستانه بین‌المللی به غزه در نقض آشکار توافق آتش‌بس را محکوم کرد و خواستار اقدام فوری جامعه جهانی برای توقف آتش‌افروزی رژیم صهیونیستی در منطقه شد.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین حملات آمریکا و انگلیس به یمن را محکوم کرد و ضمن یادآوری تاریخچه دفاع مردم یمن در برابر تجاوز خارجی، تاکید کرد که قطعا گزینه جنگ علیه یمن محکوم به شکست است.

عبدالعاطی نیز تشدید اوضاع در منطقه در غزه، یمن و لبنان را بسیار نگران‌کننده توصیف کرد و اهمیت رایزنی‌ها و تلاش‌های دیپلماتیک برای جلوگیری از تشدید بیشتر اوضاع در کل منطقه را مورد تاکید قرار داد.

طرفین همچنین بر ادامه تماس‌ها و رایزنی‌ها در خصوص تحولات منطقه تاکید کردند.


12169749
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای دفاع نوشت: عراقچی مذاکره کننده‌ای ماهر، راهبردی و مورد اعتماد سطوح عالی تصمیم‌گیری و نهاد‌های نظامی و اطلاعاتی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: وزیر امور خارجه در رأس یک هیأت دیپلماتیک برای انجام مذاکرات هسته‌ای با آمریکا عازم مسقط شدند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دریابان شمخانی با حکم رئیس‌جمهور دبیر شورای دفاع شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حداد عادل با اشاره به لغو مذاکرات ایران و آمریکا خاطرنشان کرد: مذاکره‌ای که یک نفر بنشیند و یک نفر دستور دهد، مذاکره‌ای نیست که جمهوری اسلامی بخواهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه دشمن با عبور از الگو‌های سنتی جنگ، به دنبال ایجاد اختلال است، گفت: دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ به دبنال عملیات روانی در ایران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ارتش با بیان اینکه برای دفاع از کشور آمادگی کامل داریم، گفت: دسترسی ما به پایگاه‌های آمریکا آسان است و این موضوع، آسیب‌پذیری آنها را افزایش داده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی در نامه‌ای به دبیرکل حزب الله لبنان، درگذشت پدر سیدحسن نصرالله را تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید علی خمینی در گفت‌و‌گو با المیادین، ضمن تمجید از شخصیت رهبر انقلاب گفت: اسرائیل به‌دنبال تجزیه ایران است و تنها راه، مقاومت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» آیت‌الله محمودی گلپایگانی صبح امروز پنجشنبه ۱۶ بهمن‌ماه دار فانی را وداع گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید قوه مقننه در بررسی جزئیات بودجه ۱۴۰۵، رویه متفاوتی را در پیش گرفت و اختیار تعیین سهم نهاد‌های عمومی را به دولت واگذار نکرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است