اقتصادی 11:13 - 07 آذر 1401

ذخیره ۱۸ میلیارد متر مکعبی آب در سدها

فیروز قاسم زاده، سخنگوی آب در نشست خبری گفت: بر اساس ایستگاه‌های وزارت نیرو آب‌های دریافتی ۲۸ میلی متر است که در مقایسه با متوسط بلد مدت ۵۴ ساله ۱۶ درصد کاهش بارندگی داشتیم و نسبت به سال گذشته در شرایط مشابه به سر می بریم.

وی ادامه داد: بارندگی‌های اخیر که اتفاق افتاد بر بخش غربی کشور متمرکز بود و سامانه‌ی ذخیره سازی سدها اتفاق افتاد، پر بارش فعلی ورودی مخازن سدها ۲.۷ میلیارد رسیده که ۱۳ درصد رشد داشته است در حالی‌که متغییر خروجی‌ها ۵ درصدی سدها به ۳.۸ میلیارد متر مکعب رسیده است.

سخنگوی صنعت آب با اشاره به پر شدگی ۳۸ درصدی سدها ادامه داد: این عدد معادل ۱۸ میلیارد آب است که ۲ درصد مخازن سدها نسبت به سال گذشته رشد داشته است.

وی اضافه کرد: سدهای مهم از ۱۰ تا ۷۰ درصد پرشدگی داریم. البته تهران با کاهش ۷۰ درصدی بارندگی در تهران روبرو بوده ایم که نسبت به سال گذشته ۲۱ درصد کاهش یافته است.

به گفته سخنگوی صنعت آب زاینده رود تنها ۱۲ درصد در سال جاری پر شدگی دارد.

وی در پاسخ به سوال مهر مبنی بر انتقادات وارد شده بر سد چم شیر را چگونه ارزیابی می‌کنید، گفت: در تمام پروژه‌های توسعه‌ای که در سطح دنیا اتفاق می‌افتاد هر پروژه‌ای متشکل از یکسری مزایا و معایب است. درمورد سد چم شیر هم فارغ از اینکه تبلیغات علیه آن می‌شود ارزیابی‌های زیست محیطی در رابطه با آن اتخاذ شده است، از زمانی که این عملیات آغاز شده ۸ مرجع مختلف برای یک سد مطالعاتی را انجام داده اند که گواهی مبنی بر مشکلات این سد وجود ندارد.

وی ادامه داد: رودخانه زهره در ماه‌های پر بارش سیلابی و در سایر ماه‌های سال دبی پایه در جریان است. ضمن انکه شوری آب در ماه‌های کم بارش بدون هیچ سازه‌ای سه برابر می‌شود و با احداث این سد می‌توانیم آب‌های سیلابی را ذخیره کرده و بجای اینکه سیلاب‌ها یکباره خارج شوند این اب ها را ذخیره کنیم

به گفته سخنگوی صنعت آب مشابه این سد، سد کوثر است که ۲.۵ میلیون نفر را تأمین می‌کند.


11749940
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: تا ۵ روز آینده در بیشتر مناطق کشور جوی پایدار حاکم است که زمینه ساز تشدید آلاینده‌های جوی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت کشور گفت: قیمت بنزین سوپر مشخص نشده و بر قیمت ۶۵ هزار و ۸۰۰ تومان هزینه حمل فرآورده های نفتی از مبدا بندر که حدود ۱۳ درصد است اضافه خواهد شد بنابراین مردم صبور باشند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت کشور گفت: قیمت بنزین سوپر مشخص نشده و بر قیمت ۶۵ هزار و ۸۰۰ تومان هزینه حمل فرآورده های نفتی از مبدا بندر که حدود ۱۳ درصد است اضافه خواهد شد بنابراین مردم صبور باشند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک مسئول دولتی گفت: صنعت غذا و تأمین غذای سالم از اهمیت زیادی برای تامین و تضمین جامعه سالم برخوردار است و ایران باید در این حوزه به جایگاه خود در بازار جهانی دست پیدا کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: ثبت قرارداد در سامانه خودنویس علاوه بر رعایت سقف اجاره زمینه ساز کاهش چشم گیر هزینه‌ها هم برای متقاضیان می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور اعلام کرد: در پی تداوم آتش‌سوزی در منطقه جنگلی الیت چالوس علی‌نقی حیدریان مدیرکل حوزه ریاست این سازمان به عنوان فرمانده عملیات اطفای حریق منصوب شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فیضی از تولید روزانه ۵۸ میلیون متر مکعب گاز ترش توسط پالایشگاه شهید هاشمی‌نژاد خبر داد و گفت: این امر خود یک رکورد در تولید گاز است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات و نظارت بر بازار بورس انرژی گفت: با توجه به اینکه بنزینی که قرار است عرضه شود بنزین سوپر وارداتی است، قیمت آن بر اساس قیمت‌های بین‌المللی با لحاظ کردن هزینه‌های حمل، هزینه‌های گمرکی و سود واردکننده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: تا زمانی که پول تازه وارد نشود، بازار صرفاً درجا می‌زند و حرکتش بیشتر شبیه یک تعادل موقتی تا آغاز یک روند واقعی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است