بین‌الملل 16:43 - 24 مهر 1403
نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که در هفته‌های پایانی رقابت‌های انتخاباتی در آمریکا اختلاف برتری هریس و ترامپ کاهش یافته است.

رقابت تنگاتنگ هریس و ترامپ در ایالت‌های کلیدی آمریکا

نیوزویک نوشت: در حالی که تنها سه هفته تا انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده است، کامالا هریس نامزد دموکرات‌ها در نظرسنجی‌های «ملی» از دونالد ترامپ رقیب جمهوریخواه جلوتر است، اما پیش‌بینی پیروزی دو رقیب در ایالت‌های کلیدی، به‌دلیل رقابت تنگاتنگ آنها امکانپذیر نیست.

این رسانه آمریکایی افزود: نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که در هفته‌های پایانی رقابت‌های انتخاباتی در آمریکا اختلاف برتری هریس و ترامپ کاهش یافته است.

در هفت ایالت تعیین کننده سرنوشت آمریکا، هریس و ترامپ همچنان با فاصله اندک رقابت می‌کنند و در میانگین نظرسنجی‌ها هیچ یک از نامزد‌ها بیشتر از ۲ درصد اختلاف در آرا با دیگری ندارد.

پیروزی هریس در انتخابات ماه نوامبر منوط به پیروزی او در سه ایالت میدان نبرد پنسیلوانیا، میشگان و ویسکانسین است. ترامپ در مقابل برای کسب ۲۷۰ رای الکترال‌ها به پیروزی در ایالت‌های موسوم به کمربند آفتاب شامل کارولینای شمالی، جورجیا و پنسیلوانیا نیاز دارد.

موسسه فایو ترتی ایت در جمع بندی نظرسنجی‌های انجام شده در سطح ملی، برتری هریس در مقابل ترامپ را ۲.۴ درصد و یا به عبارتی ۴۸.۵ درصد در مقابل ۴۶.۱ درصد اعلام کرد.

در اکتبر گذشته هریس با ۲.۶ درصد از ترامپ در نظرسنجی‌های ملی جلوتر بود که پیش بینی جدید فایو ترتی ایت، کاهش ۰.۲ درصدی را نشان می‌دهد.

نت سیلور نظرسنجی که فایو ترتی ایت را تاسیس کرد اکنون با استفاده از الگوی پیش بینی مشابهی برتری هریس در مقابل ترامپ در سطح ملی ۲.۸ درصد عنوان می‌کند و ارقام نظرسنجی‌های مربوط به ترامپ اکنون در مقایسه با هفته پیش افزایش ۰.۲ نقطه‌ای را نشان می‌دهد.

نظرسنجی ریل کلیر پالیتیکس نیز برتری هریس در مقابل ترامپ را در نظرسنجی‌های ملی با اختلاف ۱.۷ درصد (۴۸.۹ در برابر ۴۷.۲ به نفع هریس) نشان می‌دهد.

پیش بینی دیسشن دسک و تارنمای هیل نیز شانس هریس برای پیروزی در مقابل ترامپ را ۵۱ درصد اعلام و رقابت را به شکل ویژه‌ای نزدیک توصیف کرده است.

بر اساس گزارش فایو ترتی ایت، هریس اکنون با ۰.۶ درصد اختلاف در ویسکانسین، ۰.۷ درصد در پنسیلوانیا، ۰.۸ درصد در میشگان و ۰.۶ درصد در نوادا از ترامپ جلو است.

اما ترامپ در سه ایالت کلیدی باقی مانده شامل کارولینای شمالی با ۰.۹ درصد، در جورجیا با ۱ درصد و در آریزونا با ۱.۸ درصد اختلاف از هریس جلوتر است.

نظرسنجی‌های ریل کلیر پالیتکس در ایالت‌های کلیدی، ترامپ را با اختلاف اندک در شش ایالت از هفت ایالت محل نبرد، از هریس جلوتر عنوان کرده است.

بر اساس این نتایج، ترامپ با اختلاف یک درصد در آریزونا، ۰.۲ درصد در نوادا، ۰.۹ درصد در میشگیان، ۰.۱ درصد در پنسیلوانیا، ۰.۵ درصد در کارولینای شمالی و ۰.۵ درصد در جورجیا از هریس جلوتر است.

مطابق با نظرسنجی این موسسه، ویسکانسین تنها ایالتی است که هریس پیشتازتر از ترامپ است و رقیب جمهوریخواه خود را با ۰.۳ درصد اختلاف شکست داده است. در چنین سناریویی ترامپ ۳۰۲ رای الکترال کالج‌ها را از آن خود خواهد کرد و هریس تنها می‌تواند ۲۳۶ رای کسب کند.

نظرسنجی سی بی اس و یوگاو از بین دو هزار و ۷۱۹ رای دهنده در سطح ملی نشان داد که هریس با ۳ درصد اختلاف از ترامپ جلوتر است (۵۱ در مقابل ۴۸). هنگامی که نظرسنجی‌ها به تفکیک ایالتی انجام شد اختلاف برتری هریس در مقابل ترامپ به تنها یک درصد (۵۰ در برابر ۴۹) رسید.

این نظرسنجی در بازه زمانی بین ۸ تا ۱۱ اکتبر (۲۰-۱۷) انجام شده و حاشیه خطای مثبت و منفی ۲.۳ درصد برای آن محاسبه شده است.

نظرسنجی‌ای بی سی نیوز و آیپسوس با مشارکت هزار و ۷۱۴ رای دهنده احتمالی در بازه زمانی مشابهی انجام شده و نشان داد که هریس با ۵۰ درصد آرا در مقایسه با ترامپ با ۴۸ درصد آرا رقیب پیشتاز است. این نظرسنجی با حاشیه خطای مثبت و منفی ۲.۵ درصد انجام شده است.

منبع: ایرنا


12104868
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا احتمال داد که با چین و روسیه برای اجرای طرحی سه‌جانبه در زمینه خلع سلاح هسته‌ای همکاری کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در واکنش به پیروزی یک مسلمان دموکرات به عنوان شهردار نیویورک، مدعی شد که از این پس مردم نیویورک به شهرهای دیگر خواهند رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام آمریکایی گفت که ایالات متحده پیش‌نویس قطعنامه‌ای در مورد طرح صلح ترامپ برای غزه را با ۱۰ عضو منتخب شورای امنیت به اشتراک خواهد گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یکی از مظنونان سرقت از موزه لوور، نگهبان سابق یک مرکز فرهنگی مهم و چهره‌ای شناخته‌شده در شبکه‌های اجتماعی بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع امنیتی می‌گویند تیم ترکیه و حماس در مورد مراحل بعدی طرح غزه بحث کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس شورای امنیت روسیه گفت که کشورش به دلیل اقدامات آمریکا مجبور به ارزیابی و امکان‌سنجی آماده‌سازی برای آزمایش‌های هسته‌ای شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا اوایل روز چهارشنبه، پس از درخواست ترامپ برای از سرگیری آزمایش‌ سلاح‌های هسته‌ای، یک موشک بالستیک قاره‌پیما را شلیک کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان جهانی بهداشت هشدار داد که قحطی در بخش‌هایی از سودان تأیید شده و خطر گسترش آن نیز وجود دارد که نشان دهنده اقدام دیرهنگام بین‌المللی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس امشب بقایای یک اسیر دیگر اسرائیلی را تحت توافق آتش‌بس غزه بازمی‌گرداند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت ساخت و ساز و مسکن رژیم صهیونیستی دو مناقصه برای ساخت ۳۵۶ واحد مسکونی در کرانه باختری اشغالی صادر کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است