بین‌الملل 16:43 - 24 مهر 1403
نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که در هفته‌های پایانی رقابت‌های انتخاباتی در آمریکا اختلاف برتری هریس و ترامپ کاهش یافته است.

رقابت تنگاتنگ هریس و ترامپ در ایالت‌های کلیدی آمریکا

نیوزویک نوشت: در حالی که تنها سه هفته تا انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده است، کامالا هریس نامزد دموکرات‌ها در نظرسنجی‌های «ملی» از دونالد ترامپ رقیب جمهوریخواه جلوتر است، اما پیش‌بینی پیروزی دو رقیب در ایالت‌های کلیدی، به‌دلیل رقابت تنگاتنگ آنها امکانپذیر نیست.

این رسانه آمریکایی افزود: نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که در هفته‌های پایانی رقابت‌های انتخاباتی در آمریکا اختلاف برتری هریس و ترامپ کاهش یافته است.

در هفت ایالت تعیین کننده سرنوشت آمریکا، هریس و ترامپ همچنان با فاصله اندک رقابت می‌کنند و در میانگین نظرسنجی‌ها هیچ یک از نامزد‌ها بیشتر از ۲ درصد اختلاف در آرا با دیگری ندارد.

پیروزی هریس در انتخابات ماه نوامبر منوط به پیروزی او در سه ایالت میدان نبرد پنسیلوانیا، میشگان و ویسکانسین است. ترامپ در مقابل برای کسب ۲۷۰ رای الکترال‌ها به پیروزی در ایالت‌های موسوم به کمربند آفتاب شامل کارولینای شمالی، جورجیا و پنسیلوانیا نیاز دارد.

موسسه فایو ترتی ایت در جمع بندی نظرسنجی‌های انجام شده در سطح ملی، برتری هریس در مقابل ترامپ را ۲.۴ درصد و یا به عبارتی ۴۸.۵ درصد در مقابل ۴۶.۱ درصد اعلام کرد.

در اکتبر گذشته هریس با ۲.۶ درصد از ترامپ در نظرسنجی‌های ملی جلوتر بود که پیش بینی جدید فایو ترتی ایت، کاهش ۰.۲ درصدی را نشان می‌دهد.

نت سیلور نظرسنجی که فایو ترتی ایت را تاسیس کرد اکنون با استفاده از الگوی پیش بینی مشابهی برتری هریس در مقابل ترامپ در سطح ملی ۲.۸ درصد عنوان می‌کند و ارقام نظرسنجی‌های مربوط به ترامپ اکنون در مقایسه با هفته پیش افزایش ۰.۲ نقطه‌ای را نشان می‌دهد.

نظرسنجی ریل کلیر پالیتیکس نیز برتری هریس در مقابل ترامپ را در نظرسنجی‌های ملی با اختلاف ۱.۷ درصد (۴۸.۹ در برابر ۴۷.۲ به نفع هریس) نشان می‌دهد.

پیش بینی دیسشن دسک و تارنمای هیل نیز شانس هریس برای پیروزی در مقابل ترامپ را ۵۱ درصد اعلام و رقابت را به شکل ویژه‌ای نزدیک توصیف کرده است.

بر اساس گزارش فایو ترتی ایت، هریس اکنون با ۰.۶ درصد اختلاف در ویسکانسین، ۰.۷ درصد در پنسیلوانیا، ۰.۸ درصد در میشگان و ۰.۶ درصد در نوادا از ترامپ جلو است.

اما ترامپ در سه ایالت کلیدی باقی مانده شامل کارولینای شمالی با ۰.۹ درصد، در جورجیا با ۱ درصد و در آریزونا با ۱.۸ درصد اختلاف از هریس جلوتر است.

نظرسنجی‌های ریل کلیر پالیتکس در ایالت‌های کلیدی، ترامپ را با اختلاف اندک در شش ایالت از هفت ایالت محل نبرد، از هریس جلوتر عنوان کرده است.

بر اساس این نتایج، ترامپ با اختلاف یک درصد در آریزونا، ۰.۲ درصد در نوادا، ۰.۹ درصد در میشگیان، ۰.۱ درصد در پنسیلوانیا، ۰.۵ درصد در کارولینای شمالی و ۰.۵ درصد در جورجیا از هریس جلوتر است.

مطابق با نظرسنجی این موسسه، ویسکانسین تنها ایالتی است که هریس پیشتازتر از ترامپ است و رقیب جمهوریخواه خود را با ۰.۳ درصد اختلاف شکست داده است. در چنین سناریویی ترامپ ۳۰۲ رای الکترال کالج‌ها را از آن خود خواهد کرد و هریس تنها می‌تواند ۲۳۶ رای کسب کند.

نظرسنجی سی بی اس و یوگاو از بین دو هزار و ۷۱۹ رای دهنده در سطح ملی نشان داد که هریس با ۳ درصد اختلاف از ترامپ جلوتر است (۵۱ در مقابل ۴۸). هنگامی که نظرسنجی‌ها به تفکیک ایالتی انجام شد اختلاف برتری هریس در مقابل ترامپ به تنها یک درصد (۵۰ در برابر ۴۹) رسید.

این نظرسنجی در بازه زمانی بین ۸ تا ۱۱ اکتبر (۲۰-۱۷) انجام شده و حاشیه خطای مثبت و منفی ۲.۳ درصد برای آن محاسبه شده است.

نظرسنجی‌ای بی سی نیوز و آیپسوس با مشارکت هزار و ۷۱۴ رای دهنده احتمالی در بازه زمانی مشابهی انجام شده و نشان داد که هریس با ۵۰ درصد آرا در مقایسه با ترامپ با ۴۸ درصد آرا رقیب پیشتاز است. این نظرسنجی با حاشیه خطای مثبت و منفی ۲.۵ درصد انجام شده است.

منبع: ایرنا


12104868
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» امیر قطر در حاشیه کنفرانس دوحه ۲۰۲۵ با سران سیاسی سنی عراق دیدار کرد و ضمن حمایت از ثبات عراق، بر ضرورت تشکیل دولتی فراگیر تأکید شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هشدار یک اتاق فکر آمریکایی نشان می‌دهد نادیده‌گرفتن چین می‌تواند آمریکا را به بحران تاریخی بکشاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تیراندازی در دانشگاه کنتاکی یک نفر کشته و نفر دیگری به‌شدت زخمی شد و همزمان، حادثه چاقوکشی در کارولینای شمالی نیز جان یک دانش‌آموز را گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پشت شعار‌های پرزرق‌وبرق آکوس، واقعیتی تلخ پنهان است: ناتوانی ساختاری غرب در تحقق وعده‌های نظامی بزرگ.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی‌که لاذقیه صحنه جشن‌های سالگرد سقوط نظام اسد بود، اعتصاب فراگیر علویان و قتل مشکوک یک جوان، چهره‌ای متشنج از ساحل سوریه ترسیم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا به همتای اوکراینی خود چند روز فرصت داده است تا به پیشنهاد او برای آتش‌بس با روسیه پاسخ دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل در پاسخ به ادعای فرمانده ارتش اسرائیل درباره «خط زرد» به عنوان «خط مرزی جدید» اعلام کرد که «قاطعانه» با هرگونه تغییر در مرزهای غزه مخالف است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی بارش باران شدید و جاری شدن سیل در استان سلیمانیه در منطقه کردنشین شمال عراق دو نفر کشته و پنج نفر دیگر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری اعلام کردند که گلوله‌های خمپاره با منشأ ناشناخته در نزدیکی فرودگاه المزه دمشق فرود آمدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنتونیو کاستا در پاسخ به انتقادات تند ئیس جمهور آمریکا از رهبری سیاسی اروپا تأکید کرد که متحدان باید از مداخله در سیاست داخلی یکدیگر خودداری کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است