بین‌الملل 18:46 - 01 آبان 1400
رئیس جمهور ترکیه به وزارت خارجه دستور داده تا ۱۰ سفیر از جمله سفیران ایالات متحده، آلمان و فرانسه را به عنوان «عناصر نامطلوب» معرفی کند.

دستور اردوغان برای «نامطلوب خواندن» ۱۰ سفیر اروپایی و آمریکایی

به گزارش ایسنا، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه پس از درخواست سفیران اروپایی و آمریکایی از آنکارا برای آزادی  «عثمان کاوالا» تاجر و فعال ترکیه‌ای متهم به دست داشتن در کودتا، از وزارت خارجه ترکیه خواست تا هر چه سریعتر آنها را به عنوان «عناصر نامطلوب» معرفی کند.

روز سه شنبه گذشته، وزارت خارجه ترکیه سفیران ۱۰ کشور ایالات متحده، آلمان، دانمارک، فنلاند، فرانسه، هلند، سوئد ،کانادا ،نروژ و نیوزلند را به دلیل صدور «بیانیه‌ای غیرمسئولانه» فراخواند.

۱۰ سفیر آمریکایی و اروپایی در این بیانیه خود خواستار یک راه حل عادلانه و سریع برای پرونده کاوالا شدند که از اواخر سال ۲۰۱۷ به اتهام تأمین مالی اعتراضات و شرکت در کودتای نافرجام در زندان است.

در بیانیه‌ای که توسط برخی از این سفارتخانه‌ها به اشتراک گذاشته شد، ضمن درخواست برای یافتن راه حلی منصفانه و سریع برای پرونده کاوالا، نسبت به تاثیرات منفی آن پرونده بر رعایت دموکراسی در ترکیه ابراز نگرانی شده بود.

کاوالا سال گذشته از اتهامات مربوط به اعتراضات سراسری در سال ۲۰۱۳ تبرئه شد؛ اما این حکم امسال لغو شد و با اتهامات دیگری در پرونده کودتا مربوط به سال ۲۰۱۶ همراه شد.

وزارت خارجه ترکیه، سفیران ۱۰ کشور از جمله آمریکا، آلمان و فرانسه را که خواستار آزادی عثمان کاوالا، تاجر و فعال مدنی شده بودند، احضار کرد.

شورای اروپا همچنین گفته است که اگر کاوالا آزاد نشود، روند تخلف علیه ترکیه را آغاز خواهد کرد. جلسه بعدی رسیدگی به پرونده کاوالا، که همه اتهامات خود را رد کرده است، در تاریخ ۲۶ نوامبر برگزار می شود.

انتهای پیام


11285320
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش روزنامه اسرائیلی یدیعوت احارونوت، مقامات اسرائیلی از پیشنهاد جدید آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل درباره غزه ابراز نگرانی کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اداره دفاع مدنی عراق از وقوع آتش‌سوزی در یک انبار مواد غذایی در شهرستان کوفه استان نجف خبر داد که در مجاورت سوله‌های کمیساریای عالی انتخابات این کشور واقع شده بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی روز جمعه پیکر ۱۵ شهید دیگر از مردم غزه را تحویل داد که هشتمین انتقالی از زمان اجرای توافق آتش‌بس است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی دیدار‌های پیاپی الجولانی با مقامات روسیه و آمریکا، دیپلماسی نوین دمشق مبتنی بر ایجاد توازن بین قدرت‌های جهانی و بازتعریف نقش منطقه‌ای این کشور در حال شکل‌گیری است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرویس امنیتی روسیه (اف‌اس‌بی) اعلام کرد یک طرح اوکراینی برای ترور یک مقام ارشد دولت روسیه را هنگام بازدید از آرامگاه بستگانش در مسکو خنثی کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان عفو بین‌الملل با محکومیت قانون جدید کنست رژیم صهیونیستی که صدور حکم اعدام برای فلسطینیان متهم به «عملیات ضدصهیونیستی» را الزامی می‌کند، این قانون را گامی خطرناک در تبعیض سیستماتیک و نقض حقوق بشر خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پنتاگون از تأیید فروش قطعات جنگنده به ارزش ۳۳۰ میلیون دلار به تایوان خبر داده که نخستین معامله تسلیحاتی واشنگتن به تایپه از زمان به قدرت رسیدن مجدد ترامپ محسوب می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش رژیم صهیونیستی از مرگ ناگهانی و مشکوک یک سرباز ۱۸ ساله این رژیم، در یک پایگاه آموزشی در جنوب سرزمین‌های اشغالی خبر داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مؤسسه أریج از ارائه ۱۹۴ طرح شهرکسازی جدید توسط رژیم صهیونیستی در ۱۰ ماهه سال جاری خبر داده که شامل احداث ۲۶ هزار واحد مسکونی و مصادره ۳۰ هزار دونم از اراضی فلسطینیان می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس هند موجی از عملیات گسترده را علیه حزب جماعت اسلامی، گروه سیاسی ممنوعه در کشمیر، انجام داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است