اقتصادی 10:28 - 24 آبان 1403
شنبه ۲۶ آبان حراج سکه مرکز مبادله برگزار خواهد شد.

حراج بعدی ربع سکه ۱۴۰۳ چه زمانی برگزار می‌شود؟

شنبه ۲۶ آبان‌ماه، ربع سکه بهار آزادی ضرب سال ۱۴۰۳، نیم سکه طلای بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶ و تمام سکه طلای بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶ بانک مرکزی، بدون بسته بندی عرضه می شود. زمان وجه برای شرکت در این حراج، ساعت ۸ تا ۲۳ روز جمعه مورخ ۲۵ آبان‌ماه است.



گفتنی است، زمان شروع جلسه حراج ساعت ۱۲ شنبه ۲۶ آبان‌ماه خواهد بود و بازه ثبت سفارش نیز از ساعت ۱۲ الی ۱۴است. همچنین باید اشاره کرد تمام اشخاص حقیقی با تابعیت ایرانی بالای ۱۸ سال تمام می‌توانند در این حراج شرکت کنند و حداکثر حجم سفارش و خرید برای هر متقاضی مجموعا ۵ قطعه سکه است. 



نکته دیگری که مرکز مبادله به آن اشاره کرده واریز وجه از هر کارت بانکی متقاضی که دارای شماره شبا باشد، امکان پذیر است زمان بندی تحویل هم پس از حراج اطلاع رسانی خواهد شد.

گفتنی است،  از ۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۲ تاکنون، ۳۴ حراج از طریق سامانه معاملات سکه طلای مرکز مبادله ایران برگزار شده است که طی این حراج ها، در مجموع ۴۶۸ هزار و ۳۸۶ قطعه انواع سکه طلا به متقاضیان تخصیص داده شده است. سهم ربع سکه از این حجم تخصیص ۲۵۱ هزار و ۳۴۰ قطعه، نیم سکه ۸۴ هزار و ۱۴۷ قطعه و تمام سکه ۱۳۲ هزار و ۸۹۹ قطعه است.


12116694
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سه فروند هواپیما پس از تعمیرات تخصصی به خطوط پروازی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران بازگشتند
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون تحول هوشمند نظام مالیاتی گفت:روند نسبت اعتبار مالیاتی مستند به صورتحساب کاغذی به کل اعتبار مالیاتی ابرازی مودیان در اظهارنامه‌های مالیات بر ارزش افزوده از ۱۰۰ درصد دوره تابستان ۱۴۰۱ به حدود ۸ درصد در دوره تابستان ۱۴۰۴ رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز دوشنبه ۱۷ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توانیر با هشدار درباره رشد انفجاری تقاضای برق در کشور تأکید کرد: اصلاح قیمت‌گذاری، توسعه بهینه‌سازی و مشارکت مردم سه ستون اصلی عبور از ناترازی برق هستند؛ بدون این سه، هیچ طرح توسعه‌ای با هزاران مگاوات ظرفیت جدید پاسخگوی رشد مص...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: اجرای طرح مالیات بر سوداگری و عایدی سرمایه نقش بسیار موثری در کاهش اثرات تورمی و سوداگری در بازار دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمارهای اعلام شده مناطق آزاد در بخش سرمایه‌گذاری، ۴,۰۴۱,۰۸۲ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری داخلی با رشد ۳۰ درصدی و ۴۶۱ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی با رشد ۶۹۱ درصدی جذب شده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پرواز بارورسازی ابر‌ها امروز در مناطق عملیاتی شمال غرب (حوضه آبریز دریاچه ارومیه) با هدف افزایش بارش در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و کردستان انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: فرزین برای پاسخگویی نسبت به نرخ دلار باید در مجلس حاضر شود که در همین راستا امروز جلسه‌ای در این خصوص برگزار خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه‌ریزی وزارت نفت گفت: با هوشمندسازی زنجیره توزیع فرآورده‌ها، شناسایی ۶۶ هزار پروانه فعالیت غیرمعتبر و بیش از ۲ هزار کارت سوخت قاچاق‌محور امکان‌پذیر شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از انتشار فراخوان جذب ۵۰۰ مدیر برای دستگاه‌های دولتی و اجرایی از فردا (سه‌شنبه) خبر داد و جزئیات شرایط مدیران مورد نیاز را تشریح کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است