سیاسی 14:00 - 19 مهر 1404
سفیر ایران در مکزیک بر ضرورت تقویت همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های فرهنگی و گردشگری و افزایش همکاری میان شهرداری تهران و مکزیکوسیتی با هدف انتقال تجربه تأکید کرد.

تأکید ایران و مکزیک بر ضرورت تقویت همکاری‌های فرهنگی و گردشگری

باشگاه خبرنگاران جوان - با هماهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران و وزارت خارجه مکزیک، مراسم باشکوه روز تهران در فضای باز شهرداری میگل هیدالگوی مکزیکوسیتی برگزار شد. در این مراسم که شماری از مقامات محلی، نمایندگان مجلس مکزیک، بیش از سیصد شهروند مکزیکی و ایرانی مقیم این کشور حضور داشتند؛ ابتدا سرود ملی دو کشور نواخته شد و سپس نماینده وزارت خارجه و شهردار این شهر و سفیر جمهوری اسلامی ایران درخصوص اهمیت همکاری‌های دو شهر بزرگ و پرجمعیت تهران و مکزیکوسیتی سخنرانی کردند.

«ابوالفضل پسندیده» سفیر جمهوری اسلامی ایران در سخنرانی خود ضمن اشاره به قدمت ۱۲۳ ساله روابط ایران و مکزیک و بیان مشترکات دو کشور، بر ضرورت تقویت همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های فرهنگی و گردشگری و افزایش همکاری میان شهرداری تهران و مکزیکوسیتی با هدف انتقال تجربه تأکید کرد.

همزمان با برگزاری روز تهران، نمایشگاه فرهنگی شامل تابلو‌های بزرگ آثار باستانی و مراکز دیدنی ایران و کتاب‌ها و عکس‌های زیبا از زندگی مردم در تهران افتتاح و در حاشیه مراسم مذکور با همکاری ایرانیان مقیم، انواع غذا‌های ایرانی به شهروندان مکزیکی معرفی و ارائه شد.

مکزیکوسیتی بزرگ‌ترین پایتخت اسپانیایی زبان جهان است که شباهت‌های بسیار زیادی با تهران دارد. جمعیت این شهر بالغ بر ۲۵ میلیون نفر جمعیت است. شهرداری میگل هیدالگو مکزیکوسیتی، منطقه‌ای بسیار بزرگ و تاثیرگذار را شامل می‌شود که بیش از نود درصد سفارت خانه‌های خارجی و دفاتر اکثریت شرکت‌های بزرگ چندملیتی در این منطقه هستند.

منبع: ایرنا


12233452
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس می‌گوید نیاز به یک ابتکار ژئوپلیتیک جدید در منطقه در مقابله با پیمان ابراهیم حائز اهمیت است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور گفت: بیش از ۲ میلیون نفر تاکنون به منظور شرکت در اجتماع عظیم و معنوی اربعین از طریق سامانه سماح ثبت نام کرده‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس مجلس می‌گوید به رئیس‌جمهور متوهم آمریکا توصیه می‌کنیم تا قبل از اینکه شکستی سنگین‌تر از شکست قبلی را تجربه کند، محل زندگی ما را ترک کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ضمن بررسی آخرین وضعیت زیرساخت‌های حمل‌ونقل و خسارات وارد شده به پایانه‌های مرزی بنادر و شبکه‌های جاده‌ای و ریلی، حملات آمریکا به این زیرساخت‌های غیرنظامی را مصداق آشکار جنایت جنگی دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گودرزی اعلام کرد جلسه امروز مجلس به‌صورت وبیناری برگزار شد که در این نشست کلیات لایحه «جنایات بین‌المللی» با رأی نمایندگان به تصویب رسید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رسیدگی‌های دیوان محاسبات کشور نشان از ترک‌فعل بانک مرکزی در ایجاد زیرساخت‌های سامانه جامع اطلاعات ارزی دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید اینکه مسئولی در دولت با افتخار پشت تریبون بگوید ما نمی‌توانیم و هیچ راهی جز گرانی وجود ندارد، به معنای ناتوانی یک مدیر است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به سفر هیئت عمانی به تهران گفت: تغییری در وضعیت تردد در تنگه ایجاد نشده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از ارائه ۱۲ طرح برای مدیریت یکپارچه بر تنگه هرمز خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کاردار موقت اوکراین در تهران در پی حمله به شناور تجاری ایران در دریای خزر که به شهادت و زخمی شدن شماری از خدمه انجامید، به وزارت امور خارجه احضار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است