سیاسی 12:13 - 06 خرداد 1402

تشکیل قرارگاه جوانی جمعیت در ستاد کل نیروهای مسلح

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش صبح امروز (شنبه) در حاشیه همایش فرماندهان و مسئولان عالی نیروهای مسلح که به‌مناسبت روز ملی جوانی جمعیت در ستاد فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ستاد کل نیروهای مسلح قرارگاهی را به نام جوانی جمعیت تشکیل داده که این قرارگاه ۱۲ تکلیف را برای نیروهای مسلح تعیین کرده است و نیروهای مسلح در حال اجرای آن هستند.

امیر موسوی افزود: بخشی از مواردی که در این تکالیف آمده، مشوق‌های فرزندآوری است؛ بدین ترتیب که در صورت ازدواج وامی تعلق می‌گیرد، امتیازات بیشتری برای دریافت منازل سازمانی اختصاص می‌یابد، وضعیت تأهل در نقل و انتقالات لحاظ می‌شود و هدیه فرزندآوری هم اعطا خواهد شد.

فرمانده کل ارتش ادامه داد: اما در رابطه با درمان ناباروری هم اقدامات خوبی صورت گرفته که از آن جمله می‌توان به درمان رایگان این بیماری اشاره کرد؛ از سوی دیگر به دنیا آمدن هر یک از فرزندان نیز امتیازات جداگانه‌ای به همراه دارد.

وی اضافه کرد: کارهای فرهنگی خوبی هم در حال انجام است؛ به‌عنوان مثال مراسم ازدواج‌هایی که در مراکز آموزشی و دانشگاه‌های نیروهای مسلح به‌صورت گروهی برگزار می‌شود، تمام مخارج آن را نیروهای مسلح پرداخت می‌کنند و در کنار آن، سفرهای زیارتی هم برای زوج‌ها لحاظ خواهد شد.

سرلشکر موسوی خاطرنشان کرد: اتفاقی که در ارتش رخ داده، این است که ما کارکنان وظیفه را در موضوع ازدواج و فرزندآوری از نیروهای کادر جدا نکردیم.

فرمانده کل ارتش در پایان گفت: امیدواریم این خطر بزرگ پیری جمعیت که کشورمان را تهدید می‌کند به تدریج رفع شود و جامعه به سمت جوانی پیش برود.


11900893
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس درباره فرایند استیضاح و سوال از وزرا در صحن توضیح داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گزارش کمیسیون کشاورزی مجلس درباره بررسی علل آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی منطقه الیت در صحن مجلس قرائت شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده سوال‌کننده از وزیر نیرو اعلام کرد به صورت مشروط از توضیحات وزیر قانع شد و من فرصت ۶ ماهه به وزیر می‌دهم تا برنامه‌های مرتبط عملیاتی شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گزارش کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس درباره بررسی علل آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی منطقه الیت در صحن مجلس قرائت شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یزدیان می‌گوید امروز در دنیا در بیش از ۵۰ کشور دنیا در بحث عملیات‌های جوی دارد کار می‌شود، اما متأسفانه کشور ما در این زمینه هیچ کاری انجام نمی‌دهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» علی‌آبادی می‌گوید اقدامات وزارت نیرو در بهره‌برداری از فناوری‌های نوین آب‌های جوی در چهار مسیر کلان دنبال شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» علی‌آبادی می‌گوید اقدامات وزارت نیرو در بهره‌برداری از فناوری‌های نوین آب‌های جوی در چهار مسیر کلان دنبال شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم گرامیداشت روز ملی کشور قطر شامگاه دوشنبه با حضور جمعی از مقامات ایرانی، سفرا و رؤسای نمایندگی‌های خارجی مقیم تهران برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سومین نشست کمیته سه‌جانبه مشترک ایران، عربستان سعودی و چین ظهر امروز (سه‌شنبه ۱۸ آذرماه) در تهران برگزار می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یکی از دستورکارهای امروز مجلس سوال نمایندگان از وزیر نیرو است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است