اقتصادی 17:41 - 15 مهر 1403
مدیر اجرایی سندیکای چای گفت: براساس آمار، سطح کنونی باغات چای کشور ۱۸ هزار هکتار است.

سطح باغات چای کشور ۱۸ هزار هکتار است

صادق حسنی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، از آغاز برداشت چین چهارم برگ سبز چای خبر داد و گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال تولید چای خشک به ۳۰ هزارتن برسد.

به گفته او، بنابر آمار سال گذشته ۴۲ هزارتن چای وارد کشور شد که امسال هم سقف کل ثبت سفارش ۴۰ هزارتن است.

حسنی ادامه داد: واردات چای توسط ۱۶۸ نفر که توسط وزارت جهاد مجاز به واردات هستند، انجام می‌شود. براین اساس سال گذشته در ازای ۱۱ هزار و ۵۰۰ تن خرید، مجوز ۲۳ هزارتن چای گرفتند. حال جای این سوال مطرح است که براساس کدام قانون واردات توسط این ۱۶۸ نفر باید انجام شود؟

مدیر اجرایی سندیکای چای، سطح زیرکشت باغات چای را ۱۸ هزار هکتار اعلام کرد و افزود: بنابر آمار ۷ تا ۸ هزار هکتار از باغات رها شده‌اند که با وضعیت فعلی واردات، قیمت چای صادراتی و اتخاذ تصمیمات خلق الساعه، امکان بازگشت آنها وجود ندارد.

او حداکثر مصرف سالانه چای کشور را ۵۰ تا ۶۰ هزارتن اعلام کرد و گفت: با توجه به افزایش واردات قهوه و تغییر فرهنگ مصرف، با بازگشت باغات چای، امکان خوداتکایی وجود دارد.

خبرنگار: آزاده محبی


12101340
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک سپه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به اطلاع مشتریان گرامی می‌رساند، با توجه به به‌روز‌رسانی سامانه‌ها و اطلاعات، مشکل ارائه خدمات کارت‌های نقدی این بانک برطرف شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام صنایع غذایی کشور در شرایط فعلی برای تامین نیاز‌های مردم، فعالیت صنایع مرغ وگوشت ۳ شیفت کاری می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بازسازی بنیاد مسکن گفت: تا به امروز ۶۰ هزار نفر از متقاضیان رابه بانک‌ها معرفی کرده‌ایم و حدود ۱۰ هزار فقره تسهیلات هم پرداخت شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: در شرایط فعلی بانک مرکزی یک میلیارد دلار ارز مربوط به بدهی گذشته به واردکنندگان داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن کشتارگاه‌ها و صنایع بسته بندی طیور کشور گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید، کمبودی در عرضه مرغ نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» صندوق‌های درآمد ثابت امروز ۳۱ خردادماه، از ساعت ۹ تا ۱۱ قابل معامله هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ساعت ۱۴ امروز (شنبه، ۳۱ خردادماه) خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» براساس گفته مسئولان با توجه به اتخاذ تمهیدات مناسب مبنی بر افزایش سهمیه آرد نانوایی استان‌های مسافر پذیر و افزایش ساعات کار واحد‌ها دیگر‌خبری از صف‌های طولانی نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید و عرضه نگرانی مبنی بر تامین میوه و صیفی وجود ندارد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت:ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز گزارش شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است