علمی فناوری 14:56 - 03 آبان 1399
انتخابات انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران ۲۹ مهر ماه به صورت الکترونیکی برگزار و نتایج آن اعلام شد.

نتایج انتخابات انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران اعلام شد

بهگزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، در این انتخابات که ۲۹ مهر ماه به صورت الکترونیکی برگزار شد ۱۱۴ انجمن‌ علمی دانشجویی شرکت کردند که ۸۴ انجمن توانستند حد نصاب لازم را به دست آورند.

انتخابات آن دسته از انجمن‌های علمی دانشجویی که در این دوره به حد نصاب نرسیدند یا شرکت نکردند؛ در نیمه دوم آبان ماه برگزار می‌شود. زمان‌بندی برگزاری آن از سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی نگارستان به آدرس cultural.ut.ac.ir اعلام خواهد شد.

علاقه‌مندان برای مشاهده نتایج انتخابات می توانند بر روی عنوان هر انجمن در لینک https://cultural.ut.ac.ir/NewsDetails/۳۱ کلیک کرده و اسامی افراد منتخب را مشاهده کنند.

انتهای پیام


10778172
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس باشگاه دانش پژوهان جوان از تخصیص امتیاز ویژه برای پذیرفته‌شدگان مرحله اول المپیاد علمی کشور در تسهیلات بنیاد ملی نخبگان خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزارت علوم برای تقویت رشته‌های نوظهور، سال آینده در هفت رشته تخصصی دانشجو به خارج اعزام می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به آخرین وضعیت ذخایر دارویی کشور، نسبت به موجودی پایین کارخانه‌ها و داروخانه‌ها هشدار داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» استرس محرکی است که شروع برخی بیماری‌ها را تسریع می‌کند و می‌تواند منجر به ریزش مو شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل OpenAI با یک طرح بلندپروازانه به دنبال یافتن راهی به فضا برای آینده هوش مصنوعی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس انجمن شرکت‌های پخش دارو و مکمل‌های انسانی، شرکت‌های پخش از بازار دارو ۱۵۷ همت طلب دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بین سرعت غذا خوردن و وضعیت روانی با روده و مغز ارتباط وجود دارد، به گونه‌ای که وقتی غذا با سرعت خورده می‌شود، هضم طبیعی مختل می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بین سرعت غذا خوردن و وضعیت روانی با روده و مغز ارتباط وجود دارد، به گونه‌ای که وقتی غذا با سرعت خورده می‌شود، هضم طبیعی مختل می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یوسف حجت با بیان اینکه مطالبه‌گری نباید شخصی باشد، از دانشجویان خواست با ارائه راهکار‌های علمی به رفع دغدغه‌های کشور کمک کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارتون‌هایی که پر از جادو و نقض قوانین طبیعت هستند، بر توانایی کودک در تمرکز و کنترل رفتارشان تأثیر منفی می‌گذارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است