علمی فناوری 14:27 - 30 فروردین 1404
به گفته معاون آموزشی وزارت بهداشت، بدهی دانشگاه‌ها در حدود ۱۰۰ همت است.

بدهی ۱۰۰ همتی دانشگاه‌ها/ افزایش ظرفیت پذیرش در رشته پزشکی به بودجه ۳۷ همتی نیاز دارد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمید جنیدی‌مقدم - سید جلیل حسینی معاون آموزشی وزارت بهداشت در نشست خبری بیست و ششمین همایش آموزش پزشکی و هجدهمین جشنواره شهید مطهری گفت: اکنون افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی انجام می شود و وزارت بهداشت تحولات آموزش پزشکی را مورد بررسی قرار داده است.

به گفته وی برنامه تحول آموزش پزشکی با حفظ کیفیت و عدالت به خوبی انجام می شود. موضوع بین المللی سازی دانشگاه ها با هدف جذب دانشجوی خارجی به همراه اعتباربخشی دانشگاه ها از جمله مقولات مهم محسوب می شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت تصریح کرد: ارتقای اخلاق پزشکی و حرفه ای جزو فعالیت معاونت آموزشی است و  توسعه فناوری های نوین و هوشمند سازی، بازنگری برنامه های آموزشی، ارزیابی و نظارت، ماموریت گرایی و آمایش سرزمینی از جمله شاخص های این معاونت بوده که در این خصوص کارگروه ها و ماموریت ها مشخص شده است.

 حسینی ادامه داد: این همایش با عنوان آموزش علوم پزشکی در عصر هوش مصنوعی در محورهای مختلفی برگزار می شود. مدیریت آموزشی در زمینه هم خوانی درس ها با تحولات آموزشی، حمایت های تاب آوری رزیدنت و استاد از جمله محورهای این حمایت محسوب می شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت بیان کرد: در زمبنه ارتقای سلامت روان دانشجویان از کارشناسان و متخصصان این امر دعوت شده و کمیته ای در این خصوص تشکیل شده است و گزارش های این حوزه از دانشگاه ها به صورت مستمر گرفته می شود. 

 حسینی ادامه داد: افزایش ظرفیت پزشکی از ۸۰۰۰ به ۱۶۰۰۰ نفر باعث بروز مشکلاتی در دانشگاه ها شده است و کلاس های درس و حتی خوابگاه های دانشجویی شلوغ هستند. وزارت بهداشت بودجه ۳۷ همت برای این  افزایش ظرفیت پزشکی درخواست داده که تا این لحظه محقق نشده است.

او افزود:  بدهی ۱۰۰ همتی دانشگاه ها شامل نیروی انسانی، بیمارستان ها توسط مجلس در بودجه امسال در نظر گرفته است؛ اکنون ۱۰۰ هزار پزشک عمومی دارای ساره نظام پزشکی بوده و ۳۰ هزار نفر ، تمایلی برای فعالیت در این کار ندارند و طبابت نمی کنند.

سید جلیل حسینی افزود: اکنون برنامه ریزی شده به ازای جمعیت ۲/۳ پزشک عمومی در کشور داشته باشیم. حدود ۲۵۰ هزار پزشک تا آخر برنامه هفتم در کشور خواهیم داشت.برای سال جاری ۳۴۰۰ دندان پزشک جذب می شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد: جایگاه ایران در زمینه تولید علم در منطقه در رتبه دوم است و موضوع هوش مصنوعی در آموزش پزشکی و فناوری مسئله مهمی محسوب می شود.

در ادامه مراسم حوریه محمدی دبیر علمی بیان کرد: استفاده از فناوری و هوش مصنوعی از جمله محورهای این همایش است.

به گفته وی در این همایش.سمپوزیوم بین المللی به صورت سوال و جواب و داخلی نیز در کنار کارگاه های آموزشی برگزار خواهد شد.

محمدی  ادامه داد: در این همایش ۶۴ مقاله داوری و در نهایت ۱۷ اثر برتر معرفی خواهند شد. جشنواره شهید مطهری در بخش دانشجویی به موضوع  ایده های نوآورانه و با هدف فکر کردن دانشجو به راه حل های جدید و ۹ ایده نو در این بخش به دبیرخانه ارسال شده است.

وزارت بهداشت توصیه کرده که برای تحصیل به خارج از کشور نروند اما شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب کرده که آزمون از دانشجویان تحصیل کننده در خارج جهت  ادامه تحصیل در کشور گرفته می شود و یک نمره خاصی به عنوان نمره پایه در نظر گرفته شده است که این نمرات برای قبولی افراد بیشتر افزایش پیدا نمی کند.

در ادامه مراسم، حمید اکبری مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت تاکید کرد:  رقابت در کنکور تجربی برای سه رشته پزشکی، دندان پزشکی و داروسازی است و ۵۸۰ هزار نفر در کنکور تجربی قبول نشده و مسیر تحصیل در خارج از کشور را بر می گزینند.

به گفته وی  وزارت بهداشت ۷۰۰ دانشگاه را مورد تایید قرار داده و اسامی دانشگاه ها بر روی سایت وزارت بهداشت قرار گرفته است.کیفیت آموزش از نظر وزارت بهداشت موضوع مهمی است و مردم قبل از اقدام به تحصیل باید لیست دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت را چک کنند.


12180388
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آموزش پرورش شهر تهران، از ممنوع بودن ندادن کارت ورود به جلسه آزمون به دانش آموزان تحت هر عنوان خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون مشترک طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، به اهمیت جلوگیری از سقط جنین، ضرورت اجرای قوانین مرتبط و نقش فرهنگ‌سازی در کاهش این پدیده اشاره کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نظام پزشکی گفت: سامانه حامی با هدف مقابله با مداخله گران درمانی پزشک نما راه اندازی شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج اولیه دانشجویان استعداد درخشان در دوره دکتری (Ph.D) سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ دانشگاه تهران اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان فضایی ایران گفت: در سال‌های گذشته تلاش شده تا اکوسیستم صنعت فضایی توسعه یابد و به بلوغ برسد و اکنون شاهد شکل‌گیری شرکت‌های خصوصی توانمند در حوزه فضایی هستیم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تحقیقی جدید نشان می‌دهد کار بیش از ۵۲ ساعت در هفته می‌تواند ساختار مغز را تغییر داده و عملکرد‌های احساسی و شناختی را مختل کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت با بیان اینکه تأمین خوابگاه استاندارد، پیش‌نیاز تربیت کادر سلامت آینده است، گفت: ظرفیت فعلی خوابگاه‌ها ۹۶ هزار تخت است؛ به بیش از دو برابر این میزان نیاز داریم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، گفت: در اجلاس وزرای علوم کشور‌های عضو سازمان همکاری‌های شانگهای در زمینه‌های دیجیتال، آموزش بدون مرز و هوش مصنوعی بحث و گفت‌و‌گو و هفت سند همکاری امضا شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت گفت: پزشک خانواده نه تنها به عنوان ارائه دهنده مراقبت بلکه به عنوان یک آموزش دهنده و هماهنگ کننده سلامت نیز عمل می‌کند و نقش مهمی در مدیریت بیماری‌های مزمن، ترویج واکسیناسیون و غربالگری و تضمین تشخیص و ارجاع به موقع دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» فراخوان اعطای تسهیلات سرمایه در گردش در راستای تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان با هدف تخصیص بهینه منابع تسهیلات اشتغال‌زایی قانون بودجه سنواتی کل کشور منتشر شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است