اقتصادی 16:03 - 19 آذر 1403
رئیس اداره واگذاری راه و شهرسازی استان تهران گفت: در طرح جوانی جمعیت ۳۱ هزار نفر ثبت نام کرده‌اند که برای این میزان حدود۱۵۰۰ هکتار زمین لازم است.

ثبت نام ۳۱ هزار خانواده مشمول جوانی جمعیت برای دریافت زمین

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری -  حامد سماوات رئیس اداره واگذاری راه و شهرسازی استان تهران در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه   احداث پروژه های نهضت ملی مسکن به  طور کامل  در دست اجرا است گفت: سیاست های کلی نظام جمهوری اسلامی در ساخت مسکن مناسب و پایدار برای افراد واجد شرایط جزء راهبردهای اصلی نظام و دولت بوده که در راستای قانون جهش تولید مسکن در سراسر کشور در حال اجرا است.

وی ادامه داد: نظر به اهمیت تامین مسکن در راستای بند الف ماده ۵ و بند ۶ از ماده ۶  اساسنامه سازمان ملی زمین و مسکن و ماده ۷ قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن به منظور ایفای وظایف قانونی برای واگذاری و تامین زمین (جهت نهضت ملی مسکن , اقشار ویژه یا جوانی جمعیت که در حال حاضر ۳۱ هزار خانواده سه , چهار , پنج و شش فرزندی در استان تهران  برای  طرح جوانی جمعیت ثبت نام کرده اند.

 سماوات بیان کرد: برای این ۳۱ هزار خانواده  حدود ۱۵۰۰ هکتار زمین مناسب مورد نیاز است و باید نسبت به عمل به تمامی مفاد قانون جهش تولید مسکن اقدام و ظرفیت های قانونی بالفعل عملیاتی شود .  

وی با اشاره به سیاست های دولت در بخش تامین مسکن در قالب نهضت ملی مسکن از چهار روش اقدام مهم نام برد که شامل الف) تحصیل زمین استناد به قوانین موضوعه ،ب)توافق با مالکان برای الحاق اراضی به محدوده ،ج)تهاتر با مالک در قبال زمین معوض، د)خرید توافقی است .

سماوات توضیح داد: در اجرای موارد فوق استعلامات از ادارات ذی صلاح اخذ می شود حال با توجه به حسن نیت دولت جهت تامین زمین مورد نیازطرح های نهضت ملی زمین و مسکن و جوانی جمعیت این انتظار مردم از دستگاههای ذیربط همانند جهاد کشاورزی و منابع طبیعی است که مطابق ماده ۱۰ قانون جهش تولید مسکن نسبت به معرفی اراضی مشمول این قانون و انتقال آن به این اداره کل اقدامات لازم را انجام دهند و در این خصوص استانداری ها در برقراری این تعاملات می توانند نقش محوری و کلیدی داشته باشند . 

 

 


12125547
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره امور صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس گفت: سازمان بورس و اوراق بهادار در حال حاضر ساختار کلی صندوق سرمایه‌گذاری در ابزار تأمین مالی خصوصی را نهایی کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار وزیر جهاد کشاورزی با وزیر صنایع بلاروس، بر گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه کشاورزی، جنگل، دامپزشکی و قرنطینه نباتی و دامی تاکید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس سابق اتاق بازرگانی مشترک ایران و گرجستان گفت: مقابله با سفته‌بازی و سوق دادن سرمایه‌ها به سمت تولید، یک پیش‌شرط برای رشد اقتصادی است که اجرای آن از طریق مالیات بر سوداگری امکان پذیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دومین پرواز عملیات بارورسازی ابر‌ها با استفاده از پهپاد، امروز چهارشنبه ۱۹ آذر در منطقه عملیاتی جنوب‌غرب حوضه آبریز زاینده‌رود انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز چهارشنبه ۱۹ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۳۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طرح پیش‌فروش قطعی انواع قطعات سکه طلای بانک مرکزی با سال ضرب ۱۳۸۶ و سررسید ۲۷ اسفندماه، از هفته آینده در مرکز مبادله ایران اجرا می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجری سرمایه‌گذاری نیروگاه‌های خورشیدی شرکت آب نیرو گفت:  نیروگاه‌های برق آبی به‌عنوان یکی از منابع تجدیدپذیر در کشور محسوب می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی گفت: میزان حداکثری امکان مازوت‌سوزی همزمان در تمامی نیروگاه‌های کشور 40 میلیون لیتر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر امور عملیات راهداری، ماشین‌آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: سازمان راهداری در ۲۲ استان کشور با توجه به بارش‌ها در حال حاضر در حال آماده باش هستند و هیچ محوری مسدود نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس خانه صمت ایران گفت:پروژه انتقال آب از جنوب کشور به اصفهان، بخش‌های ناگفته‌ای دارد که باید درباره آنها بیشتر صحبت شود؛ به‌ویژه اینکه به دلیل مخالفت‌های مناطق جنوبی، آب به‌صورت غیرمستقیم و از طریق یزد به صنایع اصفهان منتقل می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است