علمی فناوری 09:24 - 17 آبان 1403
محققان استرالیایی پیش بینی کرده اند که تعداد مرگ و میر سالانه سرطان در سراسر جهان تا سال ۲۰۵۰ تقریبا دو برابر خواهد شد.

افزایش ۲ برابری مرگ و میر ناشی از سرطان در جهان تا سال ۲۰۵۰

این مطالعه پیش بینی می‌کند که در سال ۲۰۵۰، ۱۸.۵ میلیون نفر در سراسر جهان بر اثر سرطان جان خود را از دست خواهند داد که نسبت به ۹.۷ میلیون نفر در سال ۲۰۲۲، ۸۹.۷ درصد افزایش می‌یابد.

محققان دانشگاه کوئینزلند استرالیا، موارد و نرخ مرگ و میر ۳۶ نوع سرطان را در ۱۸۵ کشور تجزیه و تحلیل کردند و موارد ابتلاء و مرگ و میر‌های آینده را براساس پیش بینی جمعیت سازمان ملل در سال ۲۰۵۰ برآورد کردند.

آنها دریافتند که انتظار می‌رود تعداد کل موارد سرطان در سراسر جهان با ۷۶.۶ درصد افزایش از ۲۰ میلیون در سال ۲۰۲۲ به ۳۵.۳ میلیون در سال ۲۰۵۰ افزایش یابد.

پیش بینی می‌شود که سرطان ریه عامل اصلی مرگ و میر ناشی از سرطان در سال ۲۰۵۰ باشد و حدود ۱۹.۲ درصد از کل مرگ و میر‌های ناشی از سرطان در سراسر جهان را به خود اختصاص دهد که این رقم در سال ۲۰۲۲، ۱۸.۷ درصد بود.

این تحقیق پیش‌بینی می‌کند که بین سال‌های ۲۰۲۲ تا ۲۰۵۰ تعداد موارد ابتلاء به سرطان و مرگ و میر ناشی از سرطان در مردان کمی بیشتر از زنان افزایش خواهد یافت.

منبع: مهر


12113810
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که پیروی از دو عادت ساده قبل از خواب می‌تواند سلامت قلب را بهبود بخشد و سطح قند خون را در بزرگسالان متعادل کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ضرورت توجه به تغییر ذائقه نسل جدید، خواستار حرکت به سمت «کتاب‌های چندرسانه‌ای، کوتاه و جذاب» شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ماه به آرامی در حال کوچک شدن است و نقشه‌های جدید هزاران ترک را روی سطح آن نشان می‌دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان چینی به پیشرفت بزرگی در زمینه تولید تراشه‌های نیمه‌رسانا دست یافته‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ماه مبارک رمضان فرصتی برای پاکسازی معنوی، ذهنی و جسمی و همچنین سازماندهی مجدد عادات غذایی و سبک زندگی ارائه می‌دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اختتامیه بیست و سومین دوره جشنواره ملی کتاب رشد با حضور وزیر آموزش‌وپرورش، رئیس سازمان پژوهش آموزش‌و‌پرورش برگزار شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن اورولوژی ایران گفت: افراد در ایام ماه مبارک رمضان از مصرف غذاهای پر چرب و پر پروتئین خودداری کنند. 
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» زخم‌پوش فوق نازک هوشمند نانویی که با هدف بهبود درمان زخم‌ها و کاهش هزینه‌های درمانی به همت محققان دانش‌بنیان ایرانی تولید شده؛ تاکنون یک میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی برای کشور به همراه داشته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم از افتتاح ۹۰ درصد خوابگاه‌های دانشجویی متاهلی ساخته شده در دولت چهاردهم خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تفاهم‌نامه دوجانبه شرکت ملی پست ایران و سازمان نقشه‌برداری کشور و با هدف ایجاد، تکمیل و بهره‌برداری از پایگاه داده مکانی مدارس و تدوین اطلس جامع اطلاعات مدارس کشور به امضا رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است