اقتصادی 13:17 - 15 مهر 1401

۱۱۷ هزار واحد مسکن روستایی آماده بهره برداری

به گزارش خبرگزاری مهر، امیرحسین مدنی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به اینکه بیش از ۱۱۷ هزار واحد مسکن روستاییان در مناطق مختلف کشور آماده بهره برداری است، گفت: برای مقاوم سازی و نوسازی مسکن روستایی تسهیلات تا سقف ۲۰۰ میلیون تومانی اعطا می‌شود.

وی افزود: طبق بررسی‌ها، شاخص میزان بهره‌مندی روستا از زیرساخت‌های توسعه‌ای، از برق و آب تا راه‌های روستایی پیشرفت ۹۰ درصدی داشته است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور گفت: در حوزه برق بیش از ۹۵ درصد مناطق روستایی برق رسانی شده است. ۸۰ درصد راه‌های روستایی نیز آسفالت شده‌اند. عملیات گاز رسانی نیز به حدود ۹۰ درصد روستاهای کشور انجام شده است.

مدنی در ادامه افزود: طرح مقاوم سازی و نوسازی مسکن روستایی با تسهیلات ویژه در دستور کار دولت قرار دارد که تاکنون در این حوزه حدود ۵۰ درصد مسکن روستایی مقاوم سازی شده است.

وی گفت: انتظار می‌رود مصوبات اخیر کارگروه شورای عالی جهاد سازندگی با هدف تفکیک اعتبارات روستا و عشایر و گسیل ۹۰ هزار میلیارد تومان اعتبارت به روستاها، به بهبود معیشت و به رونق تولید روستاییان کمک کند.


11704397
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های اخیر، صنعت دکوراسیون داخلی در ایران وارد مرحله‌ای تازه شده است؛ مرحله‌ای که در آن، انتخاب متریال صرفاً بر اساس ظاهر یا قیمت انجام نمی‌شود و کیفیت و دوام به معیار‌های اصلی تصمیم‌گیری تبدیل شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از روز جمعه شاهد ورود سامانه بارشی جدید به کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی گفت: علی رغم پرداخت ارز ترجیحی به واردات نهاده های دامی، اما اثر آن در مرغ و تخم‌مرغ کمتر از ۱۰ درصد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جمع معاملات انجام شده در بازار ارز تجاری کشور طی روز چهارشنبه - ۱۷ دی- به رقم قابل توجه ۲۹۸ میلیون دلار رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: دولت و وزارت صمت مصمم هستند یارانه مورد نیاز بخش‌های آسیب‌پذیر تولید و صنعت را به صورت هدفمند تامین کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص بازار سهام نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان توسعه و بهره‌برداری فناوری‌های نوین آب‌های جوی تأکید کرد که بارورسازی ابر‌ها به‌طور علمی مورد تأیید بوده و نقش مؤثری در افزایش بهره‌وری منابع آب کشور دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۱۷ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در نشست کارگروه اجرایی ماده ۱۳ آیین نامه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم، بر تأمین به موقع اقلام مورد نیاز شهروندان و نظارت ویژه بر توزیع و قیمت کالا‌های اساسی و پرمصرف تاکید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین آمار‌های دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد کشور گفت:صادرات مناطق آزاد در ۹ ماهه سال ۱۴۰۴ از مرز یک میلیارد دلار عبور کرده و نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشدی ۱۹ درصد داشته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است