اقتصادی 13:17 - 15 مهر 1401

۱۱۷ هزار واحد مسکن روستایی آماده بهره برداری

به گزارش خبرگزاری مهر، امیرحسین مدنی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به اینکه بیش از ۱۱۷ هزار واحد مسکن روستاییان در مناطق مختلف کشور آماده بهره برداری است، گفت: برای مقاوم سازی و نوسازی مسکن روستایی تسهیلات تا سقف ۲۰۰ میلیون تومانی اعطا می‌شود.

وی افزود: طبق بررسی‌ها، شاخص میزان بهره‌مندی روستا از زیرساخت‌های توسعه‌ای، از برق و آب تا راه‌های روستایی پیشرفت ۹۰ درصدی داشته است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور گفت: در حوزه برق بیش از ۹۵ درصد مناطق روستایی برق رسانی شده است. ۸۰ درصد راه‌های روستایی نیز آسفالت شده‌اند. عملیات گاز رسانی نیز به حدود ۹۰ درصد روستاهای کشور انجام شده است.

مدنی در ادامه افزود: طرح مقاوم سازی و نوسازی مسکن روستایی با تسهیلات ویژه در دستور کار دولت قرار دارد که تاکنون در این حوزه حدود ۵۰ درصد مسکن روستایی مقاوم سازی شده است.

وی گفت: انتظار می‌رود مصوبات اخیر کارگروه شورای عالی جهاد سازندگی با هدف تفکیک اعتبارات روستا و عشایر و گسیل ۹۰ هزار میلیارد تومان اعتبارت به روستاها، به بهبود معیشت و به رونق تولید روستاییان کمک کند.


11704397
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد: تردد در تمامی محور‌های شمالی کشور روان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، بازار محصولات پروتئینی ناشی از کمبود و گرانی نهاده‌های دامی با نوساناتی رو‌به‌رو شده که ساماندهی توزیع نهاده با نرخ مصوب تنها راه حل پایداری تولید و بازگشت آرامش به بازار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی از امضای تفاهم‌نامه همکاری با وزارت کشاورزی روسیه در راستای تسهیل مراودات تجاری در بخش کشاورزی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی از امضای تفاهم‌نامه همکاری با وزارت کشاورزی روسیه در راستای تسهیل مراودات تجاری در بخش کشاورزی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور سازمان جنگل ها گفت: آتش جنگل های هیرکانی به طور کامل مهار شده است، اما اطفا کامل آن نیاز به بارش حداقل ۸ میلی متر دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز بازرسی فرار مالیاتی گفت: طی یک سال گذشته ۱۹۰۰ پزشک متخلف شناسایی شده و در این زمینه هم؛ هشدار لازم داده شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با انجام ممیزی‌های فرودگاه‌های بین المللی از جمله فرودگاه کیش تمامی مجوز‌های ایمنی آنها تایید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در آزادراه تهران - کرج – قزوین حدفاصل گرمدره و محور فیروزکوه گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: سامانه بارشی جدید از سمت شمال غرب از اواسط هفته آینده وارد کشور خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف گفت: توصیه ما این است که افراد تنها با سرمایه مازاد خود به خرید طلا بپردازند تا از ضرر‌های احتمالی جلوگیری کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است