اقتصادی 13:17 - 15 مهر 1401

۱۱۷ هزار واحد مسکن روستایی آماده بهره برداری

به گزارش خبرگزاری مهر، امیرحسین مدنی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به اینکه بیش از ۱۱۷ هزار واحد مسکن روستاییان در مناطق مختلف کشور آماده بهره برداری است، گفت: برای مقاوم سازی و نوسازی مسکن روستایی تسهیلات تا سقف ۲۰۰ میلیون تومانی اعطا می‌شود.

وی افزود: طبق بررسی‌ها، شاخص میزان بهره‌مندی روستا از زیرساخت‌های توسعه‌ای، از برق و آب تا راه‌های روستایی پیشرفت ۹۰ درصدی داشته است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور گفت: در حوزه برق بیش از ۹۵ درصد مناطق روستایی برق رسانی شده است. ۸۰ درصد راه‌های روستایی نیز آسفالت شده‌اند. عملیات گاز رسانی نیز به حدود ۹۰ درصد روستاهای کشور انجام شده است.

مدنی در ادامه افزود: طرح مقاوم سازی و نوسازی مسکن روستایی با تسهیلات ویژه در دستور کار دولت قرار دارد که تاکنون در این حوزه حدود ۵۰ درصد مسکن روستایی مقاوم سازی شده است.

وی گفت: انتظار می‌رود مصوبات اخیر کارگروه شورای عالی جهاد سازندگی با هدف تفکیک اعتبارات روستا و عشایر و گسیل ۹۰ هزار میلیارد تومان اعتبارت به روستاها، به بهبود معیشت و به رونق تولید روستاییان کمک کند.


11704397
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که با تکمیل مسیر راهبردی راه آهن مرند- چشمه ثریا که با جدیت در حال اجراست، راه گذر ریلی جنوبی راه ابریشم با اتصال چین به اروپا از مسیر ایران تکمیل می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیوستن به حرفه رانندگی تاکسی، به‌ویژه زیر پوشش سیستم‌های رسمی تاکسیرانی، می‌تواند مسیری منطقی برای کسب درآمد، ایجاد استقلال شغلی و فعالیت در بازار حمل‌ونقل شهری باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طی روز‌های آینده ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور به ۳۱۰۰ مگاوات خواهد رسید؛ رقمی که نشان می‌دهد هنوز نیمی از مسیر در جهت تحقق اهداف باقی مانده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت:قاچاق روزانه بیش از ۲۰میلیون لیتر فرآورده، واردات را به کشور تحمیل کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل آبفای تهران گفت: متأسفانه، پیش از اجرای طرح تعدیل فشار، سرانه مصرف در تهران بسیار بالاتر بود و به طور متوسط به ۲۴۰ لیتر در شبانه‌روز می‌رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سرمایه‌گذاری و کمک‌های اقتصادی و فنی ایران اعلام کرد: برنامه عرضه اوراق و صندوق‌های ارزی با جدیت دنبال می‌شوند و کلیات آن تصویب شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» خسروشاهی گفت: تا آخر شهریورماه هزار و ۳۰۰ میلیارد پرداخت خسارت افت قیمت خودرو ثبت شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات شرکت سپرده‌گذاری مرکزی گفت: سرویس توزیع سود مکانیزه صندوق‌های سرمایه‌گذاری، فرآیند پرداخت سود به دارندگان واحد‌های صندوق را به صورت خودکار و با دقت بالا انجام می‌دهد و موجب کاهش خطا‌های دستی و تسریع فرآیند تسویه سود سرمایه‌گذار...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر آمار منتشر شده از سوی بیمه مرکزی ایران در هفت ماه اول سال ۱۴۰۴ در مجموع ۵ هزار و ۲۲۳ شکایت در رشته بیمه شخص ثالث از ۳۰ شرکت بیمه و صندوق تامین خسارت‌های بدنی ثبت شده است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: امسال پیش بینی می شود که تولید میگو رکورد سال های گذشته را بشکند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است