اقتصادی 16:38 - 11 آذر 1400

صاحبخانه شدن مردم با قانون جهش تولید و تامین مسکن

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، رستم قاسمی با اشاره به نشست مشترک مجلس و دولت که به مناسبت روز مجلس در صحن علنی مجلس برگزار شد، عنوان کرد: همگرایی دولت و مجلس باید با تعامل و ارتباط بیشتری همراه باشد تا بتوانیم شرایط و اوضاع مسکن را سرو سامان دهیم. امیدوارم با تعاملات دولت و مجلس شاهد بهبود شرایط بازار مسکن باشیم.

وزیر راه و شهرسازی گفت: مجلس یازدهم گام بلند برای صاحبخانه شدن مردم با تصویب قانون جهش تولید و تامین مسکن برداشت که می‌توان به مواردی همچون الزام دستگاه‌های اجرایی برای تامین زمین برای ساخت مسکن، تصویب ساخت یک میلیون مسکن در سال، تخفیف ۳۰ درصدی هزینه پروانه ساختمانی در طرح حمایتی مسکن، فراهم کردن امکان پیش خرید مصالح ساختمانی در بورس کالا، تشکیل صندوق ملی مسکن با هدف تقویت توان حمایتی و تخصیص بهینه منابع مالی بخش مسکن و الزام ثبت معاملات دستگاه های دولتی و غیردولتی در سامانه املاک اشاره کرد.


11347385
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی در نشست هم‌اندیشی با پیمانکاران حوزه ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل‌ونقل مجموعه‌ای از اقدامات حمایتی، سیاست‌های تسهیل‌گرانه را تشریح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره امور صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس گفت: سازمان بورس و اوراق بهادار در حال حاضر ساختار کلی صندوق سرمایه‌گذاری در ابزار تأمین مالی خصوصی را نهایی کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار وزیر جهاد کشاورزی با وزیر صنایع بلاروس، بر گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه کشاورزی، جنگل، دامپزشکی و قرنطینه نباتی و دامی تاکید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس سابق اتاق بازرگانی مشترک ایران و گرجستان گفت: مقابله با سفته‌بازی و سوق دادن سرمایه‌ها به سمت تولید، یک پیش‌شرط برای رشد اقتصادی است که اجرای آن از طریق مالیات بر سوداگری امکان پذیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دومین پرواز عملیات بارورسازی ابر‌ها با استفاده از پهپاد، امروز چهارشنبه ۱۹ آذر در منطقه عملیاتی جنوب‌غرب حوضه آبریز زاینده‌رود انجام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز چهارشنبه ۱۹ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۳۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طرح پیش‌فروش قطعی انواع قطعات سکه طلای بانک مرکزی با سال ضرب ۱۳۸۶ و سررسید ۲۷ اسفندماه، از هفته آینده در مرکز مبادله ایران اجرا می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجری سرمایه‌گذاری نیروگاه‌های خورشیدی شرکت آب نیرو گفت:  نیروگاه‌های برق آبی به‌عنوان یکی از منابع تجدیدپذیر در کشور محسوب می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی گفت: میزان حداکثری امکان مازوت‌سوزی همزمان در تمامی نیروگاه‌های کشور 40 میلیون لیتر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر امور عملیات راهداری، ماشین‌آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: سازمان راهداری در ۲۲ استان کشور با توجه به بارش‌ها در حال حاضر در حال آماده باش هستند و هیچ محوری مسدود نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است