اقتصادی 16:38 - 11 آذر 1400

صاحبخانه شدن مردم با قانون جهش تولید و تامین مسکن

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، رستم قاسمی با اشاره به نشست مشترک مجلس و دولت که به مناسبت روز مجلس در صحن علنی مجلس برگزار شد، عنوان کرد: همگرایی دولت و مجلس باید با تعامل و ارتباط بیشتری همراه باشد تا بتوانیم شرایط و اوضاع مسکن را سرو سامان دهیم. امیدوارم با تعاملات دولت و مجلس شاهد بهبود شرایط بازار مسکن باشیم.

وزیر راه و شهرسازی گفت: مجلس یازدهم گام بلند برای صاحبخانه شدن مردم با تصویب قانون جهش تولید و تامین مسکن برداشت که می‌توان به مواردی همچون الزام دستگاه‌های اجرایی برای تامین زمین برای ساخت مسکن، تصویب ساخت یک میلیون مسکن در سال، تخفیف ۳۰ درصدی هزینه پروانه ساختمانی در طرح حمایتی مسکن، فراهم کردن امکان پیش خرید مصالح ساختمانی در بورس کالا، تشکیل صندوق ملی مسکن با هدف تقویت توان حمایتی و تخصیص بهینه منابع مالی بخش مسکن و الزام ثبت معاملات دستگاه های دولتی و غیردولتی در سامانه املاک اشاره کرد.


11347385
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون عمران گفت: آمارها نشان می‌دهد که‌ واگذاری زمین بزرگ‌ترین مانع در پروژه‌های نهضت ملی مسکن است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن واردکنندگان فرآورده های خام دامی از مصرف ماهانه ۷۰ تا ۷۵ هزارتن گوشت قرمز در کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجری طرح احداث دو نیروگاه خورشیدی ساتبا در خوزستان گفت: در راستای کاهش ناترازی، وزارت نیرو و ساتبا احداث ۷۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در سراسر کشور را در دستور کار قرار داده‌اند که دو نیروگاه از این مجموعه در استان خوزستان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای تشکل‌های بخش کشاورزی گفت:۱۲ همت اعتبار برای تخصیص به صندوق بیمه محصولات کشاورزی مصوب شده که بخشی از آن تخصیص داده شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر مهندسی و ساختمان شرکت ملی نفت گفت: در فاز نخست بهره‌برداری از میدان گازی توس، تولید روزانه این میدان به ۳ میلیون مترمکعب گاز رسیده و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، با تکمیل عملیات توسعه، ظرفیت تولید آن به ۵ میلیون مترمکعب در روز افزایش...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان توسعه و بهره‌برداری فناوری‌های نوین آب‌های جوی گفت: تاکنون ۲۳ پرواز با هواپیمای سرنشین‌دار و ۲۵ پرواز با پهپاد‌های بدون سرنشین با هدف عملیات بارورسازی ابر‌ها انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در پانزدهمین جلسه کارگروه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم گزارش عملکرد شبکه بانکی در تامین مالی تولید و ارز مورد نیاز واردات کالا‌های اساسی و صنعتی بررسی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:طی پنج روز آینده در اغلب مناطق کشور جوی آرام همراه با افزایش محسوس دما پیش بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با اتصال بانک‌ها به وب‌سرویس قضایی، استعلام دعوای مرتبط با چک‌های برگشتی برخط شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت:راه اندازی سامانه درخواست بخشودگی جرایم مالیاتی زمینه ساز تسهیل فرآیند‌های غیرحضوری و بهبود فضای کسب‌وکار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است