اقتصادی 12:34 - 02 مرداد 1403
رئیس کل بیمه مرکزی گفت: دستورالعمل مصوبه افت قیمت خودرو کار را تسهیل می‌کند که شرکت‌های بیمه و مردم دچار دردسر برای محاسبه نشوند.

آخرین جزئیات تدوین و ابلاغ دستورالعمل افت قیمت خودرو اعلام شد

علی استادهاشمی رئیس کل بیمه مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: پیرو اصلاح آیین‌نامه هیات دولت برای بحث افت قیمت خودرو بنا بود بیمه مرکزی دستورالعمل مورد نیاز را تدوین کند. این دستورالعمل تدوین شده و در کمیسیون تخصصی شورای عالی بیمه در هفته‌های گذشته تصویب شده است و احتمالا در یک الی دو هفته آینده در شورای عالی بیمه آن را مطرح کرده و بعد از این که تصویب نهایی شود این دستورالعمل به شرکت‌های بیمه ابلاغ می‌شود و ما می‌توانیم بر این موضوع نظارت کنیم.



استادهاشمی اظهار کرد: در دستورالعمل جزئیات مختلفی مانند کیلومتر کارکرد، سال تولیدی که افت قیمت به خودرو تعلق می‌گیرد و نحوه محاسبه دیده شده و کارشناسان مختلفی بر روی آن نظر دادند.



او بیان کرد: در نهایت این دستورالعمل کار را تسهیل می‌کند که شرکت‌های بیمه و مردم دچار دردسر برای محاسبه نشوند.


12075693
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، بازار محصولات پروتئینی ناشی از کمبود و گرانی نهاده‌های دامی با نوساناتی رو‌به‌رو شده که ساماندهی توزیع نهاده با نرخ مصوب تنها راه حل پایداری تولید و بازگشت آرامش به بازار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی از امضای تفاهم‌نامه همکاری با وزارت کشاورزی روسیه در راستای تسهیل مراودات تجاری در بخش کشاورزی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد کشاورزی از امضای تفاهم‌نامه همکاری با وزارت کشاورزی روسیه در راستای تسهیل مراودات تجاری در بخش کشاورزی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور سازمان جنگل ها گفت: آتش جنگل های هیرکانی به طور کامل مهار شده است، اما اطفا کامل آن نیاز به بارش حداقل ۸ میلی متر دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز بازرسی فرار مالیاتی گفت: طی یک سال گذشته ۱۹۰۰ پزشک متخلف شناسایی شده و در این زمینه هم؛ هشدار لازم داده شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان هواپیمایی کشوری گفت: همزمان با انجام ممیزی‌های فرودگاه‌های بین المللی از جمله فرودگاه کیش تمامی مجوز‌های ایمنی آنها تایید شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در آزادراه تهران - کرج – قزوین حدفاصل گرمدره و محور فیروزکوه گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: سامانه بارشی جدید از سمت شمال غرب از اواسط هفته آینده وارد کشور خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف گفت: توصیه ما این است که افراد تنها با سرمایه مازاد خود به خرید طلا بپردازند تا از ضرر‌های احتمالی جلوگیری کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف گفت: توصیه ما این است که افراد تنها با سرمایه مازاد خود به خرید طلا بپردازند تا از ضرر‌های احتمالی جلوگیری کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است